ameliyat sonrası ayrık kalan göğüsler

Eve
Çok teşekkür ederim canım.benim ilk koyduğum resim 1 aylık,son koyduğum 6 ay 3 haftalık.resimlerin altında yazıyor genelde ne kadarlık oldukları.
Evet hala değişiklik yok kızlar bugün tam 2 hafta oldu.. Bi de ne ilginçtir ki gün içinde hiç ağrım olmuyo ne zamanki yatağa girip yatınca sol meme batma yapıyo tam 2 memenin arası dün gece doğru düzgün uyuuamadım mesela. Daha ilginci bu ağrı 3 gündür var daha önce daha rahat uyuyodum. Bi de artık yüzüstü uyumayı çok özledim. Bi de rahat rahat sevişmeyi:) eşim de ben de hala tedirginiz ağrımasın diye e bu da dikkat dağıtıyo. Hepsi bi tarafa şu memeler aşağı insin hiçbiri umrumda olmayacak..

Yaa siz böyle yukarda yukarda diyince bende şaşırdım.. Benimde hiç dekoltem yok.. 14 gün bugün protezim var ama sıfır dekolte buda normalmi bilemedim.. Bende beklyrm yumuşayıp normal sütyen takınca üstü dolar herhalde diye.. Birde yuvarlak protez yani

Yok canm benm tam tersi sadece dekoltem var memem yok:) yani çok yukardalar ben altı dolsun istiyorum..

Yok canm benm tam tersi sadece dekoltem var memem yok:) yani çok yukardalar ben altı dolsun istiyorum..

Gögüs kafesi şekliyle bağlantılı bir konu sanırım.. Eğer zamanla protezler iniyorsa benimki nereye inicek onuda merak ettim

Gögüs kafesi şekliyle bağlantılı bir konu sanırım.. Eğer zamanla protezler iniyorsa benimki nereye inicek onuda merak ettim
Hahaha.. Ben hiç anlamış değilim valla.. Benm ameliyattan önce menenin üst kısmı boşalmıştı altı vardı, ve sarkık değildi sadece üstü boş diye öyle duruyordu. Şimdi üstü çok şiş meme başımın altında protez yok gibi, üst öyle şiş durunca şimdi daha sarkık görünüyo.. Ya benm memem hakikaten bi halta benzemiyor şu an. En azından eskiden sütyen takınca. Kyafetliyken normal meme oluyordu . Şimdi onu da yapamıom..

Nerden ko
Nerden koydular protezi? Bak benm Dr um ısrarla koltukaltından koyduk diye yukarda kaldılar masajla ve zamanla incek dio da ben emin değilim..

Nerden ko

Nerden koydular protezi? Bak benm Dr um ısrarla koltukaltından koyduk diye yukarda kaldılar masajla ve zamanla incek dio da ben emin değilim..

Meme altından kesildi benim bebeğim.. Hayret bişey ama enteresan bi durum anlattığın.. Fotoğraf koyma şansın varsa merak ettim sen böyle anlatınca.. Bana sorarsan sabret.. Bayanlar hep iniyor diyorlar.. İnmezse zaten çaresi bulunur mutlka sıkma canını...

slm watsup bugün benim 8. günüm aynı tarif ettiğin şekilde üstten şişkin bir kambur gibi allta protez yok gibi hatta eski sarkıklığın yumuşaklığı bile duruyor, göğüz altı kesisiyle mentor 375 sağ 325 sol round high takıldı. doktorum yerçekimi ve yumuşama ile protezin aşağı ineceğini ve gögüs ucunun yukarı yöneleceğini anlattı.. ki çok mantıklı , doğal göğüs nasıl yere doğru meyil ediyorsa implantlı göğüs de zamanla aşağı yönde oturacak..ben de belli etmiordum ama canım çok sıkıldı bu duruma ancak içini ferah tut dr um sın halini görünce bayılacaksın dedi

