ameliyata bir hafta kala... meme büyütme olanlar fikirlerinize ihtiyacım var

Çok teşekkür ederim canım bende tedirgin oldum bu kadar canım acıyınca... Benimde 15. Günüm bugün.. Ne kadar zaman sızlıyor acaba böyle?

Evet şeker direnlerle eve gidebilirsin.gelip cikarttirirsin.diren acı vermiio suan çıkarırken nasıl olcak bakalım birazdan çıkacak. Bende evime oğluma gidicemKanamaya göre belli oluyodur kaç gün duracağı bir gün muhtemelen. Protez kutuların i verdiler şimdi natrella 295cc .

Canim hayirli ugurlu olsun.Insallah dikislerinde guzel iglesir.Nereden diklestirildi,lolipop mu meme ucu mu sadece
Bendeki talihsizlik iste ameliyat oncesi grip odum,gecer dedim ama gecmiyor Cok moralim bozuluyor,ne olacak simdi bilmiyorum.

Canım Lolipop yaptı sadece meme ucu yetmezmiş .bence gribinden ozaman a kadar Eser kalmaz hafifler en azından bende ameliyattan çıkar çıkmaz regl oldum.foto koycamda hep bantli göğüs uclari.yinede denicem elizeliz

D dermand ,, ciyser tsk ederim.sukurler olsun ki büyük bir kısmını anlattım. İnş sorunsuz gerisinde anlatırım. Doktora küçük bunlar dedim de güldü bana sana oyle gelir dedi korse de bastırıyor dedi sabret dedi.gogus kafesin almadı buyurun çıkardım dedi

Banada 350 cc takıldı bebeğim.. Doktor ilk muyanede 400 demişti ama ameliyat sırasında bedenin enine ince o yüzden yandan taşma yaptı sende doğal istyrm demiştin bu uygun oldu dedi.. İlk kontrolümde bile küçük gibi dedim adam güldü Ama yalan değil hala küçük gibi geliyo

Canım dokun varmıydi önceden kas altımi yapıldı. Benim kas ustu 295cc dokum biraz vardi. Resim de yükledim basarabildiysem

Canim hayirli ugurlu olsun.Insallah dikislerinde guzel iglesir.Nereden diklestirildi,lolipop mu meme ucu mu sadece
Bendeki talihsizlik iste ameliyat oncesi grip odum,gecer dedim ama gecmiyor Cok moralim bozuluyor,ne olacak simdi bilmiyorum.
Canim ameliyatin ne zaman kime oluyosun karar vermisin heralde gormemisim

Hadi ya hayirlisi. Canim uzulme benim de az kaldi evet cok heyecanliyimmm

seraParis canım sen kamran beye ameliyat olmuştun değilmi buradan yazmak doğru olurmu bilmiyorum ama memnun kaldınmı işini çok iyi bilen bi doktor bulmak çok zor o yüzden buradaki arkadaşların deneyimleri çok önemi

Evet kamran beye olmustum ve tekrar ona ameliyat olacagim diklestirmz bu sefer :) insallah iyi olur canim tabiki memun kalmassam herseyi acik acik yazmak en dogrusu ve bunu aciklarim ameliatimdan sonra kesinlikle hic bi seyi gizlemesen acik acik yazacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…