Evet canım.bunlar hep normal şeyler.göreceksin zamanla çok değişecekler:)Gerçekten sabır gerek masaj yapıyorum yumuşuyor, aşağı iner gibi oluyor sanki , içten bile hissediyorum sanki. Sonra gün içinde günlük işlerimi yaparken yavaş yavaş tekrar gerildiğini hissediyorum , tekrar sertleşiyor ve sanki yine yukarı çıkıyor. Yaa sabıııırrr..:)
Bugün Dr umun yardımcısıyla konuştum tel de, randevu aldım Çarşamba için. Sesimden anlayıp sordu bi sıkıntı mı var diye, evet dedim bu memelerim ağzıma gircek inmiyo dedim:) kız da ya cidden onlar inecek dedi, kemer bandaj flan yapıyo mu Dr bey böle durumlarda dedim, hayır dedi. Hatta 5.günümde koltuk altı bandajımı çıkardığımda artık şu sporcu sütyenini de çıkar demişti. Ben yıkayıp tekrar giyiyorum. En çok böle rahat oluo çünkü. Normal sütyen için hala çok sertler. Hiç takmayınca da ağrı yapıyo. Muayenemden sonra bilgi vercem tekrar. Benm de 10. Günüm bugün.. Bakalım nolcak..
Bu arada kızlar sitede çok acemiyim. Üyelerin yeni amelyatlı fotoları varmış sanırım onları nasıl görebilirim?ben de koycam tarif etmekten iyidir .Bıg
Bugün Dr umun yardımcısıyla konuştum tel de, randevu aldım Çarşamba için. Sesimden anlayıp sordu bi sıkıntı mı var diye, evet dedim bu memelerim ağzıma gircek inmiyo dedim:) kız da ya cidden onlar inecek dedi, kemer bandaj flan yapıyo mu Dr bey böle durumlarda dedim, hayır dedi. Hatta 5.günümde koltuk altı bandajımı çıkardığımda artık şu sporcu sütyenini de çıkar demişti. Ben yıkayıp tekrar giyiyorum. En çok böle rahat oluo çünkü. Normal sütyen için hala çok sertler. Hiç takmayınca da ağrı yapıyo. Muayenemden sonra bilgi vercem tekrar. Benm de 10. Günüm bugün.. Bakalım nolcak..
Tugcecikim yarın foto koycam çekemedim henüz. Beni izler misin senin fotoları da çok merak ettim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/ buradan yeni albüm oluştur diyorsun. Albüm ayarlarını yapmayı unutma ama. Her üye görmesin mesela. Sadece izlediklerim görsün yapabilirsin. Hiç kafaya takma. Iniyor yumuşuyor ödemler gidiyor.
Meraba arkadaşlar evet foto koyamadım ne yazıkki eşim sakın ha dedi:) neyse bugün Dr kontrolüm vardı Dr zamanla masajla inecek daha cts 2 hafta olcak ödemelerin bile duruo dedi. Ve evet bu haliyle hiç hoş değil dedi. 2-3 ay bekleyelim dedi. Peki değişiklik olmassa diye sordum en kötü ihtimalle 2. Müdahale ederiz dedi. Nasıl dedim lokal anesteziyle alttan açar indiririz dedi. Ağlicaktım öyle kolay söyledi ki ne sanıyo bu Dr anlamadım . Ve yine koltukaltından giriş tercih ettiğin için dedi , diğer yöntemler daha az sıkıntılı dedi. Ben de keşke beni aydınlatsaydınız o zaman dedim. Eğer düzelmesse o zaman çirkinleşcem ama.. Şu an sabrediyorum azıcık umut gördüğüm içinTugcecikim yarın foto koycam çekemedim henüz. Beni izler misin senin fotoları da çok merak ettim.
