ameliyat sonrası ayrık kalan göğüsler

izlemeye aldım. umarım ameliyatınız başarılı geçer ve sonuç istediğiniz gibi olur. tavsiye vermem gerekirse çok iyi araştırın. kesinlikle acele karar vermeyin.

Acil yardım!!!
Meraba arklar, ben de 9 Mayıs ta amelyat oldum. Kas altı 400 cc yuvarlak protez takıldı. Şu an 9. Günüm ağrım yok denecek kadar azaldı. Ennn büyük sorunum ve de sizlere sorum şu: protezlerim zamanla masajla aşağı inecek mi? Amelyat öncesi bile meme ucum tam ortadaydı, şimdi protez yukarda duruyor memeyi tam ortalamıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı??? Yoksa başarısız bi amelyat mı oldu? Dr koltukaltından girdiğimiz için zamanla masajla incek diyor. Bu arada kas altı yapıldı. Dr lara da pek güvenilmiyor. Sertliği flan hiç kafama takmıyorum. Nolur yardım..

W watsup merhaba, nasıl bir durum olduğunu tam olarak anlayamadım. ancak dr'unuz masaj önerdiyse mutlaka yapın.
Şöyle ki meme başımın altında çok az protez var yani tıpkı sarkık memelerdeki gibi meme ucum aşağıda kaldı. Memenin dekolte kısmında çok meme var ama ucunun altında yok yuvarlak protez ama damla protezi ters koymuş gibi duruyor neredeyse off kafayı yicem.. Biri çıkıp dese ki benm de öyleydi düzeldi, tekrar nefes alabileceğim..

Canım ben ameliyat olmadım ama ilk haftalar öyle duruyor. Sanki protezin yüZde 70i memeucunun üstünde, kalanı da altında gibi. Ben forumda yeni ameliyat olan arkadaşların görüntülerini gördüm,çoğu öyleydi. Aradan 1,2ay geçincenormalleşiyor. Hatta bazıları chestbelt denen bi kemere benzeyen göğsün üstüne takılan sıkı bişey taktılar. Amaç silikonun aşağıya indirmekti.texrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi

6 ay - 1 yıl sabır diyorlar, tam şekil için . Ama 2,3 içinde orantılanacak. Bi de albüm oluşturup resim koy ki arkadaşlar yorum yapabilsin .

Canım bu arada koltukaltı kesisi ile olmuşsun, ben de Temmuz'da aynı yöntemle olacağım.doktorun kim öğrenebilir miyim?

Canım bu arada koltukaltı kesisi ile olmuşsun, ben de Temmuz'da aynı yöntemle olacağım.doktorun kim öğrenebilir miyim?
Öncelikle doğru tarif edebildiğim için mutlu oldum. Ve mutluluk 2015 çok saol canım az da olsa rahatladım. Ben antepteyim Dr sormuşsun ya burda oldum. Dr'a iz olmasın diye koltukaltı istediğimi söyledim. Dezavantajları nedir diye sorduğumda sadece diren takılır ve kollarını daha uzun süre kullanamassın demişti. Bunları göze aldım. Ama deseydiki protez yukarda kalır inmesi uzun sürer flan asla bunu tercih etmezdim. Insan hemen sonuç görmek istiyor canm ve ya düzelmesse korkusu bir saniye bile kafanı rahat bırakmıyor. Şekillenmesi, ödemler falan zamanla olur ok ama bu farklı bi şey. Dr amelyattan sonra meme altı kesisi olsaydı bu sorun olmazdı dedi bide.. Şaka gibi..

Canım bende koltuk altı kesisiyle oldum ve böyle birşey yaşamadım.ama ilk başta üstlerin daha dolgun olması normal.zamanla üstler inip altlar dolgun hale geliyor.umarım zamanla seninkiler de istediğin şekle gelir.

Canım sabırlı ol Dr unun tavsiyelerini dinle, meme üstüne takılan kemeri bi sor istersen, o protezin inip yerleşmesini sağlıyormuş.Ama her Dr kullanmıyor.her Dr un tarzı farklı , kimi ameliyattan sonra özel sütyenler takarken, kimi sadece sporcu sütyeni taktırıyor, kimi o kemeri kullandırırken kimi gerek yok diyor, kimi 15. Günden sonra Masaja başlatırken kimi onu da yaptırmıyor.sen ameliyat olduğun Dr a aklındaki herşeyi sor lütfen, en doğru bilgiyi o sana verecektir. Ama şundan eminim ki 1,2,3 ay içinde inip şekillenecekler canım

Ama şimdi anlamadım. Sen yaşamadın ama başkalarından mı duydun canm. Yani benm de sorunum zaten üstlerin fazla dolgun ama altta çok az olması. Zamanla inecekse sorun değil. Aylarca bile beklerim. Ama 2. Amelyat ı olmak fikri berbat. Sanırım piskom da bozuldu benim

Haklısın galiba ya burdan dertleşmek bile beni rahatlattı saolun kızlar. Sanırım ben bu kadar sabırsızken, Dr umun aşırı rahat tavırlarla, onlar incek zamanla bak böyle bastırcaksın sürekli demesi sinirimi bozdu heralde. Bazen aşırı rahat davranmak, suç örtmek için kullanılan bi savunmadır ya.. Ne bilimm biraz bekliim bakalım..

Canım demek istediğim doktorun bu durumu koltuk altı kesisine bağlamış ,meme altı kesisi olsa bu sorun olmazdı demiş ya,ona şaşırdım.çünkü meme altı kesisi olup ilk başta üstleri benimkine göre çok daha fazla dolgun olanları da gördüm.benimkiler ilk 6 gün sımsıkı sargılıydılar.bu da daha çabuk inmelerini sağlamış olabilir.seninkiler de zamanla düzelecektir merak etme.koltuk altı da meme altı da olsa memenin şekli zamanla oturup güzelleşiyor.sabır isteyen bir süreç

Gerçekten s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…