• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

I

inşallah canım bir de benim ekstra bir stresim eşim her an hayır diyebilir gibi daha ne tam olarak evet dedi ne de tam olarak hayır dedi son dk bişey çıkaracak diye çok korkuyorum bütün işlerimi bu ameliyata göre planladım umarım hayırlısı ile girer çıkarım canım bir de en ufak bi terslik olsa aaa ben o kadar dedim yaptırma diye diyecek ona da tirsiyorum

Bence konus ve netlestir. Cunku sen agridan sizlanirken sana destek olmasi gerekiyor.kostek degil. En azindan ilk gun morale ihtiyacin olacak.

Aslında en Son razı gibiydi ama geçen yumurtaligimda kist çıktı doktor da şüpheli falan gibi konuşunca panikledi çok üzüldü sonra başka doktorlara gittik sorun yokmuş şükür ama daha o olayı üzerinden atmadan söylersem yok yaptirma falan diyebilir o yüzden hiç ses etmiyorum şimdilik azıcık toparlansın gün de biraz yaklaşsin diye bekliyorum ama içimden bir ses fikir degistirebilecegini söylüyo o da manidar biçimde hiç konuyu açmıyor çünkü olduktan sonra her halükarda iyilesme doneminde peşimde dolaşır zaten sıkıntı olmaz da mesele bi EVET alabilmek

Canım sana da hayırlı olsun simdiden sürecin hakkında bilgi verirsen çok mutlu oluruz benim de 15 inde seni izlemeye aldım darısı bekleyenlerin başına

Tesekkür ederim canim evet konu acmayi dusunuyorum zaten elimden geldikce bilgi veririm. Amiiin beklemek cok zor gün gecmiyor sanki allah utandirmasin hicbirimizi

Canım ben gayet iyiyim. Umarim benim kadar hizli toparlarsin. Ve sonucundan memnun olursun.

Insallah canim narkoza aliskinim daha 1 bucuk ay önce bademciklerim alindi. Ameliyattan 2 hafta sonra da viyanaya dönecegim valiz, kontroller, ucaga binmek fln zor olmaz umarim kas alti olacagim cünkü :/

Doktorum ok verirse 9 nisanda ben de ameliyat olacağım. Yıllarca ertele ertele bugüne kadar geldim :) şimdi sıra azcık ağrı sonrası sefası sürmekte :D allah gönlümüze göre versin çok çok güzel olsun herkesinki

Insallah canim narkoza aliskinim daha 1 bucuk ay önce bademciklerim alindi. Ameliyattan 2 hafta sonra da viyanaya dönecegim valiz, kontroller, ucaga binmek fln zor olmaz umarim kas alti olacagim cünkü :/

oooo 2 haftaya biseyin kalmaz canim. Sadece yukun agir gelebilir biraz okadar. Valizlerini tasirken sikinti cekebilirsin belkide olmaz.

oooo 2 haftaya biseyin kalmaz canim. Sadece yukun agir gelebilir biraz okadar. Valizlerini tasirken sikinti cekebilirsin belkide olmaz.
Canım dr un asistanıyla görüştüm, 10 güne bişeyin kalmaz dedi o da.ben de düşünmeye başladım bakalım, GAZ-elleeeee sen yok musun sen :KK19: Ama yine de emin değilim, sanki yaz olsa içim daha rahat edecek gibi.Hayırlısı bakalım GAZZZZZZZ- elleeeeee:KK75:

Harikaa canimm valla bu gazla simdi bile ameliyat olabilirim :D gercekten harikasin bazen okadar detayli düsünüyorum ki annem bagirmaya basliyor. Dün anneme ya kontrollerde alet öterde kollarini kaldir derler kaldiramazsam dedim :D yat uyu delimisin nesin söylersin ameliyat oldugunu dedi

Arkadaslar doğal olarak hiçbirinizin ameliyatı basit geçmedi ve ameliyat hiç kolay bir karar olmasa gerek. kendinizi nasıl motive ettiniz? Özellikle sabahları çok karamsar oluyorum. Vazgcemeyi hiç ama hiç istemiyorum. Birkaç öneri alsam inanin çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkür ederim :)

Valla sabah aksam memeyle yatip memeyle kalkiyoruz hepimiz.demekki bi memnuniyetsizlik var. Her sabah memelerine bak :))) direk hastaneye gidersin zaten :)))
Ben bakamıyorum bu hallerine içim almıyor dr a nasıl göstercem bilmiyorum :D nişandan önce olsun bitsin istiyorum. Erkek arkadaşımın da başını şişiriyorum ödem olacak diyorum şöyle böyle olacak diyorum artık yazmıyor da bana bıktı meme konusundan sanırım onu da bıktırdım.. Ama kimse de bilmiyor onun dişında gizli olacak sonuçta.. 2hafta idare et beni dedim artık :KK60:

Ben görüşmeye gittim,orada kararımı verdim ama bir şey söyleyemedim.eşimle baş başa konuşmak istedim önce.eve gelince ilk iş arayıp randevumu almak oldu.ama o anda da artık geri dönüş yok...ben ne yaptım dedim.çok korktum.vazgeçtim desem,ömür boyu pişman olurum.o 2 hafta çok zor geçti:)

Ben dört ay bekledim yaklastikca da geriliyorum ama vazgeçmek hiç aklımda yok evliysen vaz gecirilebilme ihtimalin her zaman var tabii

Valla sabah aksam memeyle yatip memeyle kalkiyoruz hepimiz.demekki bi memnuniyetsizlik var. Her sabah memelerine bak :))) direk hastaneye gidersin zaten :)))
Gazelle nasıl oldun senin sürecini merak edıyorum ben de de bir ufaklık var bılıyosun ben kışa olucam kısmetse çocugun altını falan eşin mi değiştiriyor kreşe goturecegım dıyordun arabaya koyabıldın mı çok mu ağrılı bir sürec anlatırmısın biraz

Ay kizlar bende simdiyekadar meme buyutme operasyonu gecirenlerin vidyolarini izledim,kendi kendine cekmisler,yurtdisindan turkiyeye gelen,ay o anesteziden cikis hali o kadar korkuttu ki beni.Su anesteziden cok korkuyorum,ya uyanamazsam diye ya biyerime bisey olurs diye.Cocuklarima donemezsem diye.

Kızlar şimdiden herkese geçmiş olsun ben de 2014 Aralık ayında yaptırdım şu an unuttum neredeyse operasyonu.
Çok mutluyum beni hiçbir şey vazgeçirmedi bıkmıştım sopa gibi gezmekten çünkü :) İyi ki de yaptırmışım walla.
Kendime olan güvenim geldi.

Back