Benim dikislerde o tarz bi aci olmadi ama dikislerimon altında cok agrim batmalar oldu halada arada oluyor bugun kontrol.vardi 1 ayda duzelir ic dikislerden dedi. Evet bazen unutuyorum bazende dik bile duramiyorum bugün masajada baslattiCanim benim yarin cuma gunu 10 uncu gun ama yanik yada kesik acisi daha cok meme alt kismi ara ara aciyor birde bazan dahada sertlesiyolar seninki de oylemiydi birde banyo ben halen saclarimi ayri ve meme Den asasini yikaniyorum aslinda artik baslayabilirim dimi douch yapmaya sende antibiotik krem kullandinmi ben basladim kullanmaya sen benden bir hafta once yaptirmissin ne zaman yumusamaya baslar memisler canim ben burda kimsenin resmini goremiyorum nasil bakiliyor resimlere kisinin ismi ne sonra resimlere tikliyorum ama resim yok yazisi cikiyor nasil gorebilirim
Masaj mi 1 ay oldumu canim sen amaliyat olali peki memende kucul me oldumu memenin alt kismi duzeldimi hani daha zamanla duzelmesi gerekiyor alt kismi bombeli yuvarlak durmuyor benimki daha birde halen uyusukluk var sendede oylemi dokunuyorum ama uyusuk gibi gerci bende diklestirmede yapildi semin memelerde de diklestirme yapildi miBenim dikislerde o tarz bi aci olmadi ama dikislerimon altında cok agrim batmalar oldu halada arada oluyor bugun kontrol.vardi 1 ayda duzelir ic dikislerden dedi. Evet bazen unutuyorum bazende dik bile duramiyorum bugün masajada baslatti
Banyo yapiyorum sorunsuz antiniyotikli krem hic kullanmadim iz icin silikon krem baslicam artik. Resimleri gormen icin karsi tarafin seni izlemesi gerekiyor ama genelde resmi olmana uyeleri izlemiyor arkadaslar bende dahil fake hesaplar olabiliyor erkekler yani karsilik guven acisindan
Baya iyilesme olmusdur senin memeler seklini almisdir benim daha 11 gun oldu :) yatdigim yerden kalkarken tas gibi birde aciyor biraz dolasinca geciyor acisi meme alt kismi duzeldimi yuvarlak duruyormu senin gerci bende diklesdirme ve protez yapildi seninki de aynimi sikayetlerin tamamen gectimi cok merak ediyorum memede uyusukluk ne zaman geciyorBenim 5 ay oldu canim
Yok 1 ay olmadi ama her dr yontemi farkli oluyor heralde tabiko daha inmedi ilk gune gore farkli ama yinede normal diil hala top gibi evet dikislerin ust kismindaki bolge hissis dun sordum normal duzelcek dedi yok kuculme olmadi tam tersi dokum ypk die cok basik gorunuyordu duam daha dolgun gozukuyor.Masaj mi 1 ay oldumu canim sen amaliyat olali peki memende kucul me oldumu memenin alt kismi duzeldimi hani daha zamanla duzelmesi gerekiyor alt kismi bombeli yuvarlak durmuyor benimki daha birde halen uyusukluk var sendede oylemi dokunuyorum ama uyusuk gibi gerci bende diklestirmede yapildi semin memelerde de diklestirme yapildi mi
canim senin resim varmi gorebilirmiyim hep merak icindeyim benim gibi yeni amaliyat olanlari gormek mumkun olsaydi keske
Evet canim tam iyilesti hic sikintim yok ama haziranda tekrar ameliyat olacagim diklestirmeyi yapacam sarkik duruyo su an mutlu degilimBaya iyilesme olmusdur senin memeler seklini almisdir benim daha 11 gun oldu :) yatdigim yerden kalkarken tas gibi birde aciyor biraz dolasinca geciyor acisi meme alt kismi duzeldimi yuvarlak duruyormu senin gerci bende diklesdirme ve protez yapildi seninki de aynimi sikayetlerin tamamen gectimi cok merak ediyorum memede uyusukluk ne zaman geciyor
Canim senin gibi diklestirme yapan cok burda meselaMasaj mi 1 ay oldumu canim sen amaliyat olali peki memende kucul me oldumu memenin alt kismi duzeldimi hani daha zamanla duzelmesi gerekiyor alt kismi bombeli yuvarlak durmuyor benimki daha birde halen uyusukluk var sendede oylemi dokunuyorum ama uyusuk gibi gerci bende diklestirmede yapildi semin memelerde de diklestirme yapildi mi
canim senin resim varmi gorebilirmiyim hep merak icindeyim benim gibi yeni amaliyat olanlari gormek mumkun olsaydi keske
Aldanmayin deken sonrasi dahami iyi yoksa kuculuyormu memelersiz pamuk prenses gibi uyurken 1 saat içinde hayatınız değişmiş oluyor .
