- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
Canım ameliyatta denemiştir ve high profilin daha güzel durduğuna karar vermiştir Dr unCuma kontrole gidicem o zaman sorarım. Ben TOP gibi olmasın deyince high profil yapmayız demişti ama kutusunda high profil yazıyor, bir de 270cc sığmadı dedi. 270 yüksek olmayan profil takilsaydi acaba ayrik olmazmiydi diye düşünmeden edemiyorum, bunu da sorucam
İnşallah, pişman olmaktan çok korkuyorum(15 senedir bunun hayalini kurmam ragmen)
Canım inşallah, rahatlattın teşekkürCanım ameliyatta denemiştir ve high profilin daha güzel durduğuna karar vermiştir Dr unilk yaptıranların çoğu pişman oluyor merak etme , ya ağrıdan dolayı ya da şeklinden dolayı ... Ama zamanla ağrılar azalınca silikon aşağı inip şekli oturunca " oooh sefam olsun , iyi ki de YAPTIRMIŞIM " diyorlar ... Endişelenme cnm , silikon = sabır. Bu forumda bunu öğrendim
Canım inşallah, rahatlattın teşekkür ederim
Merhaba bende göğüs estetiği düşünüyorum. Benim kendi göğüslerim zaten biraz ayrık fakat büyüyünce ayrık güzel durmaz gibi geliyor. Arkadaşlar ayrık olmaaı normal diyor. Sizin profilinizde öncesi sonrası fotolarınız varsa görebilir miyim
Canım izlemeye alabilir misin? Bir bakabilir miyim ben de fotoğrafına? Teşekkürler.benimkilerin arasındaki mesafe bir parmaktan fazla
izlemeye aldımCanım izlemeye alabilir misin? Bir bakabilir miyim ben de fotoğrafına? Teşekkürler.
seninki kac cc ecenazzli? bana295 cc takıldı sporcu sütyeni de olduğundan, bişey giydiğimde sanki yokmuş gibi duruyorameliyattan sonra küçük de olsa büyük de olsa yapılacak bir şey yokdoktorum zaman geçtikçe daha büyük görünecek diyor ama burda herkes tam tersini söylüyor keşke 350 ya da 375cc taktırsaydım büyük olmadı hiç normal duruyor
üameliyattan sonra küçük de olsa büyük de olsa yapılacak bir şey yokdoktorum zaman geçtikçe daha büyük görünecek diyor ama burda herkes tam tersini söylüyor keşke 350 ya da 375cc taktırsaydım büyük olmadı hiç normal duruyor
325cc takıldı şimdilik üstü çok şişkin altı yok önceden tam tersiydi inşallah gevşer senin boyun kilon kaçtıü
Canım göğüs kasın zamanla esneyecek ve protez daha serbest kalacak. Böylece biraz daha kıvrımlı, yumuşak ve birleşik duracaklardarısı başımıza
325 cc takıldı ama ben büyük göğüs istiyordumseninki kac cc ecenazzli? bana295 cc takıldı sporcu sütyeni de olduğundan, bişey giydiğimde sanki yokmuş gibi duruyor
Meme dokun yok muydu hiç?325 cc takıldı ama ben büyük göğüs istiyordum
biraz meme dokum vardı şu an küçük değil zaten boyutu normal ama ben daha büyük göğüs istediğimi söylemiştim doktora hayal ettiğimden daha küçük oldu Biraz da gözümü korkuttu çok aşırı iri olalara ya da cinsiyet değiştiren erkeklere takılır 400cc ler dedi. sende hantal durur dedi şu an çok zarif duruyor normal duruyor ben daha gösterişli dolgun göğüslü olmak istiyordum olmuşkenMeme dokun yok muydu hiç?
nişanlım sürekli kilo almamı istiyor bence erkekler dolgun kadınları daha seksi buluyor o kadar eziyet çektim para harcadım hiç değilse 75c ya da 75d olsaydıbiraz meme dokum vardı şu an küçük değil zaten boyutu normal ama ben daha büyük göğüs istediğimi söylemiştim doktora hayal ettiğimden daha küçük oldu Biraz da gözümü korkuttu çok aşırı iri olalara ya da cinsiyet değiştiren erkeklere takılır 400cc ler dedi. sende hantal durur dedi şu an çok zarif duruyor normal duruyor ben daha gösterişli dolgun göğüslü olmak istiyordum olmuşken(
moonrose senin boyun ve kilon kaçtı benim 170boy 58kilobiraz meme dokum vardı şu an küçük değil zaten boyutu normal ama ben daha büyük göğüs istediğimi söylemiştim doktora hayal ettiğimden daha küçük oldu Biraz da gözümü korkuttu çok aşırı iri olalara ya da cinsiyet değiştiren erkeklere takılır 400cc ler dedi. sende hantal durur dedi şu an çok zarif duruyor normal duruyor ben daha gösterişli dolgun göğüslü olmak istiyordum olmuşken(
Evet bende senin gibi düşünüyorum o kadar acıyı çekip o kadar para verdikten sonra en azından dolgulu sütyen takmama gerek kalmasaydınişanlım sürekli kilo almamı istiyor bence erkekler dolgun kadınları daha seksi buluyor o kadar eziyet çektim para harcadım hiç değilse 75c ya da 75d olsaydı