Cook yuksek bir fiyat bu. Cogu kisi veremez bu ucreti bence. Ameliyat parasini zor ayarliyoruz. Ustune birde geceligi 1000 tl hastane cok zor yaniBenim olucagim hastanede gece kalmak istersen 1000 tl odemen gerekiyor, o yuzden kalmak mumkun degil benim açimdan((
Cok tesekkurler L limetteBende yalnız gitmiştim . Hastahanede bir gece kaldım refakatcım yoktu. Hemşireler ilgilendiler, yemeğimi zorda olsa kendim yedim ilk gün. Ekmeğin poşetini açmaya ve yemeğin üzerindeki kapağı açmak için hemşirelerden yardım istedim. WC ye onlar götürdüler bir iki kez yürüttüler beni. Ertesi gün giyinmeme yardımcı oldular ve eşyalarımı topladılar. Sonra iki gece yalnız hotelde kaldım. Tabiki zorlandım ama, başka çarem yoktu. Hadda bir kez kalkamadım yataktan oturarak uyuduğum halde. Resepsiyonda ikinci bir anahtar vardır açıp gelsinler gibi aklıma. Zorda olsa kendimi ayaklarımın üzerine kaydırabildim ve kalktım .... hiç kolay değil gerçekten ama insan başarıyor yinede.
Kalmayalim diye zaten o fiyati istiyorlarCook yuksek bir fiyat bu. Cogu kisi veremez bu ucreti bence. Ameliyat parasini zor ayarliyoruz. Ustune birde geceligi 1000 tl hastane cok zor yani
Hngi hastaneymis oBenim olucagim hastanede gece kalmak istersen 1000 tl odemen gerekiyor, o yuzden kalmak mumkun degil benim açimdan((
Istanbul olacakHangi sehirdesiniz ? Ben internetten birkac sirketi aradim ön bilgi aldim. İlk güne birini ayarlicam onlardan
Evet birde o sorun var eve dondugumde karsilacagim manzaraartik bir sekilde halledecegiz. Onuda bosverin, 7. Gun işe baslayacagim tekrar. Gercekten cok zoelanacagim fakat bir kez bile olsa acaba vazmigecsem diye dusunmedim. Herseye her zorluğa raziyim yeterki sonuc istedigim gibi olsun.
Barbie97 yazin icin teşekkürler anladigim kadariyla cok kotu gecmemis guzel anlatmissin. Okadar tabiiki olacak sonucta ameliyat bu. Umarim isteyen herkes bir sekilde fazla agri cekmeden istedigi görünüme kavuşur
7. Gün çok rahat başlarsın işe dert etme ben 6. Günümde okula başladım. Bir de benim okulum yorucudur diğer bölümler gibi değildir. Diğer arkadaşlarıma göre zor atlattım bile diyebilirim 3. Hafta hala dikişlerim kanıyordu hergün batticon sürüyordum iltihap kapmasın diye. Sizde mutlaka yanınızda bulunsurun ya da ameliyattan önce alın. Malum yalnız yaşıyorsunuz ilk günler eczabeye çık al gel zor işler bunlar. 1 ay sonra ameliyat olduğunuzu unutursunuz bile mesela bugün ben unutmuştum
O zaman hastaneye girmeden alinacak seyler
Merhemler
kantaron baska?
Ben daha once baska bi ameliyatta agri kesiciler yuzunden wc problemi yasamistim
Evet zaten iz kremi ameliyattan 1 ay sonra baslaniyor.ama nemlendiriciye hemen baslamakta fayda olabilir catlamalari önlemek icin. Sonucta küçücük seyler kocaman olacakAlınacak olan şey batticon yeterli. Evet kantaron yağı falan kullanan öneren var ama ben bitkisel ürünlere karşıyım en azından ameliyat yerine sürmeye karşıyım ya vücueun alerjik reaksiyon gösterirae ? Kesi yeri bir de normal deri de değil. Tehlikeli şeyler bunlar ben iz kremine bile daha başlamadım 1 ay sonra başlayalım dedi 1 ayım doldu 2 3 gün sonra falan doktorun yanına gidip yazdıravağım. Sözüm meclisten dışatı ama kocakarı karışımlarını kullanmayalım arkadaşlar. Bu bir ameliyat ve medikal şeyler kullanmak daha mantıklı neticede bir sivilce değil. Batticon ve bebe yağı ya da bepantol nemlendirici almak yeterli göğüslere sürmek için. (Ameliyattan sonraki yakın dönemden bahsediyorum)
MedikanaHngi hastaneymis o
İstanbulda daha cok secenek vardir aslindaIstanbul olacak
Mantıklı ama onu da doktor demedikçe yapmazdım. Belki çok yumuşak deride dikişler iyi durmaz kim bilirEvet zaten iz kremi ameliyattan 1 ay sonra baslaniyor.ama nemlendiriciye hemen baslamakta fayda olabilir catlamalari önlemek icin. Sonucta küçücük seyler kocaman olacakhatta ameliyattan 1-2 hafta once baslayalimki cilt iyice nemlenip esnekleşsin.
Evet haklısın en iyisi önce doktorla konuşmakMantıklı ama onu da doktor demedikçe yapmazdım. Belki çok yumuşak deride dikişler iyi durmaz kim bilir
Merhaba arkadaşlar. 4. Ayda ameliyatim var istanbulda. Malesef bu süreci yalnız gecirecegim. Ameliyat sonrasi otelde kalacagim.Basarabilecekmiyim onuda bilmiyorumbenim durumumda olanlar varmi ? Yada herhangi bir önerisi olan varmi?
Hadi hayirli olsun simdiden hangi doktor kac cc takacakKizlarr sabah 9 da ameliyatim :))) çok heycanliyim
Evet kas alti olacak. Malesef yalnız geçirmek zorundayım bu durumu. Bir şekil halletmeye çalışacağım Allah yardimcim olsun. iyice korkmaya başladım artık. Ama yinede herşeye rağmen yaptıracağım bu ameliyati. Tavsiyelerin için çoook teşekkürlerEger kas alti yaptiracaksan kesinlikle biri sart seni korkutmak istemem ama ben cok hafif zannediyordum bu gün 14 düncü günüm..ilk gün felaket bi agri baski oluyor bas dönmesi felan bende 3 gün sürdü kusma bas dönmesi narkoz iyi gelmedi 3 gün ayakkabi giyemiyorsunuz sacinizi bagliyamiyorsunuz ceket vs hic bisey yapamiyorsunuz..bana sürekli esim yardim etti..yatmak kalkmak yalniz imkansiz..ben sasiyorum o agri ile o halsizlik ile nasil 1 günde hastaneden cikariyorlar anlamiyorum..
Allah yardımcın olsun inşallah en hafif şekilde atlatirsin. Bize yazmayı unutma sabırsızlıkla bekliyoruz. Şimdiden geçmiş olsunKizlarr sabah 9 da ameliyatim :))) çok heycanliyim
Kendimi iyi hisseder hissetmez yazicam :))Allah yardımcın olsun inşallah en hafif şekilde atlatirsin. Bize yazmayı unutma sabırsızlıkla bekliyoruz. Şimdiden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?