• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Canim istersen kas gevsetici iste drundan iyi gelir demzkki senin kaslar gerildi belki
Bazi drlar kAs gevsetici veriyor bazilari vermiyor
Istedim canim dün sirdalud diye bi kas gevşetici yazdi. Biraz da yatistan oluyo onu farkettim gece boyu hareketsiz yatmak kramp a neden oluyor ama iste hareket edemiyosun uyuyunca dumduz yatmak zormus. hayirlisla atlatsak su gunleri Allahim kolaylik versin hepimize.

Istedim canim dün sirdalud diye bi kas gevşetici yazdi. Biraz da yatistan oluyo onu farkettim gece boyu hareketsiz yatmak kramp a neden oluyor ama iste hareket edemiyosun uyuyunca dumduz yatmak zormus. hayirlisla atlatsak su gunleri Allahim kolaylik versin hepimize.
Evet bencede ben hala iki yastikla yatiyorum ki fazla gergin olmasinlar kalktigim zaman gececek merak etme tek derdimiz bu olsun ;)

Yok artık! Hemşerim:KK57: bukadar kolaymı ya? Gönder şu cesaretinden bir Parça hemşehrine:KK51::KK51: yaaa bavul ortaya çıkmadı bile. Güya c.tesi uçuyorum:KK75::KK75:
Canim hep guzel seyler dusun bu ameliyat guzellesmek icin dimi o zaman cesaretlen guzel memislerin olacak artik istedigin sekilde sutyen alacaksin o kalin sutyenlerden kurtulacaksin ben bikmistim o kalin destekli ve telleri acitan sutyenlerden
Cok az kalmis bende bavulumu bir aksam vakti hazirladim ertesi gun icin :))

Cok gecmiş olsun ödem oluşmaya başladıgı için sert ve gergin olur bi süre bol su içersen birazda hareket edersen daha cabuk kurtulursun ödemlerden
ödem ne kadar etkili oluyr meme büyüklüğünde ben ödemler hiç geçmesin istiyorum ama ağrılar da hiç olmasın istiyorum:KK28::KK70::KK9::KK9::KK9::KK9:

ödem ne kadar etkili oluyr meme büyüklüğünde ben ödemler hiç geçmesin istiyorum ama ağrılar da hiç olmasın istiyorum:KK28::KK70::KK9::KK9::KK9::KK9:
Benim 2 amelyat tecrübeme dayanarak bence ödemler gidince küçülüyo sanıyosun ama aslında asıl meme şekli ortaya cıkıyor protez indikçe meme altıda doluyor

KıZlar keske keske , yarın sabah ameliyat oluyor.... DualarınıZı esirgemeyin :KK68:

keske keske sağlıklı ve cok mutlu olacagın memelerle çıkarsın amelyattan inşallah
Teşekkür ediyorum canım. Dualarınız içimi ferahlatacak. Allah yardımcımız olsun. Herkesin ameliyat sürecini okurken, artık sıra bize geldi süreci yazmak :) hepinize iyi geceler. benim uyumam gerek şimdi :)

Ben de 22 gün sonra oluyorum, şimdiden başlayın bana da dua etmeye... Hatta hergün 1 cüZ okuyun, hatimlerle gidiiiiim ameliyata:KK70::KK70:
yarın mukabelede dicemki.. ey cemaati müslimin benim mutluluk2015 mutluluk2015 isminde arkadaşım var..ameliyat olucak..lütfen çok güüüüüüzeeeell memeleri olsun..onun içinde dua edermisiniz hocam dicem..:KK48: ama bidaha mukabeleye alınırmıyım bilmiyorum:oops:

Ben de 22 gün sonra oluyorum, şimdiden başlayın bana da dua etmeye... Hatta hergün 1 cüZ okuyun, hatimlerle gidiiiiim ameliyata:KK70::KK70:
Allahım ayy ne güldüm :KK70::KK70::KK70: sana 41 yasin yapalım o gün canım benim..senin de bi hayırlısı ile atlattığını bi göreydim cok sevinecegim..ama ciddiyim ben sana okuyacagım o gün :KK60:

valla canım seninkini dört gözle bekliyorum inşallah forumun en güzel memelisi olursun bakanın gözleri kalsın inşallah aminn

• Beğen
Reactions: srm
yarın mukabelede dicemki.. ey cemaati müslimin benim mutluluk2015 mutluluk2015 isminde arkadaşım var..ameliyat olucak..lütfen çok güüüüüüzeeeell memeleri olsun..onun içinde dua edermisiniz hocam dicem..:KK48: ama bidaha mukabeleye alınırmıyım bilmiyorum:oops:
eksik olmayın değerli din kardeşlerim:KK70:

Back