İlk 1 ay hali ile sıkıntılar yaşayabilrisinz az veya çok. Ama rahat olun , büyütülecek gibi değil.Çocuk doğrumak 1okat daha zor olmalı :)
Umarım istedğiniz sonuçlara kavuşursunuz ama biraz sabır gerekecek. İlk görünümlere sakın aldanmayın ..
Sevgiler..
cnm slıkonla emzıren cok arkadaşım var.hıc sorun yasamadılar.sadece kas ustu olanlarda cok hafıf sarkma oldu.ama yınede cok güzeller.bende 3 gun sonra olucam amelıyat.bır cocugum var ıkıncı planda yok belkı olur onuda beklersem yas kemale erecek ne gerek var sımdı yaptırayımçok iyi yapmışsın canım en güzeli evlenmeden halletmek zaten silikonla emziren bi kaç kişi olsa direticem ama pek kimse yok forumda o zamana kadar araştırmalara devam artık:)
senacık dıklestırme oldun sanırım yanlış okumadıysam.amelıyat sonrası süreç nasıldı.benım 3 gun kaldı dıkleştırmeyeMasaj mi 1 ay oldumu canim sen amaliyat olali peki memende kucul me oldumu memenin alt kismi duzeldimi hani daha zamanla duzelmesi gerekiyor alt kismi bombeli yuvarlak durmuyor benimki daha birde halen uyusukluk var sendede oylemi dokunuyorum ama uyusuk gibi gerci bende diklestirmede yapildi semin memelerde de diklestirme yapildi mi
srm sende dıklestırme varmıydı.dıklestırme olan arkadaşlar varmı bıldıgın acabaBenim dikislerde o tarz bi aci olmadi ama dikislerimon altında cok agrim batmalar oldu halada arada oluyor bugun kontrol.vardi 1 ayda duzelir ic dikislerden dedi. Evet bazen unutuyorum bazende dik bile duramiyorum bugün masajada baslatti
Banyo yapiyorum sorunsuz antiniyotikli krem hic kullanmadim iz icin silikon krem baslicam artik. Resimleri gormen icin karsi tarafin seni izlemesi gerekiyor ama genelde resmi olmana uyeleri izlemiyor arkadaslar bende dahil fake hesaplar olabiliyor erkekler yani karsilik guven acisindan
Bende diklestirme yok bildigim yok ama birisinden bahsediyorlardi cok ii die bi bakiim bulursam yazarim.srm sende dıklestırme varmıydı.dıklestırme olan arkadaşlar varmı bıldıgın acaba
Memnunum tabiki iyiki yaptirmisim daha cok yeniler doktorda cok onemli inan hic agri felan olmadi ustelik yeni amaliyat oldugum halde dikisler belirsiz doktor cok onemli canim sen kime yaptiracan benim doktorum prof.cengiz acikelsenacık dıklestırme oldun sanırım yanlış okumadıysam.amelıyat sonrası süreç nasıldı.benım 3 gun kaldı dıkleştırmeye
Memnunum tabiki iyiki yaptirmisim daha cok yeniler doktorda cok onemli inan hic agri felan olmadi ustelik yeni amaliyat oldugum halde dikisler belirsiz doktor cok onemli canim sen kime yaptiracan benim doktorum prof.cengiz acikel
Canım@ezgulasor arkadaşımızın dikleştirme ve protez.. Çok güzeller ...tmm canım tesekkurler
Gecmis olsun bende diklestirme yaptiracagim sizinki protezlimi protezsizmi?Memnunum tabiki iyiki yaptirmisim daha cok yeniler doktorda cok onemli inan hic agri felan olmadi ustelik yeni amaliyat oldugum halde dikisler belirsiz doktor cok onemli canim sen kime yaptiracan benim doktorum prof.cengiz acikel
Canim diklestirme ve protez masallah çok guzeller :))) doktorcumun ellerine saglikGecmis olsun bende diklestirme yaptiracagim sizinki protezlimi protezsizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?