Dun bende disariya cikarken ayyildizi taktim.veee ilk kez göğüs uclarim belli oldu kiyafetimden aman allahimmm cookk mutlu olduum ruzgar esiyo tshirt yapisiyo memisler cikiyo esim bile kizmadi sov yapiyosun bakiyorum diyo :)))Ödem 15 günü bulur gitmesi nasıl bi sütyen bilmiyorum ama ayyıldız sporcu sütyen i alabilirsin rahat güzel
Dun bende disariya cikarken ayyildizi taktim.veee ilk kez göğüs uclarim belli oldu kiyafetimden aman allahimmm cookk mutlu olduum ruzgar esiyo tshirt yapisiyo memisler cikiyo esim bile kizmadi sov yapiyosun bakiyorum diyo :)))
Dun bende disariya cikarken ayyildizi taktim.veee ilk kez göğüs uclarim belli oldu kiyafetimden aman allahimmm cookk mutlu olduum ruzgar esiyo tshirt yapisiyo memisler cikiyo esim bile kizmadi sov yapiyosun bakiyorum diyo :)))
Ya benim.esim tam bi manyakti aslinda hani olmayan memelerimle egilipte yakami tutmazsam bintane laf ederdi ama heralde oda ben biraz tadını cikarayim die sesini cikarmadi tanidik ortamda degil diye garibim anliyo beni uclari belli oldu diye sevincimi gördü. Tam gok görmüş durumundayim ama napiim :))Erkek arkadaşım şimdiden nasıl saklıcağını düşün diyorKızmama durumu pek olmaz sanırım bizde öyle bi durumda
Canım benim şimdiki durumla, senin eski halin aynıYa benim.esim tam bi manyakti aslinda hani olmayan memelerimle egilipte yakami tutmazsam bintane laf ederdi ama heralde oda ben biraz tadını cikarayim die sesini cikarmadi tanidik ortamda degil diye garibim anliyo beni uclari belli oldu diye sevincimi gördü. Tam gok görmüş durumundayim ama napiim :))
Ayy insallah valla yaa surekli elim memelerde gitcekler die kontrol ediyorum bide hala buyukler mi die :)Canım benim şimdiki durumla, senin eski halin aynıben üşüsem de uçları belli olmaz, memenin kendisi uç kadar olduğu için İnşsllah Temmuz'dan sonra ben de " ayyyyyy icim ürpermiş, meme uçlarım da nasıl belli olmuş ..." Demek istiyorum
Sakaryada iyi bir yer bulursan bana da yaz :)Kızlar meme işi bitti şimdi lazere başlamak istyorum ben.. Konu açtım lazer bölümünde ama burda pek sakaryalı yok sanırım.. Lazerde de çok seçenek var kafam karıştı napcam bilemedim
Sakaryada iyi bir yer bulursan bana da yaz :)
Tamam canım, iyi olur.Bul
Buldum bebeğim.. Soprano olan tek yer var özelden söylerim istersen
:))))))))) insan kendini iyi hissediyor Dimi bende yaptirdim daha yeni sayilir 10 gun oluyor batmalar var hele sabah uyaninca daha sert oluyor lar aciyo yatakta oturur hale gelene kadar cookk yavas hareket ediyorum bugun antibiotik kreme basliyorum 5 gun kullancam sonra iz kalmasin diye diyer kreme baslicam ama gercekten guzeller :)) sis ne zamana inerki fazla kuculurmu acaba fark gozle gorunurmukiDun bende disariya cikarken ayyildizi taktim.veee ilk kez göğüs uclarim belli oldu kiyafetimden aman allahimmm cookk mutlu olduum ruzgar esiyo tshirt yapisiyo memisler cikiyo esim bile kizmadi sov yapiyosun bakiyorum diyo :)))
