Merhaba cnm bende ayin 8 de ameliyat olacagim doktorun kim.insallah hersey dilediğin gibi ggiderameliyata 1 hafta kala... fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...
Canım kolayca atlatırsın inşallahbenimde 1 hafta kadar var tam günü belli değil cuma netleşicek..yalnız yaklaştıkça çok korkmaya başladım ben ya
Merhabaameliyata 1 hafta kala... fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...
inşallah ya o kadar gerginim ki..24 saat bunu düşünüyorumCanım kolayca atlatırsın inşallahtakipteyim
Hangi doktor sizin benim de bilgi ye ihtiyacim var doktor cok onemliameliyata 1 hafta kala... fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...
Hangi doktor fiyati nebenimde 1 hafta kadar var tam günü belli değil cuma netleşicek..yalnız yaklaştıkça çok korkmaya başladım ben ya
Bu konuda benimde bilgi ye ihtiyacim var hangi doktora amaliyat olacaksinizameliyata 1 hafta kala... fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...
Ayşegül Sivri 6 binHangi doktor fiyati ne
Doktor Cengiz acikel yada doktor hasan findikAyşegül Sivri 6 bin
Dr hasan findik iyi zaten yaptiranlarda var bu forumda fakat biraz tuzlu normale gore bense zekeriya kul a olacagom cnm 6000 tlDoktor Cengiz acikel yada doktor hasan findik
Bu doktorlar hakinda olumlu olusuz birseyler duydunuzmu kararsizim
yok bi fikrim yok hasan fındık pahalı ama bazıları kötü yorumda yapmış ben tanımıyorum tabi bilememDoktor Cengiz acikel yada doktor hasan findik
Bu doktorlar hakinda olumlu olusuz birseyler duydunuzmu kararsizim
Sadece silikon mu yoksa diklesdirme de bu fiyat in icindemiDr hasan findik iyi zaten yaptiranlarda var bu forumda fakat biraz tuzlu normale gore bense zekeriya kul a olacagom cnm 6000 tl
Valla benim gogus dokum olmadigi icin diklestirme yapmiyorum.ayiptir soylemesi sarkacak bir gogus yok bende.erkek gibiyim masallah...Sadece silikon mu yoksa diklesdirme de bu fiyat in icindemi