Bende yeni ameliyat oldum sizinkisi sert mi yumusak mi gogusleriniz normalde tutunca birlesmiyor mu cok merak ettim izlemeye alir misinmerhaba arkadaşlar. ben geçen yıl eylül ayında göğüs büyütme ameliyatı oldum. ancak göğüslerimin ayrıklığından şikayetçiyim. böyle yumuşak sütyenlerin hayalini kurarken sonuç benim için hüsran oldu. kom'un marta dantel modelini aldım. güzel bir sütyen. ancak çatal olmayınca bana yapay görünüyor.benimle benzer durumda olan kimse var mı? sert olmamak kaydıyla göğüsleri ortada birleştirecek sütyen önerisi olan?
Bende eylülde oldum yumuşamıştır artık onunda hatta bugün bikinimle güneşlendim daha da yumuşadı pek güzel ablamınki kadar yumuşak olduBende yeni ameliyat oldum sizinkisi sert mi yumusak mi gogusleriniz normalde tutunca birlesmiyor mu cok merak ettim izlemeye alir misin
Bende yeni ameliyat oldum sizinkisi sert mi yumusak mi gogusleriniz normalde tutunca birlesmiyor mu cok merak ettim izlemeye alir misin
pentide tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?özel dekolte yapmak için sütyenler var onlardan alabilirsin pentiye bak bu arada benim de ayrık ama zaten normal olan bu bi parmak boşluk olmalı arada
amaç dekolte ise silikon sütyen var ondan alabilirsin yapışkanlı sağdan soldan baskı yapıp ortada memeleri birleştiriyor güzel bi dekolte çıkıyopentide tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
Kas var çünkü gayet normal benimde öyle kolları yana açarken kaslar kasılıyor doğal olarak birleşmiyorsert değil. yanlardan yukarıya doğru sağ elimle sol göğsümü sol elimle de sağ göğsümü birleştirebiliyorum. ancak sağ elimle sağ sol elimle de sol göğsümü öne doğru ittiğimde birleşmiyor.
Benim doktorumda zaten normalde ayriktir insanin memesi dogasi geregi belki cok buyuk falan olursa o ayri benim anneminkilerde ideal ama ayrik sutyen birlestiriyorAynen banada yapısal demişti ayrık kalıcak demişti bi Dr ama sutyenle birleşir demişti .
Çok yapışık güzel olmuyor bence burda gördüğüm arkadaşların hepsi çok ideal çok güzeldi. Bakalım benim nasıl olucak.Benim doktorumda zaten normalde ayriktir insanin memesi dogasi geregi belki cok buyuk falan olursa o ayri benim anneminkilerde ideal ama ayrik sutyen birlestiriyor
Ayrık olması yapıdan kaynaklı demişti dr. bana. Benimde bir-iki cm ayrık ama push-up lı sütyenle güzel birleşiyor ama ben şahsen biraz ayrık beğeniyorum. Niye yapay geliyorki sana? Fotoların varmı, merak ettim?
Album yapabilirsin sadece senin izlediklerinin gorebilecegiforumda fotoğrafım yok. ama foto görüp yorum yapmanızı isterim. nasıl olacak?
Evet yukarida albümlere giriyorsun yeni albüm diyerek devam ediyorsun ve gulum2434 ün dediği gibi sadece izlediklerimi diye seçeceksin. Görmesini istediklerini izlemeye almalisin. Bekliyoruz :)))forumda fotoğrafım yok. ama foto görüp yorum yapmanızı isterim. nasıl olacak?
Gerçektende 275 cc ve moderate için banada büyük gibi geldi. Benim 375 ve high hatta biri ultra high olmasına rağmen daha küçük duruyor sanki. Ama yumuşak gibi duruyor, nasıl sütyenle birleştiremiyorsun bilemedim. Benimkiler tam yumuşamadığı halde istediğim gibi birleştirebiliyorum.elimden geldiğince fotoğrafladım. fotoğrafta canlı hali kadar anlaşılır mı, bilemedim
Bencede bu olculere gorw buyuk duruyor ama nasil birlesmiyor bende anlamadimGerçektende 275 cc ve moderate için banada büyük gibi geldi. Benim 375 ve high hatta biri ultra high olmasına rağmen daha küçük duruyor sanki. Ama yumuşak gibi duruyor, nasıl sütyenle birleştiremiyorsun bilemedim. Benimkiler tam yumuşamadığı halde istediğim gibi birleştirebiliyorum.