Pardon B Birbulutolsam1 isimleri karistirdim zaten yukarda yazmıştın aciklamalari. Umarim yarina daha iyi olursun. Agri kesiciler baya ise yarıyormuş cok zorlandiginda almayi unutmaSen dün mü oldun ameliyat. Gecmis olsun. Nasil gecti ve suan yalnizmisin sende.
Aldim ama bana misin demedi bi değişiklik yok suan 2 saat oldu alalim hemeb sabah olsun yine iceyim diye bakiyorumPardon B Birbulutolsam1 isimleri karistirdim zaten yukarda yazmıştın aciklamalari. Umarim yarina daha iyi olursun. Agri kesiciler baya ise yarıyormuş cok zorlandiginda almayi unutma
Okadar kötü diyorsun yani.Aldim ama bana misin demedi bi değişiklik yok suan 2 saat oldu alalim hemeb sabah olsun yine iceyim diye bakiyorum
Aslinda otel yerine 1 hafta hastanede kalmak daha mantikli ama nedense 1 gun sonra gonderiyorlar. Aslinda ucret konusunu konusup cok yuksek bir miktar soylenmezse oyle yapmak lazım.
Evet birde o sorun var eve dondugumde karsilacagim manzaraOtelde kalmak sorun değil de, eve dönünce evi bulacağın hal önemli :)
Özellikle de çocuğun varsa ve eşin hayatın müşterek olduğunu düşünmüyorsa.
Merhaba ladesa benim ameliyatin senden once , bende tek kalicam ameliyat sonrasi. Ama burda yazilanlari okudukça bir şirketten ilk gün bir yardimci ayarlamayi planliyorum. İlk günki duruma gorede eve cikincada bir yarcimci cagirip cagirmayacagima karar vericem .Evet birde o sorun var eve dondugumde karsilacagim manzaraartik bir sekilde halledecegiz. Onuda bosverin, 7. Gun işe baslayacagim tekrar. Gercekten cok zoelanacagim fakat bir kez bile olsa acaba vazmigecsem diye dusunmedim. Herseye her zorluğa raziyim yeterki sonuc istedigim gibi olsun.
Barbie97 yazin icin teşekkürler anladigim kadariyla cok kotu gecmemis guzel anlatmissin. Okadar tabiiki olacak sonucta ameliyat bu. Umarim isteyen herkes bir sekilde fazla agri cekmeden istedigi görünüme kavuşur
Evet senin dedigin gibi yapmakta mantikli. Fakat sanirim en azindan 2 gece hastanede kalabilsek herkes icin hersey daha kolay olacak. Cunku ben en cok 2. Gunden korkuyorumMerhaba ladesa benim ameliyatin senden once , bende tek kalicam ameliyat sonrasi. Ama burda yazilanlari okudukça bir şirketten ilk gün bir yardimci ayarlamayi planliyorum. İlk günki duruma gorede eve cikincada bir yarcimci cagirip cagirmayacagima karar vericem .
Evet 2. Gun zor oluyor ilk gün ben aaa bu mi ya agri falan dedim yazdim hatta buraya ama 2. Gün işte ağrı bu dedim 2. Gun de bence kalinmali hastanedeEvet senin dedigin gibi yapmakta mantikli. Fakat sanirim en azindan 2 gece hastanede kalabilsek herkes icin hersey daha kolay olacak. Cunku ben en cok 2. Gunden korkuyorum
Ozaman ameliyat olacaklara israrla tavsiye edelim. 2. Gün de mutlaka hastanede kalmayi istesinler. Cunku eve gelince ve ağrılar birden bastirinca insan ne yapacagini şaşırır. en azindan doktor yaninda olunca kendimizi daha guvenli hissederiz.Evet 2. Gun zor oluyor ilk gün ben aaa bu mi ya agri falan dedim yazdim hatta buraya ama 2. Gün işte ağrı bu dedim 2. Gun de bence kalinmali hastanede
Merhaba ladesa benim ameliyatin senden once , bende tek kalicam ameliyat sonrasi. Ama burda yazilanlari okudukça bir şirketten ilk gün bir yardimci ayarlamayi planliyorum. İlk günki duruma gorede eve cikincada bir yarcimci cagirip cagirmayacagima karar vericem .
Benim olucagim hastanede gece kalmak istersen 1000 tl odemen gerekiyor, o yuzden kalmak mumkun degil benim açimdanEvet senin dedigin gibi yapmakta mantikli. Fakat sanirim en azindan 2 gece hastanede kalabilsek herkes icin hersey daha kolay olacak. Cunku ben en cok 2. Gunden korkuyorum
Hangi sehirdesiniz ? Ben internetten birkac sirketi aradim ön bilgi aldim. İlk güne birini ayarlicam onlardanNasil bulabiliriz yardimci? Ben de dusunurum
Hangi sirket acaba ben de arasam mi diye düşündüm fiyatlar nasil bir de guvenilir olur mu sonucta yalnizim evde ve ameliyatliyimHangi sehirdesiniz ? Ben internetten birkac sirketi aradim ön bilgi aldim. İlk güne birini ayarlicam onlardan
Hangi sehirdesiniz ? Ben Ankarada yim.Ben de aradim bir yeri aylik veriyoruz dedi bir de yatili olarak geliyormus