Ameliyat öncesi ve sonrasi yalniz olanlar.

Kızlar 8-9 günüm kaldı. Heyecandan ve düşünceden ölmek üzereyim. Artık inanın rüyalarıma giriyor. Ameliyat olmuşum narkozdan uyanmışım ve göğüslerimi gördüm Heh iyi olmuş diyorum.:oops: ama bana hiç olacakmış gibi gelmiyor içim hiç rahat değil. Hiç dokum kalmadı durmadan kilo veriyorum.:KK42:

Resim eklemeye çalışıyorum bakipta bana en azından olup olmayacağını söylersiniz diye ama bir türlü nereye nasıl ekleyeceğimi bulamadım. Yardımcı olurmusunz?

Kızlar salı günü ameliyatımi oldum normalde hastaneden sonra otele geçecektim ama bunun mümkün olmadığını gördüm. Kesinlikle tek başınıza yatıp kalkamiyorsunuz.o yüzden tavsiyem mutlaka yanınızda biri olsun en azından 3-4 gün.

Kızlar salı günü ameliyatımi oldum normalde hastaneden sonra otele geçecektim ama bunun mümkün olmadığını gördüm. Kesinlikle tek başınıza yatıp kalkamiyorsunuz.o yüzden tavsiyem mutlaka yanınızda biri olsun en azından 3-4 gün.
Çok geçmiş olsun L Ladesa . Ne yaptın ya peki birimi kaldı yanında ilk günlerde?

Merhaba Kızlar,

bende 19 mayısta İzmir'de ameliyatımı olacağım.

o kadar aceleye geldi ki hala birçok şeye yabancıyım. arkadaşımın gittiği doktora gidip yaptıracağım. bursa'dan İzmir'e gideceğim ameliyatta ve sonrasında da yalnızım. belki sonrasında en azından akşamları bir arkadaşımı çağırabilirim çünkü bir miktar gözüm korktu.

ameliyattan sonra otobüsle dönmek zor olur mu? arkadaşım tek başına halletmiş çok zor değil dedi sanırım bende gaza geldim. burada yazılanları okuyunca çok gözüm korktu :KK43:

yanıma pijama terlik ve baticon almayı planlıyorum, başka fikri olan var mı.

son olarak ofiste çalışıyorum, ithalat ihracat yapıyorum ama işim çok yoğun, cuma ameliyat olup salı günü çalışmaya başlayabilir miyim?

şimdiden çoook teşekkürler

ben de 15 gun icinde ameliyat olmayi planliyorum, lakin ders calismaya devam etmem gerekiyor, kalemle yazi yazmak kac gunden sonra mumkun olur sizce?

Merhaba Kızlar,

o kadar aceleye geldi ki hala birçok şeye yabancıyım. arkadaşımın gittiği doktora gidip yaptıracağım. bursa'dan İzmir'e gideceğim ameliyatta ve sonrasında da yalnızım. belki sonrasında en azından akşamları bir arkadaşımı çağırabilirim çünkü bir miktar gözüm korktu.

ameliyattan sonra otobüsle dönmek zor olur mu? arkadaşım tek başına halletmiş çok zor değil dedi sanırım bende gaza geldim. burada yazılanları okuyunca çok gözüm korktu :KK43:

son olarak ofiste çalışıyorum, ithalat ihracat yapıyorum ama işim çok yoğun, cuma ameliyat olup salı günü çalışmaya başlayabilir miyim?

Eğer ameliyatan 1 gün sonra hastahaneden çıkıp Bursa'ya döneceksen bu imkansız değil ama gerçekten çok zor olur senin icin.çünkü 2. Gün hem agrin olacak hemde narkozun etkisi henuz tam olarak geçmediği için bas donmelerin olacak. Benim öyle olmuştu. Yanında biriyle dönersen senin için çok daha iyi olur. Ameliyattan 3-4 gün sonra masa başı işini yapabilirsin. Sadece kollarını zorlamaman ağır kaldırmaman gerekiyor. Zaten ağrı hissedeceğin için öyle teşebbuste bulunmazsın. Bu yazdıklarım kas alti ameliyat olursan geçerli. Kas ustu olanların ağrısı fazla olmuyormuş. Ben ameliyat olalı 3 hafta oldu artık baya iyi hissediyorum kendimi. Sadece zorlandikca dikiş yerlerimde sancı oluyor. Son olarak sana tavsiyem yanında en azından 3 gün biri olursa bu senin için gerçekten iyi olur. İlk iki gün ben yattığım yerden kendim kalkamadım.

ben de 15 gun icinde ameliyat olmayi planliyorum, lakin ders calismaya devam etmem gerekiyor, kalemle yazi yazmak kac gunden sonra mumkun olur sizce?
Yazı yazarken bir problem olacağını sanmıyorum. Ameliyattan hemen sonra Telefonu alıp mesaj yazabildim çünkü. Narkoz etkisi geçince okuyup yazarsın yani.

Merhaba Kızlar,

Iyilesme sureci kisiden kisiye degisiyor ama sanirim sali günü ise baslaman biraz zor çünkü ben 4. Gunumde bile cok sikinti cektim yürümekte cabuk yoruluyorsun kol hateketleri sıkıntılı ben de gündüzleri yek basima kaldim aksamlari erkek arkadasim geldi mutlaka biri yanina ugramali yemek yapmali psikolojik destek de coj önemli ameliyatimin 3. Günü ben de 3 saat yol cektim yolda konforun cok önemli yolculuk yapabilirsin bence ama arkana yastik falan almalisin araba cukura falan girerse agri cekebilirsin ama ayaklarindan destek alirsin

X