• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Heyoo şu andan itibaren şafak sayanlar grubuna dahilim. 9 nisan perşembe! :) doktor 300 Mentor damla high profile kas altı dedi ( her bir terimi sizler sayesinde öğrendim valla :KK70: ) şimdi napmam lazım ay heyecan dorukta iş ciddiye binince daha da gerildim. Helpppp!

Bana biraz kucuk gibi geldi canim yaa. Damla taktiranlarin cc leri genelde daha buyuk oluyo. Cokmu minyonsun acaba? Hadi hayirlisi Canim.

Bu duygular hep anne olmak ve estetik amaçla ameliyat masasına yatıyor olmanın verdiği suçluluk yüzünden ben de topige yazmadan önce bi tek ben mi böyle deli deli düşünüyorum diyordum sonra Baktım ki anne olup yaptıracak olanlar hep aynı duygular içinde....Rabbim hepimizi korusun ve kuzucuklarimiza sağ salim kavuştursun
Aminnnn.

Bölüm 1.72 kilom 54-55 göğüs kafesin dar dedi doktor. 300 olur dedi ama biraz zorlarim belki :) 80 B olsam yeter bana ama bu cc yeterli mi hiç bilmiyorum

Valla canim boyluymussun. Damlada 300 cc, yuvarlak 250 gibi yyada daha kucugu gibi olur. Omuzlarin darsa bile kucuk geldi bana nebileyim. Dr un daha iyi bilir tabii.

Valla canim boyluymussun. Damlada 300 cc, yuvarlak 250 gibi yyada daha kucugu gibi olur. Omuzlarin darsa bile kucuk geldi bana nebileyim. Dr un daha iyi bilir tabii.
325 i zorlarim o zaman :) Çok kısa zaman gordu beni. Sonraki görüşmede söylerim 325 oluyorsa onu taksin. Benim dokum hiç yok o yüzden küçük yapmayı düşündü sanırım.

325 i zorlarim o zaman :) Çok kısa zaman gordu beni. Sonraki görüşmede söylerim 325 oluyorsa onu taksin. Benim dokum hiç yok o yüzden küçük yapmayı düşündü sanırım.

Dr isine karismamak lazim. Ama burda cogu kiz keske daha buyuk olsaydi diyor. Hatta ben bile diyebilirmisim yorumlara gore.

Neden öyle söylüyorsun? Korkudan diyorsan benden korkağı olmasın :))) burda yaptıran onlaca insan var. Birinde bile keşke yaptırmaSaydim diye yazan görmedim. Destek istersen ben burdayim:)
Yok canım ya korkmuyorum ben çok sağlıklı sorunu yaşadım defalarca ameliyat oldum narkoz bana alışkanlık yaptı çok araştırıyorum kafam karıştı acaba istediğim gibi olucak mı pişman olurmuyum biraz değişime kapalıyım takıntılıyım o yüzden korkularım var .

mutluluk2015 mutluluk2015 huhuuuuu
Kiiizzz nneredesin bugun. Seni fazla boslamamak lazim seni hazir GAZ a getirmisiz.
Canımmmmm dün bütün gün elektrik yoktu, gece yarın da kesilirse diye bir sürü iş yaptım.Dün Hazreti Kocam( töööbe töööbe) beni sinir etti , canım çok sıkıldı.BEN KARARIMI DEĞİŞTİRDİM, AMELIYAT OLMA, dedi gülerek.Sonra AAAA BEN ALIŞAMAM ŞIMDI ONLARA , KORKARIM.BİR TANE OLSA NEYSE IKI TANE BIRDEN OLACAKLAR.AYYY .Dedi.Ben de , ILAHI ÇOK KOMİKSİN, YINE GÜLDÜRDÜN BENI AKŞAM AKŞAM dedim.Ama kocamı tanıyorum, arızanın tekidir.Şimdi ona NE DEMEK VAZGEÇTIN ?? SEN DALGA MI GEÇİYOSUN ??? desem, erkek damarı tutacak BEN NE DİYORSAM O, diyecek.Onun yanında neşeli davranışlarıma devam ettim, ama içim içimi kemirdi.ACABA CIDDI MI diye?Şu anda nasıl bi strateji geliştirmem gerektiğini düşünüyorum???Vallahi dokunsan ağlicam ?!?! Şaka mıydı ciddi miydi??? Zaten yıllarca uğraştım ikna etmek için.Parasını hemen hemen tamamladım.yani herşey hazır.Niye böyle yaptı???ama ben bu konuyu açniiicam bi süre sanki o bunu hiç dememiş gibi davranacağım, hiç üstüne gitmiicem.parasını bile o vermeyecek ben biriktiriyorum aylardır.yıllar önce ilk ameliyat olmak istediğimi söylediğimde , çok kızmıştı.Ama ben konuyu hiç açmadım, niye izin vermiyorsun , benim vücudum benim kararım demedim, sonra sanki onun iznine muhtaçmışım gibi davranınca , yaptırabilirsin dedi.Şimdi de öyle yapcam.ALLAHIM BIZ KADINLAR NEDEN HEP BI HESAP YAPMAK ZORUNDAYIZ????

