- 22 Mart 2015
- 490
- 683
- 53
Canım aynı zamanlarda ameliyat olcaz sanırım. Ben 16sında gidiyorum muayeneye 20sine alıcam ameliyat gününü.. Aslında yarın dr u arayıp kesinleştiricem günü.. Haydi hayırlısı artık bende de heyecan üst sınırlardaAaayy son 4 müübenim son 14 şuan bile çok heycanlıyım ve de korkuyorum azıcık
Aminnn cumlemizinkini inşallah. Umarım hepimiz umdugumuzu bulur mutlu oluruz☝Allah seni oğluna ve eşine bağışlasıngüzel günlerde kavuş memelerine inş ben de
Bunu göze aldık mi, aldık. Korkuyu yolla uzaklara. Guzel hayallere, guzel giysilere odaklanAaayy son 4 müübenim son 14 şuan bile çok heycanlıyım ve de korkuyorum azıcık
Değicek tabi kii deeeeBunu göze aldık mi, aldık. Korkuyu yolla uzaklara. Guzel hayallere, guzel giysilere odaklanEminim önceki gece doğru düzgün uyuyamayacağım ama sonunda buna değecek. burada herkes birbirine destek sağolsunlar.
Aaayy bende 20si sabahıı ameliyat olucaamCanım aynı zamanlarda ameliyat olcaz sanırım. Ben 16sında gidiyorum muayeneye 20sine alıcam ameliyat gününü.. Aslında yarın dr u arayıp kesinleştiricem günü.. Haydi hayırlısı artık bende de heyecan üst sınırlarda
Siz tenis antrenörüydünüz dimiii doktorunuz kimdi unuttumm nerdendiniizzCanım aynı zamanlarda ameliyat olcaz sanırım. Ben 16sında gidiyorum muayeneye 20sine alıcam ameliyat gününü.. Aslında yarın dr u arayıp kesinleştiricem günü.. Haydi hayırlısı artık bende de heyecan üst sınırlarda
Ayy teşekkür ederim inşallah hayirlisiyla geçer gider.bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyorum heyecan korku telaşameliyatta bişey olur mu hersey yolunda gider mi başkaları anlar mi çünkü kimseye söylemedim utanıyorum oglusu nasıl yapicaz eşim ben idare ederim diyo ama bana çok düşkün günde yüz defa gelip kucağıma, göğsüme yaslanip kendini sevdiriyo.okurken bile yoruldunuz ama aklimdaki dusunceleri durduramiyorum ve uyku uyuyamiyorum
Hangi ilde olucak??Kızlar benim ablam olucak . Doktor tavsiyesi olan var mı
Evettt tenis antrenörüyüm cnm.. Ankarada eğitim ve araştırma hastanesinde yüksel kankaya adı..Siz tenis antrenörüydünüz dimiii doktorunuz kimdi unuttumm nerdendiniizz
Bende ankaradayıım:) kaç cc takılcak belirlendi miiEvettt tenis antrenörüyüm cnm.. Ankarada eğitim ve araştırma hastanesinde yüksel kankaya adı..
16sında karar vericez cnm, ben ailemin yanına geldim 15inde dönüyorum tekrar ankaraya. Dr arkadaşımın arkadaşı, buraya gelirken izne çıkmıştı anca tlf la görüştük yarın iş başı yapıyor sınavları vardı.. 16sında muayene de söyleyecek ama fotoğraflarıma baktıysan büyük bir ihtimal dikleştirme+protez olacak kendisi de tlf da öyle söyledi.. Heyecanla 16sını bekliyorum. Şimdi burada izindeyken benden isteyeceği ultrasondur kan tahlilleridir onları halledicem.. Sen nerde ve kime oluyorsun kaç cc belli miBende ankaradayıım:) kaç cc takılcak belirlendi mii
Ayy bayildim ben bu siteye ne güzel moral veriyorsunuz.allahım cumlemizi sevdiklerimize bagislasin.bizde sizin gibi biran önce olup kurtuluruz hayirlisiyla.Benim oglanda bana duskun. Hatta hala trip atiyo bize. Cok zorladi babasini cok hircinlasti ben ilgilenemiyorum diye. Simdi yeni yeni arayi duzeltiyoruz. :)))) korkma canim 1 hafta sonra hayat normale donuyo. AlLah seni cocuguna esine bagislasin.
Ayy bayildim ben bu siteye ne güzel moral veriyorsunuz.allahım cumlemizi sevdiklerimize bagislasin.bizde sizin gibi biran önce olup kurtuluruz hayirlisiyla.
Benim ameliyat olacağım hastane oturdugum şehirde değil o yüzden Dr bunları yaptir dedi. hastaneye verdiği günde direk ameliyat için gidicemInsallah canim. Benim tetkiklerim ameliyat olacagim hastanede yapildi ucretsiz.
Benim ameliyat olacağım hastane oturdugum şehirde değil o yüzden Dr bunları yaptir dedi. hastaneye verdiği günde direk ameliyat için gidicem
3 hafta yasak diye biliyorumKızlar karın gerdirme sonrası cinsellik hakkında bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?