Ameliyat öncesi ve sonrasi yalniz olanlar.

Aldim ama bana misin demedi bi değişiklik yok suan 2 saat oldu alalim hemeb sabah olsun yine iceyim diye bakiyorum
Okadar kötü diyorsun yani. :110: allah yardimcin olsun. Ama yinede sonucu düşün suan senin yerinde olmayi cok isterdim oooh oldu bitti ve bundan sonra cook cook daha mutlu olacaksin.

D Derman_derman sana yazdığım mesajı diğer arkadaşlarımında yararlanması için kopyalıyorum.
Emin ol benim ağrım hepsinden fazlaydı ben hastanede 2 gün kaldım çıkarken bile çıkmak istememiştim hiç. Ama ameliyat günü tuvalete kendim gittim refakatçim olmadığı için. İç çamaşırımı kendim indirdim. E tabi yavaş hareketlerle. Ağrı oluyor çünkü. Hastanede hemşire çağırma düğmesi var yemeğimi önüme koyuyorlardı suyu getiriyorlardı ben isteyince. Ya da kalkamazsam onlar destek veriyordu sırtımdan sağolsunlar. Eve geldipimde oturarak uyuduğum için arkamda 3 yastıkla kalkarken aman aman sıkıntım olmadı. Kalkarken tabiki ağrı giriyordu yatakta 1 2 dk falan dinlenip öyle ayaklanıyordum kalkınca. Yemek de dışardan söylüyordum. Bu dediklerim en fazla 1 hafta geçerli ya da 5 gün. Sonra herşey normale dönmeye başlıyor. 10. Gün çok dikkatli temkinli olmak şartı ile temizlik bile yapmıştım

İşte böyle kızlar aslında benim ağrı eşiğim çok düşüktür elim kesilse ağlarım ama inanın iyileşme süreai sandığınozdan daha hızlı. Bir gün herhangi birşeyi yapmakta zorlanırken öbür gün bir bakmışsınız yapabiliyorsunuz kendinize hayret ediyorsunu

Otelde kalmak sorun değil de, eve dönünce evi bulacağın hal önemli :)
Özellikle de çocuğun varsa ve eşin hayatın müşterek olduğunu düşünmüyorsa.

Otelde kalmak sorun değil de, eve dönünce evi bulacağın hal önemli :)
Özellikle de çocuğun varsa ve eşin hayatın müşterek olduğunu düşünmüyorsa.
Evet birde o sorun var eve dondugumde karsilacagim manzara:olamaz: artik bir sekilde halledecegiz. Onuda bosverin, 7. Gun işe baslayacagim tekrar. Gercekten cok zoelanacagim fakat bir kez bile olsa acaba vazmigecsem diye dusunmedim. Herseye her zorluğa raziyim yeterki sonuc istedigim gibi olsun.
Barbie97 Barbie97 yazin icin teşekkürler anladigim kadariyla cok kotu gecmemis guzel anlatmissin. Okadar tabiiki olacak sonucta ameliyat bu. Umarim isteyen herkes bir sekilde fazla agri cekmeden istedigi görünüme kavuşur :KK54:

Evet birde o sorun var eve dondugumde karsilacagim manzara:olamaz: artik bir sekilde halledecegiz. Onuda bosverin, 7. Gun işe baslayacagim tekrar. Gercekten cok zoelanacagim fakat bir kez bile olsa acaba vazmigecsem diye dusunmedim. Herseye her zorluğa raziyim yeterki sonuc istedigim gibi olsun.
Barbie97 Barbie97 yazin icin teşekkürler anladigim kadariyla cok kotu gecmemis guzel anlatmissin. Okadar tabiiki olacak sonucta ameliyat bu. Umarim isteyen herkes bir sekilde fazla agri cekmeden istedigi görünüme kavuşur :KK54:
Merhaba ladesa benim ameliyatin senden once , bende tek kalicam ameliyat sonrasi. Ama burda yazilanlari okudukça bir şirketten ilk gün bir yardimci ayarlamayi planliyorum. İlk günki duruma gorede eve cikincada bir yarcimci cagirip cagirmayacagima karar vericem .

Merhaba ladesa benim ameliyatin senden once , bende tek kalicam ameliyat sonrasi. Ama burda yazilanlari okudukça bir şirketten ilk gün bir yardimci ayarlamayi planliyorum. İlk günki duruma gorede eve cikincada bir yarcimci cagirip cagirmayacagima karar vericem .
Evet senin dedigin gibi yapmakta mantikli. Fakat sanirim en azindan 2 gece hastanede kalabilsek herkes icin hersey daha kolay olacak. Cunku ben en cok 2. Gunden korkuyorum

Evet senin dedigin gibi yapmakta mantikli. Fakat sanirim en azindan 2 gece hastanede kalabilsek herkes icin hersey daha kolay olacak. Cunku ben en cok 2. Gunden korkuyorum
Evet 2. Gun zor oluyor ilk gün ben aaa bu mi ya agri falan dedim yazdim hatta buraya ama 2. Gün işte ağrı bu dedim 2. Gun de bence kalinmali hastanede

Evet 2. Gun zor oluyor ilk gün ben aaa bu mi ya agri falan dedim yazdim hatta buraya ama 2. Gün işte ağrı bu dedim 2. Gun de bence kalinmali hastanede
Ozaman ameliyat olacaklara israrla tavsiye edelim. 2. Gün de mutlaka hastanede kalmayi istesinler. Cunku eve gelince ve ağrılar birden bastirinca insan ne yapacagini şaşırır. en azindan doktor yaninda olunca kendimizi daha guvenli hissederiz.

Nasil bulabiliriz yardimci? Ben de dusunurum

Benim olucagim hastanede gece kalmak istersen 1000 tl odemen gerekiyor, o yuzden kalmak mumkun degil benim açimdan :KK43:((

Bende yalnız gitmiştim . Hastahanede bir gece kaldım refakatcım yoktu. Hemşireler ilgilendiler, yemeğimi zorda olsa kendim yedim ilk gün. Ekmeğin poşetini açmaya ve yemeğin üzerindeki kapağı açmak için hemşirelerden yardım istedim. WC ye onlar götürdüler bir iki kez yürüttüler beni. Ertesi gün giyinmeme yardımcı oldular ve eşyalarımı topladılar. Sonra iki gece yalnız hotelde kaldım. Tabiki zorlandım ama, başka çarem yoktu. Hadda bir kez kalkamadım yataktan oturarak uyuduğum halde. Resepsiyonda ikinci bir anahtar vardır açıp gelsinler gibi aklıma. Zorda olsa kendimi ayaklarımın üzerine kaydırabildim ve kalktım .... hiç kolay değil gerçekten ama insan başarıyor yinede.

X