Evet şeker direnlerle eve gidebilirsin.gelip cikarttirirsin.diren acı vermiio suan çıkarırken nasıl olcak bakalım birazdan çıkacak. Bende evime oğluma gidicemKanamaya göre belli oluyodur kaç gün duracağı bir gün muhtemelen. Protez kutuların i verdiler şimdi natrella 295cc .Canim bekle daha,yerine otursun bi.Simdi taze belki sana oyle geliyor.Birde kas ustu olunca daha dolgun oluyor.Dikislerini gordun mu?Lolipop mu senin?
Su dren olayini anlamadim,eve drenlerle mi gidiliyor,kac gun duruyor drenler
Kas kesilmeyince kolay oluyormus.Ben diklestirme olmustum cok korkuyordum.Uyaninca bumuydu dedim.Ama simdi kas kesilecek cok korkuyorum.Kas alti olacak benimki+diklestirme.
Canim hayirli ugurlu olsun.Insallah dikislerinde guzel iglesir.Nereden diklestirildi,lolipop mu meme ucu mu sadeceEvet şeker direnlerle eve gidebilirsin.gelip cikarttirirsin.diren acı vermiio suan çıkarırken nasıl olcak bakalım birazdan çıkacak. Bende evime oğluma gidicemKanamaya göre belli oluyodur kaç gün duracağı bir gün muhtemelen. Protez kutuların i verdiler şimdi natrella 295cc .
Canim hayirli ugurlu olsun.Insallah dikislerinde guzel iglesir.Nereden diklestirildi,lolipop mu meme ucu mu sadece
Bendeki talihsizlik iste ameliyat oncesi grip odum,gecer dedim ama gecmiyor Cok moralim bozuluyor,ne olacak simdi bilmiyorum.
Canım çok geçmiş olsun, kurtuldunCanım Lolipop yaptı sadece meme ucu yetmezmiş .bence gribinden ozaman a kadar Eser kalmaz hafifler en azından bende ameliyattan çıkar çıkmaz regl oldum.foto koycamda hep bantli göğüs uclari.yinede denicem elizeliz
D dermand ,,Çok g
Gözünüz aydın geçmişler olsun)) bende ilk ayıldığmda nasıl olmuş diye bakmıştım aaay küçük olmuş bunlar demiştim.. İnsan o zaman anlamıyor merak etme senin için en uygunu kullanılmıştır... Sorunsuz iyilşme süreci diliyrm size hoşcakalın..)
Canım dokun varmıydi önceden kas altımi yapıldı. Benim kas ustu 295cc dokum biraz vardi. Resim de yükledim basarabildiysemBanada 350 cc takıldı bebeğim.. Doktor ilk muyanede 400 demişti ama ameliyat sırasında bedenin enine ince o yüzden yandan taşma yaptı sende doğal istyrm demiştin bu uygun oldu dedi.. İlk kontrolümde bile küçük gibi dedim adam güldüAma yalan değil hala küçük gibi geliyo
Canım dokun varmıydi önceden kas altımi yapıldı. Benim kas ustu 295cc dokum biraz vardi. Resim de yükledim basarabildiysem
Yüklemişsin ama beni izlemen gerek sanırım görebilmem içinCanım dokun varmıydi önceden kas altımi yapıldı. Benim kas ustu 295cc dokum biraz vardi. Resim de yükledim basarabildiysem
Canim ameliyatin ne zaman kime oluyosun karar vermisin heralde gormemisimCanim hayirli ugurlu olsun.Insallah dikislerinde guzel iglesir.Nereden diklestirildi,lolipop mu meme ucu mu sadece
Bendeki talihsizlik iste ameliyat oncesi grip odum,gecer dedim ama gecmiyor Cok moralim bozuluyor,ne olacak simdi bilmiyorum.
Evet canim ameliyatim 3 gun sonra olacakti ama hastalandim,ertelenecek herhalde.Ercan Demiraya olacaimCanim ameliyatin ne zaman kime oluyosun karar vermisin heralde gormemisim
T
Yüklemişsin ama beni izlemen gerek sanırım görebilmem için
Hayirlisi canim insallah istedigin sekil olur cok merak ediyorum insallah iyilesirsin o zamana kadarEvet canim ameliyatim 3 gun sonra olacakti ama hastalandim,ertelenecek herhalde.Ercan Demiraya olacaim
Kas üstü yuvarlak 350 cc benmki bebeğim.. Bakayım bi fotolarına[/QUOT]
Biraz dokum olduğu için bana da doktor kas üstü daha iyi olur dedi ama korkum var genelde herkes kas altı oluyor forumda ve hiç kas üstü yapılmış fotoğraf görmedim rica etsem beni izler misiniz? :)
Seninkine de az kaldi,degil mi canim.Seninde istedigin gibi olur insallah.Ben iglesemiyorum,kotuye gitti,ertelenecekHayirlisi canim insallah istedigin sekil olur cok merak ediyorum insallah iyilesirsin o zamana kadar
Hadi ya hayirlisi. Canim uzulme benim de az kaldi evetSeninkine de az kaldi,degil mi canim.Seninde istedigin gibi olur insallah.Ben iglesemiyorum,kotuye gitti,ertelenecek
Hadi ya hayirlisi. Canim uzulme benim de az kaldi evetcok heyecanliyimmm
Evet kamran beye olmustum ve tekrar ona ameliyat olacagim diklestirmz bu sefer :) insallah iyi olur canim tabiki memun kalmassam herseyi acik acik yazmak en dogrusu ve bunu aciklarim ameliatimdan sonra kesinlikle hic bi seyi gizlemesen acik acik yazacagimseraParis canım sen kamran beye ameliyat olmuştun değilmi buradan yazmak doğru olurmu bilmiyorum ama memnun kaldınmı işini çok iyi bilen bi doktor bulmak çok zor o yüzden buradaki arkadaşların deneyimleri çok önemi