Ya benim ilk basik ve gergindi simdi yumusamaya basladi cikintisi dahada artti gibi cm olarakta mesela ilk 90 cmdi gecen olctuk 88.5cm olmus cokta fark olmaz bence tam tersi yumusayinca daha dolgun oluyorlar forumdaki arkadaşlarin resimlerindede onu fark ettim. Evet sabahlari sertler hala benimde daha 17 gun oldu ama gun gun rahatlama oluyor farkedilir derecede:))))))))) insan kendini iyi hissediyor Dimi bende yaptirdim daha yeni sayilir 10 gun oluyor batmalar var hele sabah uyaninca daha sert oluyor lar aciyo yatakta oturur hale gelene kadar cookk yavas hareket ediyorum bugun antibiotik kreme basliyorum 5 gun kullancam sonra iz kalmasin diye diyer kreme baslicam ama gercekten guzeller :)) sis ne zamana inerki fazla kuculurmu acaba fark gozle gorunurmuki
Canim benim yarin cuma gunu 10 uncu gun ama yanik yada kesik acisi daha cok meme alt kismi ara ara aciyor birde bazan dahada sertlesiyolar seninki de oylemiydi birde banyo ben halen saclarimi ayri ve meme Den asasini yikaniyorum aslinda artik baslayabilirim dimi douch yapmaya sende antibiotik krem kullandinmi ben basladim kullanmaya sen benden bir hafta once yaptirmissin ne zaman yumusamaya baslar memisler canim ben burda kimsenin resmini goremiyorum nasil bakiliyor resimlere kisinin ismi ne sonra resimlere tikliyorum ama resim yok yazisi cikiyor nasil gorebilirimYa benim ilk basik ve gergindi simdi yumusamaya basladi cikintisi dahada artti gibi cm olarakta mesela ilk 90 cmdi gecen olctuk 88.5cm olmus cokta fark olmaz bence tam tersi yumusayinca daha dolgun oluyorlar forumdaki arkadaşlarin resimlerindede onu fark ettim. Evet sabahlari sertler hala benimde daha 17 gun oldu ama gun gun rahatlama oluyor farkedilir derecede
Valla canim bende ilk gunden bu gune tam bir hafta oldu her isimi kendim yaptim hadtanede evde iki cocugum var ve ikisine de ben bakiyorum yemeklerini ben veriyorum kollarini ne kadar zorlamadan kullanirsan o kadar axilirsin rahatlarsin.ilk iki gun yatmak neyse de kalkinca zorlaniyordum yatmak hic iyi degil....Ne gibi faydası olur bebeğim yürüyüşün ben pek kalkmıyrm yerimden bişey olmasın diye annem ayağıma taşıyo herşeyi
Ay canim valla benimde esim ayni olmayan dekoltemi olmayan memelerimi kiskaniyordu kiziyorduYa benim.esim tam bi manyakti aslinda hani olmayan memelerimle egilipte yakami tutmazsam bintane laf ederdi ama heralde oda ben biraz tadını cikarayim die sesini cikarmadi tanidik ortamda degil diye garibim anliyo beni uclari belli oldu diye sevincimi gördü. Tam gok görmüş durumundayim ama napiim :))
Valla canim bende ilk gunden bu gune tam bir hafta oldu her isimi kendim yaptim hadtanede evde iki cocugum var ve ikisine de ben bakiyorum yemeklerini ben veriyorum kollarini ne kadar zorlamadan kullanirsan o kadar axilirsin rahatlarsin.ilk iki gun yatmak neyse de kalkinca zorlaniyordum yatmak hic iyi degil....
Normal canim bende alis veris yapinca poset felan tasiyinca sanki kaslarim cabuk yoruluyor gucsuz kaliyor nedenseBen ilk kez bu sabah biraz toz aldım makinaya çamaşır attım falan ama çabuk ve çok yoruluyorum ben nedenini anlayamadım
Normal canim bende alis veris yapinca poset felan tasiyinca sanki kaslarim cabuk yoruluyor gucsuz kaliyor nedense
Benim 5 ay oldu canimNe
Ne kadar oldu senin ameliyat olduğun bebeğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?