Ameliyat öncesi ve sonrasi yalniz olanlar.

Cok tesekkurler L limette
Evet zor ama imkansız değil diyorsun yani. Bu ise basladiysak sonuclarina biraz katlanacagiz artik.

7. Gün çok rahat başlarsın işe dert etme ben 6. Günümde okula başladım. Bir de benim okulum yorucudur diğer bölümler gibi değildir. Diğer arkadaşlarıma göre zor atlattım bile diyebilirim 3. Hafta hala dikişlerim kanıyordu hergün batticon sürüyordum iltihap kapmasın diye. Sizde mutlaka yanınızda bulunsurun ya da ameliyattan önce alın. Malum yalnız yaşıyorsunuz ilk günler eczabeye çık al gel zor işler bunlar. 1 ay sonra ameliyat olduğunuzu unutursunuz bile mesela bugün ben unutmuştum

Ben 2. Gün metro istasyonuna kadar tek başıma gittim hastaneden çıkıpç 500 metre mesafeyi 20 dkda gitmişim dakika tutmuştum. Hastanee 1 gün kalıp çıkmak da zor birşey değil. Sadece çok yavaş yürümeniz lazım ve insanların bakışları rahatsız edebilir. Rahatsızlığınızın olduğunu anlayıp meraklı bakışlarla bakabilirler. Siz kimseyi takmayıp devam etmelisiniz. Nasılsa bir daha kimseyi görmeyeceksiniz. Ama ömür boyu o memeler sizinle olacak. Domtorunuz dren kullanırsa onlarla eve gitmek çok zor olabilir. Poşete koydurup eve gönderiyorlar. Ama allahtan beni drenler çıktıktan sonra eve gönderdiler. Kış ayında montunuzun içinde saklıyıp görünmemesini sağlarsınız. Ama yaz ayında olanlar için bu mümkün değil her açıdan soğuk aylarda ameliyat olmak iyidir.

O zaman hastaneye girmeden alinacak seyler

Merhemler
kantaron baska?

Ben daha once baska bi ameliyatta agri kesiciler yuzunden wc problemi yasamistim

O zaman hastaneye girmeden alinacak seyler

Merhemler
kantaron baska?

Ben daha once baska bi ameliyatta agri kesiciler yuzunden wc problemi yasamistim

Alınacak olan şey batticon yeterli. Evet kantaron yağı falan kullanan öneren var ama ben bitkisel ürünlere karşıyım en azından ameliyat yerine sürmeye karşıyım ya vücueun alerjik reaksiyon gösterirae ? Kesi yeri bir de normal deri de değil. Tehlikeli şeyler bunlar ben iz kremine bile daha başlamadım 1 ay sonra başlayalım dedi 1 ayım doldu 2 3 gün sonra falan doktorun yanına gidip yazdıravağım. Sözüm meclisten dışatı ama kocakarı karışımlarını kullanmayalım arkadaşlar. Bu bir ameliyat ve medikal şeyler kullanmak daha mantıklı neticede bir sivilce değil. Batticon ve bebe yağı ya da bepantol nemlendirici almak yeterli göğüslere sürmek için. (Ameliyattan sonraki yakın dönemden bahsediyorum)

Evet zaten iz kremi ameliyattan 1 ay sonra baslaniyor.ama nemlendiriciye hemen baslamakta fayda olabilir catlamalari önlemek icin. Sonucta küçücük seyler kocaman olacak hatta ameliyattan 1-2 hafta once baslayalimki cilt iyice nemlenip esnekleşsin.

Mantıklı ama onu da doktor demedikçe yapmazdım. Belki çok yumuşak deride dikişler iyi durmaz kim bilir

Merhaba arkadaşlar. 4. Ayda ameliyatim var istanbulda. Malesef bu süreci yalnız gecirecegim. Ameliyat sonrasi otelde kalacagim.Basarabilecekmiyim onuda bilmiyorum benim durumumda olanlar varmi ? Yada herhangi bir önerisi olan varmi?

Eger kas alti yaptiracaksan kesinlikle biri sart seni korkutmak istemem ama ben cok hafif zannediyordum bu gün 14 düncü günüm..ilk gün felaket bi agri baski oluyor bas dönmesi felan bende 3 gün sürdü kusma bas dönmesi narkoz iyi gelmedi 3 gün ayakkabi giyemiyorsunuz sacinizi bagliyamiyorsunuz ceket vs hic bisey yapamiyorsunuz..bana sürekli esim yardim etti..yatmak kalkmak yalniz imkansiz..ben sasiyorum o agri ile o halsizlik ile nasil 1 günde hastaneden cikariyorlar anlamiyorum..

Evet kas alti olacak. Malesef yalnız geçirmek zorundayım bu durumu. Bir şekil halletmeye çalışacağım Allah yardimcim olsun. iyice korkmaya başladım artık. Ama yinede herşeye rağmen yaptıracağım bu ameliyati. Tavsiyelerin için çoook teşekkürler

Allah yardımcın olsun inşallah en hafif şekilde atlatirsin. Bize yazmayı unutma sabırsızlıkla bekliyoruz. Şimdiden geçmiş olsun
Kendimi iyi hisseder hissetmez yazicam :))
Benimdi diklestirme ve slikon destek olucak. Bilmiyorum kac cc olucak ??? Ben istedigim olcuyu soyledim doktorum yapicak ona gore . Hayirlisi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…