Madem öyle baştan seni uyarmalıydı.üstelik her koltuk altı olanın çok yukarda olmuyor silikonları.benimkini gördün.inşallah düzelecek birşeydir de tekrar müdahaleye gerek kalmaz canım.Meraba arkadaşlar evet foto koyamadım ne yazıkki eşim sakın ha dedi:) neyse bugün Dr kontrolüm vardı Dr zamanla masajla inecek daha cts 2 hafta olcak ödemelerin bile duruo dedi. Ve evet bu haliyle hiç hoş değil dedi. 2-3 ay bekleyelim dedi. Peki değişiklik olmassa diye sordum en kötü ihtimalle 2. Müdahale ederiz dedi. Nasıl dedim lokal anesteziyle alttan açar indiririz dedi. Ağlicaktım öyle kolay söyledi ki ne sanıyo bu Dr anlamadım . Ve yine koltukaltından giriş tercih ettiğin için dedi , diğer yöntemler daha az sıkıntılı dedi. Ben de keşke beni aydınlatsaydınız o zaman dedim. Eğer düzelmesse o zaman çirkinleşcem ama.. Şu an sabrediyorum azıcık umut gördüğüm için((
Canım yerçekimi diye bişey var, müdahaleye gerek yok... Sakın , gerek yok... 6 ayda değil de 1 yılda normale dönerMeraba arkadaşlar evet foto koyamadım ne yazıkki eşim sakın ha dedi:) neyse bugün Dr kontrolüm vardı Dr zamanla masajla inecek daha cts 2 hafta olcak ödemelerin bile duruo dedi. Ve evet bu haliyle hiç hoş değil dedi. 2-3 ay bekleyelim dedi. Peki değişiklik olmassa diye sordum en kötü ihtimalle 2. Müdahale ederiz dedi. Nasıl dedim lokal anesteziyle alttan açar indiririz dedi. Ağlicaktım öyle kolay söyledi ki ne sanıyo bu Dr anlamadım . Ve yine koltukaltından giriş tercih ettiğin için dedi , diğer yöntemler daha az sıkıntılı dedi. Ben de keşke beni aydınlatsaydınız o zaman dedim. Eğer düzelmesse o zaman çirkinleşcem ama.. Şu an sabrediyorum azıcık umut gördüğüm için((
Seninkiler gerçekten mükemmel merak ediyorum o fotolar ne kadar süre sonra çekildi acaba.. Beni uyarsaydı ben öbür yöntemlerde daha tecrübeliyim falan diye.. Muhtemelen başka Dr araştırırdım o zaman:) işte bundan korktu kesin..hayatımda ilk defa prozak aldım eczaneden.. Dünyanın en sabırsız insanını beklemekle sınıyo Allah :) off kızlar.. Evli barklı kadınım, zaten dekolte falan verdiğim yoktu.. Sadece kendim için kendimce tek eksiğimi gidermek için bu kadar acı çektim masraf yaptım.. Bok yemişim işte:\Madem öyle baştan seni uyarmalıydı.üstelik her koltuk altı olanın çok yukarda olmuyor silikonları.benimkini gördün.inşallah düzelecek birşeydir de tekrar müdahaleye gerek kalmaz canım.
Inşallah canım da.. Hani silikon meme amelyatı ç, sonucun en hızlı görülebileceği amelyattı ??:) 6 ay bir yıl ne yaa ohaaaa:))ve öfff...Canım yerçekimi diye bişey var, müdahaleye gerek yok... Sakın , gerek yok... 6 ayda değil de 1 yılda normale dönerzaten 6-12 ay süre lazım diyor buradaki arkadaşlar
Öyle deme bekle, meme büyütme bir süreç , 1,30 saatlik bi ameliyattan sonra şak diye bikinilik göğüs olmuyormuş, ben de burada öğrendimInşallah canım da.. Hani silikon meme amelyatı ç, sonucun en hızlı görülebileceği amelyattı ??:) 6 ay bir yıl ne yaa ohaaaa:))ve öfff...
