Bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum arkadaşım..İnşallah canım az önce ufakligi yatirirken yan yatmıştim baktım da 36-38 beden vücutta benden ayrı düşüp yana sarkmış olan deri yığınıni görünce (gobek bile denemez o kadar ugrasip yaptigim kas tabakasinin ustunde gevsemis bir katman) yok arkadaş bu ameliyata kesin girmeliyim dedim bir kez daha ne kadar zorlansam da katlanırım o görüntüyü gören herkes bu kararıma hak verir sanirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!
- Konu Sahibi seli54
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2015
- 79
- 136
- 8
Arkadaslar operasyon günüm netleşti. 7 gün var :) Doktor dikkat etmem gereken birkaç şey söyledi, hatta burdaki ameliyat öncesi yapılması gerekenler başlığını da okudum ama özellikle nelere dikkat etmem gerekir sizce? Bu arada sporcu sütyeni için decathlonu söyledi Dr. Sütyen bulmakta zorlanan varsa oraya bakın derim :)
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
Düşünüyor musun bir operasyon falanBende seninle aynı kaderi paylaşıyorum arkadaşım..
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
Ben de korkuyorum ama benimki psikolojik yani daha önce 2 kere Spinal anestezi 1 kere genel anestezi 1 kere de lokal anestezi alarak ameliyat oldum yabancı değilim ameliyathane olaylarına ama bu sefer estetik olduğu için suçluluk duyuyorum ve korkuyorum yani mantıklı bir yani yok sadece sağlık sorunu olmadan o masaya yatacak olmanın verdiği suçluluk var canım
Ben de korkuyorum ama benimki psikolojik yani daha önce 2 kere Spinal anestezi 1 kere genel anestezi 1 kere de lokal anestezi alarak ameliyat oldum yabancı değilim ameliyathane olaylarına ama bu sefer estetik olduğu için suçluluk duyuyorum ve korkuyorum yani mantıklı bir yani yok sadece sağlık sorunu olmadan o masaya yatacak olmanın verdiği suçluluk var canım
aynı suçluluk bende de var canım ...bende 2 defa epudral sezeryan ve 2 defa genel anastezi ile ameliyat oldum..korkum her ameliyatım sıkıntılı oldu iç dokularım çok yapışık ve göbek fıtığıda var..5mayısa gün aldım hayırlısıyla olsada bitse sonra çekeceğim ilk 1 haftanın acısını şimdiden tahmin ediyorum
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
Canım doktorun zaren gerekli yönlendirmeleri yapmıştır önerilerine uyarsa sıkıntı yaşamazsin benim bildiklerim bol su iç ameliyattan sonra kendini iyi hissetmeye başladıktan sonra hareket ve yürüyüş ödemi atmayı hizlandiriyormus kolları zorlama ağır kaldırma yukarı uzanma ki protez kaymasın başka da bilmiyorum benim de 15 inde :))Arkadaslar operasyon günüm netleşti. 7 gün var :) Doktor dikkat etmem gereken birkaç şey söyledi, hatta burdaki ameliyat öncesi yapılması gerekenler başlığını da okudum ama özellikle nelere dikkat etmem gerekir sizce? Bu arada sporcu sütyeni için decathlonu söyledi Dr. Sütyen bulmakta zorlanan varsa oraya bakın derim :)
- 7 Şubat 2015
- 220
- 186
- 43
- 32
Sen kime oluyoduunn:) ayyy çok heycanlıııııArkadaslar operasyon günüm netleşti. 7 gün var :) Doktor dikkat etmem gereken birkaç şey söyledi, hatta burdaki ameliyat öncesi yapılması gerekenler başlığını da okudum ama özellikle nelere dikkat etmem gerekir sizce? Bu arada sporcu sütyeni için decathlonu söyledi Dr. Sütyen bulmakta zorlanan varsa oraya bakın derim :)
- 28 Mart 2015
- 79
- 136
- 8
Sen kime oluyoduunn:) ayyy çok heycanlııııı
Erdem Güven doktorum. Valla hem heyecanlı hem de zaman yaklaştıkça bi tırsaklık başladı ama nolursa olsun hazırımmm
- 7 Şubat 2015
- 220
- 186
- 43
- 32
İnşallaaahhh:)Hayirli olsun 5 gün arayla oluyoruz inşallah her şey yolunda gider...
Ayy hadi hayırlı olsun canımm.çok sevindimŞafak 16 !!!!!!!! Sonunda kararımı verdim 20 Nisanda Orhan Murat Özdemir'e ameliyat oluyoruuuuuum
yeni üye oldum siteye Benim ameliyatta son 1 aydır sürekli rahatsizlandigimdan dolayi erteleniyo 13 nisan dedik en son yine bişey olmazsa.kafamı kurcalayan 1 dünya şey var 2 yaşında oğlum var saolsun çok hareketli onunla nasıl basedecegim?375 cc takilicak 85 c olacak dedi Dr um çok mu abartı olur herkes anlar mi diye uzayıp giden sorular
- 1 Ekim 2012
- 618
- 820
- 108
yeni üye oldum siteye Benim ameliyatta son 1 aydır sürekli rahatsizlandigimdan dolayi erteleniyo 13 nisan dedik en son yine bişey olmazsa.kafamı kurcalayan 1 dünya şey var 2 yaşında oğlum var saolsun çok hareketli onunla nasıl basedecegim?375 cc takilicak 85 c olacak dedi Dr um çok mu abartı olur herkes anlar mi diye uzayıp giden sorular
Şimdiden hayirli olsun kararin. Benimde 2.5 yasinda oglum var. 5 gun bakimini esim yuklendi. Sonra ben herseyini yapabildim kisa sureli kucaga almam dahil. Bir hafta sana yardim edebilecek biri olursa gerisini sen halledersin canim.
- 1 Ekim 2012
- 618
- 820
- 108
Hayirli olsun 5 gün arayla oluyoruz inşallah her şey yolunda gider...
Insallah canim yaa. Heyecanla takip edicez sizi :)) insallah istediginiz sonuçlara kavusursunuz .
- 1 Ekim 2012
- 618
- 820
- 108
Şafak 16 !!!!!!!! Sonunda kararımı verdim 20 Nisanda Orhan Murat Özdemir'e ameliyat oluyoruuuuuum
Hadi hayirlisi canim. Bizi fotosuz birakmayin.
Gelsin yeni cicikler :))