ameliyata bir hafta kala... meme büyütme olanlar fikirlerinize ihtiyacım var

Bendede diklestirme protez olacak.
Kizlar ameliyatima bir kac gun kala grip oldum .Basina boyle olay gelen var mi?Ne yapsam bir kac gunde gecer mi acaba,hic ertelemek istemiyorum

ay canım tüm mesajları okudum heyecanla çok şükür ameliyatı olmuşsun bitmiş inşallah çabucak izlerin de geçer tam istediğin gibi memelere kavuşursun :) foruma da yıllardır girmiyordum, giriş yapmadan takip ediyordum bu mesajı yazmak için girdim valla.

bende öle düşünüyorum 31 yaşındayım zatena ama şuana kadar hiç silikonlu gögüs görmedim formda yaptıran arkadaşlardanda görmedim çok merak ediyorum aslında benim ölçülerimde nasıl olur diye ikcan07 sen istanbuldamı olmayı düşünüyorsun doktor araştırıyorum bende

Be

Benim içinmi yazdınız bu güzel düşünceleri?

canım şimdi farkettim antalyadasın sanırım dimi

Kızlaaarrr nasılsınız.. Yakın tarihte ameliyatını olan arkdaşlar sesiniz çıkmıyr gulum2434 senacik19 bugün dikişlerimi aldırmaya gidiyrm ben.. İki gündür yumuşama hissedyrm o sertliği kalmadı hatta daha şimdiden resmen dahamı büyük olsaydı acaba demeye başladım.. Gözüme küçük gelmeye başladılar resmen

Kızlar şimdi sordum doktora kas üstü olmuş benim ameliyatım... Hep burda kasaltı daha iyi diye okumuştum biraz kafaya taktım şimdi öğrenince...

canım daha önce konuşmamışmıydınız sana en başında söylemeliydi bence herhangi bir sıkıntın varmı ele gelen bişey varmı meme dokun olduğu için öyle tercih etmiştir herhalde sonuçtan memnunsan çokta kafana takma bence

Yok herhangi birşey demedi.. Ben kendisine güvendğim için bende sormadım hiç.. Henüz 11. Günüm şimdiden anlyamam sanırım ele gelip gelmediğini

Ciydemss, post: 41043353, member: 670855"]Yok herhangi birşey demedi.. Ben kendisine güvendğim için bende sormadım hiç.. Henüz 11. Günüm şimdiden anlyamam sanırım ele gelip gelmediğini[/QUOTE]
Ameliyati

benım antalyada cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…