Benim dikislerde o tarz bi aci olmadi ama dikislerimon altında cok agrim batmalar oldu halada arada oluyor bugun kontrol.vardi 1 ayda duzelir ic dikislerden dedi. Evet bazen unutuyorum bazende dik bile duramiyorum bugün masajada baslattiCanim benim yarin cuma gunu 10 uncu gun ama yanik yada kesik acisi daha cok meme alt kismi ara ara aciyor birde bazan dahada sertlesiyolar seninki de oylemiydi birde banyo ben halen saclarimi ayri ve meme Den asasini yikaniyorum aslinda artik baslayabilirim dimi douch yapmaya sende antibiotik krem kullandinmi ben basladim kullanmaya sen benden bir hafta once yaptirmissin ne zaman yumusamaya baslar memisler canim ben burda kimsenin resmini goremiyorum nasil bakiliyor resimlere kisinin ismi ne sonra resimlere tikliyorum ama resim yok yazisi cikiyor nasil gorebilirim
Banyo yapiyorum sorunsuz antiniyotikli krem hic kullanmadim iz icin silikon krem baslicam artik. Resimleri gormen icin karsi tarafin seni izlemesi gerekiyor ama genelde resmi olmana uyeleri izlemiyor arkadaslar bende dahil fake hesaplar olabiliyor erkekler yani karsilik guven acisindan