ameliyat sonrası ayrık kalan göğüsler

Cuma kontrole gidicem o zaman sorarım. Ben TOP gibi olmasın deyince high profil yapmayız demişti ama kutusunda high profil yazıyor, bir de 270cc sığmadı dedi. 270 yüksek olmayan profil takilsaydi acaba ayrik olmazmiydi diye düşünmeden edemiyorum, bunu da sorucam

İnşallah, pişman olmaktan çok korkuyorum(15 senedir bunun hayalini kurmam ragmen)
Canım ameliyatta denemiştir ve high profilin daha güzel durduğuna karar vermiştir Dr un:KK66: ilk yaptıranların çoğu pişman oluyor merak etme , ya ağrıdan dolayı ya da şeklinden dolayı ... Ama zamanla ağrılar azalınca silikon aşağı inip şekli oturunca " oooh sefam olsun , iyi ki de YAPTIRMIŞIM " diyorlar ... Endişelenme cnm , silikon = sabır. Bu forumda bunu öğrendim:KK66:

Canım ameliyatta denemiştir ve high profilin daha güzel durduğuna karar vermiştir Dr un:KK66: ilk yaptıranların çoğu pişman oluyor merak etme , ya ağrıdan dolayı ya da şeklinden dolayı ... Ama zamanla ağrılar azalınca silikon aşağı inip şekli oturunca " oooh sefam olsun , iyi ki de YAPTIRMIŞIM " diyorlar ... Endişelenme cnm , silikon = sabır. Bu forumda bunu öğrendim:KK66:
Canım inşallah, rahatlattın teşekkür

Merhaba bende göğüs estetiği düşünüyorum. Benim kendi göğüslerim zaten biraz ayrık fakat büyüyünce ayrık güzel durmaz gibi geliyor. Arkadaşlar ayrık olmaaı normal diyor. Sizin profilinizde öncesi sonrası fotolarınız varsa görebilir miyim

msjınızı geç gördüm kusura bakmayın önceki halinin fotoğrafı yok maalesef. ancak şu anki halinin fotoğraflarını eklemiştim.

Merhabalar kızlar bir ay 10 gün oldu amelyatıma şu an.. Biraz yumuşadılar memelerim, ödemim kalmadı hiç.. Korseyi düzenli olmasa da takıyorum çok az fark var, azıcık indiler.. Gelişmeleri yazıcam kızlar.. Öpüldünüz..

silikonun yukarıda kalmasının koltukaltına konmasıyla ilgisi yok bence benim 6 gün önce meme altından 325cc kas altı yuvarlak protez kondu ve aynen meme ucunun üstü aşırı büyük yandan kambur gibi görünüyor meme altında hiçbir şey yok nerdeyse meme ucu da hafif aşağı bakıyor doktor sargıyı açınca çok moralim bozuldu bana ters damla konmuş gibi halbuki ben altı dolgun seviyorum taş gibi de sert ve ayrık üstelik büyük göğüs istiyorum dedim küçük duruyor hala .Sen en azından koltukaltından koydurdun ve ameliyat izin olmayacak bunu çok az doktor yapabiliyor ben istedim ama çok kullandığı bir yöntem olmadığından istemedi

ameliyattan sonra küçük de olsa büyük de olsa yapılacak bir şey yok :KK43: doktorum zaman geçtikçe daha büyük görünecek diyor ama burda herkes tam tersini söylüyor keşke 350 ya da 375cc taktırsaydım büyük olmadı hiç normal duruyor :KK43:

ameliyattan sonra küçük de olsa büyük de olsa yapılacak bir şey yok :KK43: doktorum zaman geçtikçe daha büyük görünecek diyor ama burda herkes tam tersini söylüyor keşke 350 ya da 375cc taktırsaydım büyük olmadı hiç normal duruyor :KK43:
seninki kac cc ecenazzli? bana295 cc takıldı sporcu sütyeni de olduğundan, bişey giydiğimde sanki yokmuş gibi duruyor :KK43:

ü
Canım göğüs kasın zamanla esneyecek ve protez daha serbest kalacak. Böylece biraz daha kıvrımlı, yumuşak ve birleşik duracaklar :KK66: darısı başımıza :KK66:

Meme dokun yok muydu hiç?
biraz meme dokum vardı şu an küçük değil zaten boyutu normal ama ben daha büyük göğüs istediğimi söylemiştim doktora hayal ettiğimden daha küçük oldu Biraz da gözümü korkuttu çok aşırı iri olalara ya da cinsiyet değiştiren erkeklere takılır 400cc ler dedi. sende hantal durur dedi şu an çok zarif duruyor normal duruyor ben daha gösterişli dolgun göğüslü olmak istiyordum olmuşken :KK43:(

biraz meme dokum vardı şu an küçük değil zaten boyutu normal ama ben daha büyük göğüs istediğimi söylemiştim doktora hayal ettiğimden daha küçük oldu Biraz da gözümü korkuttu çok aşırı iri olalara ya da cinsiyet değiştiren erkeklere takılır 400cc ler dedi. sende hantal durur dedi şu an çok zarif duruyor normal duruyor ben daha gösterişli dolgun göğüslü olmak istiyordum olmuşken :KK43:(
nişanlım sürekli kilo almamı istiyor bence erkekler dolgun kadınları daha seksi buluyor o kadar eziyet çektim para harcadım hiç değilse 75c ya da 75d olsaydı :KK43:

moonrose senin boyun ve kilon kaçtı benim 170boy 58kilo

nişanlım sürekli kilo almamı istiyor bence erkekler dolgun kadınları daha seksi buluyor o kadar eziyet çektim para harcadım hiç değilse 75c ya da 75d olsaydı :KK43:
Evet bende senin gibi düşünüyorum o kadar acıyı çekip o kadar para verdikten sonra en azından dolgulu sütyen takmama gerek kalmasaydı :KK43:

X