ameliyat sonrası ayrık kalan göğüsler

teşekkürler inşallah benim sürecim daha hızlı ilerler biraz yumuşasın yerinden oynayacak kadar yeter :/
Masaja ne zaman baslayacaksin ozamanda yumusaklik artmaya basliyor çünkü ayrica benimde hic dokum yoktu 350cc takildi p kdr gergin ve basiktiki huni gibiydi ve kucuktu ama zamanla dolgunlasti yumusadikca 1 aydan sonrada gelismeler hizlaniyor artik daha buyuk olup sorunda yasayabilirdin yani sanirim beninde bi tik buyuk oldu derimde ince oldugu icin tolere etmedi dekolte kisminda dalgalanma.var protez ele geliyor yani bazen sartlari zorlamamak gerek:KK66:

Masaja ne zaman baslayacaksin ozamanda yumusaklik artmaya basliyor çünkü ayrica benimde hic dokum yoktu 350cc takildi p kdr gergin ve basiktiki huni gibiydi ve kucuktu ama zamanla dolgunlasti yumusadikca 1 aydan sonrada gelismeler hizlaniyor artik daha buyuk olup sorunda yasayabilirdin yani sanirim beninde bi tik buyuk oldu derimde ince oldugu icin tolere etmedi dekolte kisminda dalgalanma.var protez ele geliyor yani bazen sartlari zorlamamak gerek:KK66:
benim meme dokum vardı biraz, moral verdin sağol isrediğim büyüklükte olmasa da görüntü doğal ve güzel olursa şikayet etmiicem inşallah şuan çok üstte o maralimi daha da bozuyor doktorum masaj istemiyormuş genelde yine de bu cumartesi 10 günüm dolunca başlııcam masaja çok geçmiş olsun sana da inşallah daha da doğallaşır

• Beğen
Reactions: srm
Zamanla dolgunlaşıyor mu gerçekten? sizinki ne zaman takıldı?

• Beğen
Reactions: srm
vallahi çok sağol moral oldu benim doktorum da zamanla daha dolgun görünecek aşağı indikçe dedi burda herkes ödemler indikçe küçülüyor diyor daha küçülürse bunalıma girerim inşallah dolgunlaşır

Ustte nickin yaziyor solunda uc cizgi var orda listeden albümleri tikla yeni album oluştur sec. Album ayarlarinida takip ettiklerim secersen sadece resimlerini senin takip ettigin kisler gorebilir
teşekkürler fotoğraf koydum yorum yapar mısın özellikle yandan görüntüme senin de böyle miydi ne kadar süre sonra indi

168 boy 53kgyim suan hicc yoktu dumduz suan 75c oldu[
Çok şanslısın istediğin gibi olmuş o zaman :)
Beni de takip eder misiniz arkadaşlar sizinkileri merak ediyorum. Benimki 75 b yi anca dolduruyor sanki, belki sizinkileri görünce rahatlarım :KK43:

Kızlar göğüs küçültme amelyatı olup da göğüsleri ayrık kalan var mı ya ? Ben küçülttürmeyi düşünüyorum ve ayrık olmasından korkuyorum çünkü fazla fazla birleşen göğüslerim var ☺️

Ben de meme büyütme ameliyatı oldum ve göğüslerimin ayrık olduğunu farkettim. 3 parmak gibi bir mesafe var aralarında. Üçgen bikini giydiğimde ortada hiç dekolte olmuyo, yanlara doğru baya açmak gerekiyor memeyi farketmek için. Nerdeyse hiç göğsüm olmadığı için kas altı - 215 CC yapıldı. Boyutu daha büyük seçseydim ya da kas üstü yapılsaydı daha mı az ayrık olurdu diye düşünmeye başladım. Henüz 2 ay olduğu için mi bilmiyorum ama anladığım kadarıyla kas altı yerleştirilen protezler daha sert oluyor ve destekli sütyenle de fazla hareket etmiyor. Ameliyat sonrası memelerinin ayrıklığından şikayet eden arkadaşlar, sizinki kas üstü mü kas altı mı yapıldı acaba? Kas altı yaptıranlar destekli sütyenle toparlayabiliyor mu çatalı 😅?

Son düzenleme:
Ben de meme büyütme ameliyatı oldum ve göğüslerimin ayrık olduğunu farkettim. 3 parmak gibi bir mesafe var aralarında. Üçgen bikini giydiğimde ortada hiç dekolte olmuyo, yanlara doğru baya açmak gerekiyor memeyi farketmek için. Nerdeyse hiç göğsüm olmadığı için kas altı - 215 CC yapıldı. Boyutu daha büyük seçseydim ya da kas üstü yapılsaydı daha mı az ayrık olurdu diye düşünmeye başladım. Henüz 2 ay olduğu için mi bilmiyorum ama anladığım kadarıyla kas altı yerleştirilen protezler daha sert oluyor ve destekli sütyenle de fazla hareket etmiyor. Ameliyat sonrası memelerinin ayrıklığından şikayet eden arkadaşlar, sizinki kas üstü mü kas altı mı yapıldı acaba? Kas altı yaptıranlar destekli sütyenle toparlayabiliyor mu çatalı 😅?
Yanlış anlamışsın canım :) Gayet yumuşaklar, hareket ediyorlar, sallanıyorlar földür földür 🤭
Sütyen takmana bile gerek kalmıyor ki uçlarını saklamak dışında. Destekli sütyenle zaten mermi gibi dururlar da fırlar artık taşar gerek olmuyor destekli sütyene. Bu arada daha çok yeni ameliyatın. Her şey düzelecek sabret :)
Konu üzerinden bayağı geçmiş burada sanırım cevap bulamazsın fazla.

En çok duymak istediğim şeyleri söyledin 😅 senin kas altı mı yapıldı? Umarım dediğin gibi olur 💕
Evet kas altı :) en güzeli 😉
3 ay olana kadar ameliyat sütyenini çıkarma. Geceleri bazen çıkardım ben, full taktım onu.

X