• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

İnşallah canım az önce ufakligi yatirirken yan yatmıştim baktım da 36-38 beden vücutta benden ayrı düşüp yana sarkmış olan deri yığınıni görünce (gobek bile denemez o kadar ugrasip yaptigim kas tabakasinin ustunde gevsemis bir katman) yok arkadaş bu ameliyata kesin girmeliyim dedim bir kez daha ne kadar zorlansam da katlanırım o görüntüyü gören herkes bu kararıma hak verir sanirim
Bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum arkadaşım..

Arkadaslar operasyon günüm netleşti. 7 gün var :) Doktor dikkat etmem gereken birkaç şey söyledi, hatta burdaki ameliyat öncesi yapılması gerekenler başlığını da okudum ama özellikle nelere dikkat etmem gerekir sizce? Bu arada sporcu sütyeni için decathlonu söyledi Dr. Sütyen bulmakta zorlanan varsa oraya bakın derim :)

Ben de korkuyorum ama benimki psikolojik yani daha önce 2 kere Spinal anestezi 1 kere genel anestezi 1 kere de lokal anestezi alarak ameliyat oldum yabancı değilim ameliyathane olaylarına ama bu sefer estetik olduğu için suçluluk duyuyorum ve korkuyorum yani mantıklı bir yani yok sadece sağlık sorunu olmadan o masaya yatacak olmanın verdiği suçluluk var canım

Ben de korkuyorum ama benimki psikolojik yani daha önce 2 kere Spinal anestezi 1 kere genel anestezi 1 kere de lokal anestezi alarak ameliyat oldum yabancı değilim ameliyathane olaylarına ama bu sefer estetik olduğu için suçluluk duyuyorum ve korkuyorum yani mantıklı bir yani yok sadece sağlık sorunu olmadan o masaya yatacak olmanın verdiği suçluluk var canım

aynı suçluluk bende de var canım ...bende 2 defa epudral sezeryan ve 2 defa genel anastezi ile ameliyat oldum..korkum her ameliyatım sıkıntılı oldu iç dokularım çok yapışık ve göbek fıtığıda var..5mayısa gün aldım hayırlısıyla olsada bitse sonra çekeceğim ilk 1 haftanın acısını şimdiden tahmin ediyorum

Hayırlısı inşallah güzel sonuç alırsın benim karnım düz olduğu için lipo falan olmayacak o yüzden daha kolay olur diye düşünüyorum

Arkadaslar operasyon günüm netleşti. 7 gün var :) Doktor dikkat etmem gereken birkaç şey söyledi, hatta burdaki ameliyat öncesi yapılması gerekenler başlığını da okudum ama özellikle nelere dikkat etmem gerekir sizce? Bu arada sporcu sütyeni için decathlonu söyledi Dr. Sütyen bulmakta zorlanan varsa oraya bakın derim :)
Canım doktorun zaren gerekli yönlendirmeleri yapmıştır önerilerine uyarsa sıkıntı yaşamazsin benim bildiklerim bol su iç ameliyattan sonra kendini iyi hissetmeye başladıktan sonra hareket ve yürüyüş ödemi atmayı hizlandiriyormus kolları zorlama ağır kaldırma yukarı uzanma ki protez kaymasın başka da bilmiyorum benim de 15 inde :))

Sen kime oluyoduunn:) ayyy çok heycanlııııı:21:

Ebruuu ne yaptın inşallah iyisidir iyi olunca haberlerini bekliyoruz

yeni üye oldum siteye Benim ameliyatta son 1 aydır sürekli rahatsizlandigimdan dolayi erteleniyo 13 nisan dedik en son yine bişey olmazsa.kafamı kurcalayan 1 dünya şey var 2 yaşında oğlum var saolsun çok hareketli onunla nasıl basedecegim?375 cc takilicak 85 c olacak dedi Dr um çok mu abartı olur herkes anlar mi diye uzayıp giden sorular

yeni üye oldum siteye Benim ameliyatta son 1 aydır sürekli rahatsizlandigimdan dolayi erteleniyo 13 nisan dedik en son yine bişey olmazsa.kafamı kurcalayan 1 dünya şey var 2 yaşında oğlum var saolsun çok hareketli onunla nasıl basedecegim?375 cc takilicak 85 c olacak dedi Dr um çok mu abartı olur herkes anlar mi diye uzayıp giden sorular

Şimdiden hayirli olsun kararin. Benimde 2.5 yasinda oglum var. 5 gun bakimini esim yuklendi. Sonra ben herseyini yapabildim kisa sureli kucaga almam dahil. Bir hafta sana yardim edebilecek biri olursa gerisini sen halledersin canim.

Ameliyata 10 gün kaldı Grip oldum yaa ameliyattan sonra olmaktan iyidir :))

Back