Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Şimdiden hayirli olsun kararin. Benimde 2.5 yasinda oglum var. 5 gun bakimini esim yuklendi. Sonra ben herseyini yapabildim kisa sureli kucaga almam dahil. Bir hafta sana yardim edebilecek biri olursa gerisini sen halledersin canim.
Bence dr vücut yapına uygun olanı yapar gerekenden küçük olunca da ayrık duruyor diyorlar göğüs altı ve göğüs ölçün nedir

Ebruuu ne yaptın inşallah iyisidir iyi olunca haberlerini bekliyoruz

Canimmm dün ameliyat oldum 8 bucukta girdim 12 bucuk gibi anca ciktim bayagi ugrastirmisim. Cok narin bir vucudunuz var anca 250 cc kas alti meme alti kesisi oldu oda biraz zor oldu dedi ama cok basarili gecti dedi. Dren takilmisti bugun cikardilar hiic hissetmedim bile. Suan evdeyim gece zordu bayagi ama agri kesiciler derken geciyor. Benim sirt agrim olmadi hic cok sükür ama belki daha olur bilmiyorum.

Hadi bakalım atlattın.geçmiş olsun canım:)

Tüm ameliyat olanlara hayırlı olsun ne güzel atlattınız.. Kızlarrr help meeeee benim sağ göğsümde ele baya gelen kemik çıkıntısı .. Yüksekliği fazla yani.. Protez takılırsa hava da mı kalır allahım ben onu unutmuştum şimdi zaman daraldıkça aklıma en kötü seneryolar geliyor

Z
zaten çok iri kemikliyim kaburgalarım falnda ayrık fotoğraflarda belli.. Bu göğsündeki kemik bugün inanılmaz aklımı kurcalıyor nasıl olur . Kas altı olursa kemiği saklar sarar mı?? Bu perşembe değil birdahaki perşembe muayene günüm.. Ozamana kadar nasıl duracağım bilmiyorum yahu

250 bilemedin 275 cc dedi yuvarlak.
Dahacok olmazmis.
275 cok yapay durmus ondan 250 cc takmis.

Uzun sürmüş ama inşallah memnun kalırsın görüşmelerinde kaç cc demişti doktor ameliyat esnasında mi karar verdi

250 bilemedin 275 cc demisti minyon tipliyim diye.
275 cc cok yapay durmus gögüs kafesimde dar.ondan 250 cc takmis

Gecmis olsun Hmm iyi demek ki muayenede belirledikleri 3 aşağı 5 yukarı tutuyor minyonda olsan eminim dolgun ve güzel duracaktır önemli olan vücuduna uyması benim de göğüs kafesim dar sanırım benzer bir sonuç alırım göğüs altı ölçün kaçtı (agrin varsa yazma sonra yine bakarım foruma)

Ben baktım da öyle göze çarpan bi çıkıntı göremedim sorun olmaz insallah olmadı bi tarafa daha farkli bir protez koyar bi sekilde hallederler iyi bir doktora git cozulebilir insallah

Ben baktım da öyle göze çarpan bi çıkıntı göremedim sorun olmaz insallah olmadı bi tarafa daha farkli bir protez koyar bi sekilde hallederler iyi bir doktora git cozulebilir insallah
Canım yandan çekilen büyük olan fotoğrafta biraz belli.. Yukarıda kalıyor ve endişeleniyorum.. Bakalım 16sında randevum var ozaman dr dan gerekli bilgiyi alırım ama inşallah belli olmaz. Kas altı olursa belki protezi sıkıştıracağından belli olmayabilir..

Ben bu gidishle ameliyat olamicam,tam doktora karar verdim,doktoru arastirdim diklestirme protez yapmis birine,kizin gousleri ayni eski olcusunde yalnizca iz ve asimetri kazanmis,cok moralim bozuldu.Hayda yeniden doktor ara

Şafak 4 evet delirdim korku heyecan bir arada. Inşallah haftaya bugün buraya "iyi ki yaptirmisim" yazabilirim.

Ben bu gidishle ameliyat olamicam,tam doktora karar verdim,doktoru arastirdim diklestirme protez yapmis birine,kizin gousleri ayni eski olcusunde yalnizca iz ve asimetri kazanmis,cok moralim bozuldu.Hayda yeniden doktor ara
Kime ameliyat olacaktin, herkezde ayni terslik olacak diye birsey yok canim kafana takma bulursun

Canım çok geçmiş olsun

Ayy teşekkür ederim inşallah hayirlisiyla geçer gider.bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyorum heyecan korku telaşameliyatta bişey olur mu hersey yolunda gider mi başkaları anlar mi çünkü kimseye söylemedim utanıyorum oglusu nasıl yapicaz eşim ben idare ederim diyo ama bana çok düşkün günde yüz defa gelip kucağıma, göğsüme yaslanip kendini sevdiriyo.okurken bile yoruldunuz ama aklimdaki dusunceleri durduramiyorum ve uyku uyuyamiyorum

Allah seni oğluna ve eşine bağışlasın güzel günlerde kavuş memelerine inş ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…