Canımmmmm dün bütün gün elektrik yoktu, gece yarın da kesilirse diye bir sürü iş yaptım.Dün Hazreti Kocam( töööbe töööbe) beni sinir etti , canım çok sıkıldı.BEN KARARIMI DEĞİŞTİRDİM, AMELIYAT OLMA, dedi gülerek.Sonra AAAA BEN ALIŞAMAM ŞIMDI ONLARA , KORKARIM.BİR TANE OLSA NEYSE IKI TANE BIRDEN OLACAKLAR.AYYY .Dedi.Ben de , ILAHI ÇOK KOMİKSİN, YINE GÜLDÜRDÜN BENI AKŞAM AKŞAM dedim.Ama kocamı tanıyorum, arızanın tekidir.Şimdi ona NE DEMEK VAZGEÇTIN ?? SEN DALGA MI GEÇİYOSUN ??? desem, erkek damarı tutacak BEN NE DİYORSAM O, diyecek.Onun yanında neşeli davranışlarıma devam ettim, ama içim içimi kemirdi.ACABA CIDDI MI diye?Şu anda nasıl bi strateji geliştirmem gerektiğini düşünüyorum???Vallahi dokunsan ağlicam ?!?! Şaka mıydı ciddi miydi??? Zaten yıllarca uğraştım ikna etmek için.Parasını hemen hemen tamamladım.yani herşey hazır.Niye böyle yaptı???ama ben bu konuyu açniiicam bi süre sanki o bunu hiç dememiş gibi davranacağım, hiç üstüne gitmiicem.parasını bile o vermeyecek ben biriktiriyorum aylardır.yıllar önce ilk ameliyat olmak istediğimi söylediğimde , çok kızmıştı.Ama ben konuyu hiç açmadım, niye izin vermiyorsun , benim vücudum benim kararım demedim, sonra sanki onun iznine muhtaçmışım gibi davranınca , yaptırabilirsin dedi.Şimdi de öyle yapcam.ALLAHIM BIZ KADINLAR NEDEN HEP BI HESAP YAPMAK ZORUNDAYIZ????

Canim burda biraz naz biraz cilve birazda duygu somurusu isin icine girmek zorunda bende geçtim bu yollardan. Bol sans Canim sen halledersin bence :)))

Erkek adam sözünden dönmezzz de:mad:benim eşim de son gün bile uğraştı beni vazgeçirmek için.zaten tamam dediğine bin pişman olmuştu.sen bana söz verdin,sözünde durmak zorundasın.yaptırmazsam ömür boyu başının etini yerim dedim:KK70:

Yalnız gün yaklastikca bizim kocalar şu yapmaya başladı bence de canım hiç inatlasma huyuna git bakalım inşallah amacına ulaşırsın ben de 15 ı için bastıracagim bahsetmiştim ya bütün işlerimi ona göre ayarlamisken bu kadar uygun bir dönemi bir daha yakalamam zor

Back