Canım beni de izleyebilirmisin
Canım@ezgulasor arkadaşımızın dikleştirme ve protez.. Çok güzeller ...
Canim sen kime oluyorsun ameliyati?ezgulasor arkadaşım geçmiş olsun.diklestirme olmuşsun tecrübelerini sonrasını paylasabilirmisin rica etsem. İki gunum kaldı. Izlersen sevinirim.
cnm slıkonla emzıren cok arkadaşım var.hıc sorun yasamadılar.sadece kas ustu olanlarda cok hafıf sarkma oldu.ama yınede cok güzeller.bende 3 gun sonra olucam amelıyat.bır cocugum var ıkıncı planda yok belkı olur onuda beklersem yas kemale erecek ne gerek var sımdı yaptırayım
ay canım tüm mesajları okudum heyecanla çok şükür ameliyatı olmuşsun bitmiş inşallah çabucak izlerin de geçer tam istediğin gibi memelere kavuşursun :) foruma da yıllardır girmiyordum, giriş yapmadan takip ediyordum bu mesajı yazmak için girdim valla.
bende öle düşünüyorum 31 yaşındayım zatena ama şuana kadar hiç silikonlu gögüs görmedim formda yaptıran arkadaşlardanda görmedim çok merak ediyorum aslında benim ölçülerimde nasıl olur diye ikcan07 sen istanbuldamı olmayı düşünüyorsun doktor araştırıyorum bende
canım şimdi farkettim antalyadasın sanırım dimi
canım daha önce konuşmamışmıydınız sana en başında söylemeliydi bence herhangi bir sıkıntın varmı ele gelen bişey varmı meme dokun olduğu için öyle tercih etmiştir herhalde sonuçtan memnunsan çokta kafana takma bence
Ciydemss, post: 41043353, member: 670855"]Yok herhangi birşey demedi.. Ben kendisine güvendğim için bende sormadım hiç.. Henüz 11. Günüm şimdiden anlyamam sanırım ele gelip gelmediğini
Yok herhangi birşey demedi.. Ben kendisine güvendğim için bende sormadım hiç.. Henüz 11. Günüm şimdiden anlyamam sanırım ele gelip gelmediğini
canım bence sonuca bak kas üstü olduğu için kafana takılan bişeymi var??
benım antalyada cnmbende öle düşünüyorum 31 yaşındayım zatena ama şuana kadar hiç silikonlu gögüs görmedim formda yaptıran arkadaşlardanda görmedim çok merak ediyorum aslında benim ölçülerimde nasıl olur diye ikcan07 sen istanbuldamı olmayı düşünüyorsun doktor araştırıyorum bende
evt cnm Antalya ınnnnsallah amiin.cok az kaldıbu arada ameliyatın ne zaman çok sevindim şimdiden herşey çok güzel geçer inssss
cuma yanı yarından sonra :)evt cnm Antalya ınnnnsallah amiin.cok az kaldı
geçer ınsallah amelıyat ne zaman doktoruna sordunmu grıp durumunuBendede diklestirme protez olacak.
Kizlar ameliyatima bir kac gun kala grip oldum.Basina boyle olay gelen var mi?Ne yapsam bir kac gunde gecer mi acaba,hic ertelemek istemiyorum