Çok doğru tarif ermişsin canım. Aynen öyle üst kısım kambur gibi özellikle de yandan bakınca. Altta protez yok o eski yumuşak meme dokusu ve üzerinde meme başı.. Ilginç olan senin göğüs altı keşişi olması , çünkü Dr um ısrarla koltuk altı ve kas altı olduğu için kaynaklandığını söyledi. Çar günü bide alttan yerleştirseydik şu an fıstık gibi gezerdin deyince çok gerildim. Keşke yönlendirseydiniz beni dedim. O da ama sen göğsümde iz olmasın dediğin için fazla bişey demedim dedi. Pöff izi tercih ederdin ama.. Neyse senin Dr un da iner demiş ya.. Bi bildikleri vardır herhalde. Saol canımmucukk.. Bekleyelim bakalım . Gelişmelerde yazalım ama..

Merhaba bende göğüs estetiği düşünüyorum. Benim kendi göğüslerim zaten biraz ayrık fakat büyüyünce ayrık güzel durmaz gibi geliyor. Arkadaşlar ayrık olmaaı normal diyor. Sizin profilinizde öncesi sonrası fotolarınız varsa görebilir miyim

Bu persembe dr a gidecegim canim ne anlatiyorsa aktaracagim, hic alakasi yok bosa sinirini bozma benimkisi halis muhlis gogus alti kesisi ve senin tarif ettigin sekille ayni.. Duzelecek, cok sinir ama sabirr.. Ben bundam 2 yil once de burun estetigi olmistum ilk 6 ay her sabah farkli bir burunla kalkiyodum berbat bi histi dr um demisti ki estetik operasyonlarda lutfen en ezindan ilk 3 ay aynaya takilip kalmayin, izim verin vucut alissin otursun.. Hakikatrn de oyle oldu..biz biraz sabirsiz hemen kavusalim istiyoruz guzel olana..

Korse verdi bakalım ne kadar faydası olcak.. Bi de eskiden olan ark lara şunu sormak istiyorum. Ya meme başımda uyuşukluk var. O yüzden de aşırı hassas acaba ne zaman geçer. Eşim çok sever açıkçası, ben de amelyat sonrası bayılırdım. Şimdi rahatsız oluyorum

Merhaba arkadaşlar dün tam bi ay olmuş amelyatıma. Bugün bi arkadaşa kahve içmeye gittim, beni bi hastanede bi de tam 12 günlükken görmüştü. Bugün inanamadı çok inmiş protezlerin önce çok korkmuştum açıkçası dedi. Anladım ki gelişmeler var çok şükür..

Arkadaşlar merhaba, bugün benim 3. Günüm. Cuma günü kas alti 250cc kas alti yuvarlak high profil takıldı. Korktuğum gibi yukarda birbirinden ayrik iki TOP duruyo sanki. Okuduklarindan anladigim yumasayip inecekler bir süre sonra ama korkuyorum işte, iki parmak ayriklar(

Geçmiş olsun inecekler merak etme ... Nerde ve kime oldun canım?

Korse gibi birsey takmıyorum, sporcu sutyeni var ama hiç sıkı değil , öyle yukardan baskı yapan bant falan da yok, onlardan mi alsam?

Korse gibi birsey takmıyorum, sporcu sutyeni var ama hiç sıkı değil , öyle yukardan baskı yapan bant falan da yok, onlardan mi alsam?
Canım , chestbelt sanırım ondan bahsediyorsun, bazı drlar onu veriyorlar. Üstten bastırıp protezi aşağı indirsin diye. Onu sormadan kullanma. Bi de niye aşağı inmesi gereken bişeyi yukarı takıyorlar, sonra böyle kemerlerle indirmeye çalışıyorlar.Koy silikonu aşağıya , gerek kalmasın o kadar eziyete Zaten 2/3 ay sonra iner onlar, fıstık gibi olur merak etme.

Cuma kontrole gidicem o zaman sorarım. Ben TOP gibi olmasın deyince high profil yapmayız demişti ama kutusunda high profil yazıyor, bir de 270cc sığmadı dedi. 270 yüksek olmayan profil takilsaydi acaba ayrik olmazmiydi diye düşünmeden edemiyorum, bunu da sorucam
İnşallah, pişman olmaktan çok korkuyorum(15 senedir bunun hayalini kurmam ragmen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…