Seninkiler gerçekten mükemmel merak ediyorum o fotolar ne kadar süre sonra çekildi acaba.. Beni uyarsaydı ben öbür yöntemlerde daha tecrübeliyim falan diye.. Muhtemelen başka Dr araştırırdım o zaman:) işte bundan korktu kesin..hayatımda ilk defa prozak aldım eczaneden.. Dünyanın en sabırsız insanını beklemekle sınıyo Allah :) off kızlar.. Evli barklı kadınım, zaten dekolte falan verdiğim yoktu.. Sadece kendim için kendimce tek eksiğimi gidermek için bu kadar acı çektim masraf yaptım.. Bok yemişim işte:\
Öyle deme bekle, meme büyütme bir süreç , 1,30 saatlik bi ameliyattan sonra şak diye bikinilik göğüs olmuyormuş, ben de burada öğrendim
Wallahi, saçımıZ , kaşımız, kirpiğimiz yerinde kalsa kalan yerler yumurta gibi olsa... Bu arada süper fikir Gazelleciğim , kafa dışarıda kalsın, vücut cihazın içinde, tek lazer atışıyla iş bitseKeske olsa. Keske hic agrisi sizisi olmasa. Keske uyusak uyansak ve muhtesem memelerle uyansak.
Hatta ben Hep derimki; bi cihaz ciksin solaryum gibi, icine girelim agrisiz acisiz butun tuylerimizden kurtulalim :)))
Allaaam cokmu sey istedim ne?
Wallahi, saçımıZ , kaşımız, kirpiğimiz yerinde kalsa kalan yerler yumurta gibi olsa... Bu arada süper fikir Gazelleciğim , kafa dışarıda kalsın, vücut cihazın içinde, tek lazer atışıyla iş bitsebu fikri tıp mühendisleri ile paylaşmak lazım çok ciddiyim , gerçekten.
Keske olsa. Keske hic agrisi sizisi olmasa. Keske uyusak uyansak ve muhtesem memelerle uyansak.
Hatta ben Hep derimki; bi cihaz ciksin solaryum gibi, icine girelim agrisiz acisiz butun tuylerimizden kurtulalim :)))
Allaaam cokmu sey istedim ne?[/QUOTE
Hahaha keşke.. Kadınların hayatını kolaylaştıran 2 şey biliyorum biri lazer epilasyon biri de o iğrenç pedler yerine kullandığım tamponlar.. Memelerim şu an çirkin ama bi de sütyen kullanmamak galiba.. Bugün 3 tane daha sporcu sütyeni aldım off harika rahatlar yaa. Beden konusunda kararsız kalınca deneyebilir miyim diye sordum satıcıya.. O da atlet üzerinden deneyin dedi.. Ok dedim girdim içeri. Beden olunca da direk giydim çıktım kadının şu an üzerinizde normal sütyen yokmuydu diye sorup gözünü memelerime dikmesi çok hoşuma gitti:))) içi seni dışı beni yakar.. Dik olmalarına hayran kaldı..:)))
Hahaha keşke.. Kadınların hayatını kolaylaştıran 2 şey biliyorum biri lazer epilasyon biri de o iğrenç pedler yerine kullandığım tamponlar.. Memelerim şu an çirkin ama bi de sütyen kullanmamak galiba.. Bugün 3 tane daha sporcu sütyeni aldım off harika rahatlar yaa. Beden konusunda kararsız kalınca deneyebilir miyim diye sordum satıcıya.. O da atlet üzerinden deneyin dedi.. Ok dedim girdim içeri. Beden olunca da direk giydim çıktım kadının şu an üzerinizde normal sütyen yokmuydu diye sorup gözünü memelerime dikmesi çok hoşuma gitti:))) içi seni dışı beni yakar.. Dik olmalarına hayran kaldı..:)))
Çok teşekkür ederim canım.benim ilk koyduğum resim 1 aylık,son koyduğum 6 ay 3 haftalık.resimlerin altında yazıyor genelde ne kadarlık oldukları.Seninkiler gerçekten mükemmel merak ediyorum o fotolar ne kadar süre sonra çekildi acaba.. Beni uyarsaydı ben öbür yöntemlerde daha tecrübeliyim falan diye.. Muhtemelen başka Dr araştırırdım o zaman:) işte bundan korktu kesin..hayatımda ilk defa prozak aldım eczaneden.. Dünyanın en sabırsız insanını beklemekle sınıyo Allah :) off kızlar.. Evli barklı kadınım, zaten dekolte falan verdiğim yoktu.. Sadece kendim için kendimce tek eksiğimi gidermek için bu kadar acı çektim masraf yaptım.. Bok yemişim işte:\