- Konu Sahibi pembeFrezya
-
kızlaaaaar harikayım maşaallah deyiiinn14:00 da girip 4 gibi çıktım ameliyattan :92: şu saate kadar (maşaallah) en ufak bi ağrım bile yok! ama yarın ve sonraki gün ağrın olur dedi doktorum.. 410 c arionlarımla mutlu mutlu oturuyorum (yatmaktan sıkıldım )
detayları anlatıcam konu açıpbu arada regli de olmadıııımmm
ilk beğenen we yorum yapan ben olayımmmçook büyük geçmiş olsuuun canıımmmm oohh maşallahhh ameliyatnda bak süüper geçmiişşş güle güle kullan memişlerini inşallaahhh bomba gbi oldun artııkkk korkulcak gbi değilmş di mi canımm gözümüzde çook büyütüyorduk yaaa
bu arada 410 cc baya bomba olmuştur yaaa
tatlım beniiiim teşekkür ederiimmnarkozun etkisiyle çok uyudum gece gece hiç uykum yok ya deli gibi dolanıyorum arionun özel bi proteziymiş bu büyük değiller ya tuhaf bi şekilde fotolarımı koyarım iyileşince ama göğüsler ayrık şimdilik ödemlerden mi bilemiyorum, senin ayrıklık nasıl oldu bitanem yakınlaşıyor mu? :92:
tatlım beniiiim teşekkür ederiimmnarkozun etkisiyle çok uyudum gece gece hiç uykum yok ya deli gibi dolanıyorum arionun özel bi proteziymiş bu büyük değiller ya tuhaf bi şekilde fotolarımı koyarım iyileşince ama göğüsler ayrık şimdilik ödemlerden mi bilemiyorum, senin ayrıklık nasıl oldu bitanem yakınlaşıyor mu? :92:
iyice dinlen canımmm zor kısmını atlattınşmdi sabırla iyileşmelerini bekleme dönemindeyizz göğüsler bir çok kişide ayrık oluyormuş ki zaten biraz ayrıklıkta olsun, benmkiler şuan biraz daha yaklaştılar masaj sayesinde ama yumuşadıkları zaman dha bi birleşcekler sanırsam hadi güle gülee kullan cicişlerini fıstığııımmmmm
kızlaaaaar harikayım maşaallah deyiiinn14:00 da girip 4 gibi çıktım ameliyattan :92: şu saate kadar (maşaallah) en ufak bi ağrım bile yok! ama yarın ve sonraki gün ağrın olur dedi doktorum.. 410 c arionlarımla mutlu mutlu oturuyorum (yatmaktan sıkıldım )
detayları anlatıcam konu açıpbu arada regli de olmadıııımmm
pembefrezya çok geçmiş olsun cnm sağlıcakla kullan inş
sweet ne masajı şimdiden benim doktorum bişey demedi bide mesafe uzak olduğundan kontrol için haftaya gidicem ha diyince gidilmiyorbilmediğim bişeyse arayıp sorayım :44: nasıl bişey bu masaj nasıl yapılıyor azcık anlatsan bilgilensek
canm doktorum bana bu hafta için şu şekilde masaj yapmamı önerdi: hem ayrıklığın azalması için hem protezlerin oturması içinmiş. memişlerinin kenarlarından tutarak içe doğru yani dekoltene doğru itiyorsun hafif bastırarak. bir de memişlerinin üst kısmını yukardan aşağıya doğru bastırıyorsun.
doktorun sna bir şey dememişse belki zamanın wardır bilmiyorum ki bazı doktorlar masaja geç başlattırıyor. hatta bana başla dedğinde şaşırmıştım erken değil mi die
kuzucum mutluluktan uyuyamıyor olmayasın... canım benim geçmişler olsun..eğer kollarını yorarsan bak naci beyin dediği tüm ağrıları yaşarsın,tecrübe konuşuyo... yapmaman gerekenler:1. kesinlikle kendi kendine kıyafet denemiyosun hem de ameliyatın ilk günlerinde 2. kolları mümkün olduğunca bi kaç gün kullanmıyosun yoksa olacakları biliyosun:2: canım benim geçmişler olsun nazr değmesin kuzucuğumua
iyice dinlen canımmm zor kısmını atlattınşmdi sabırla iyileşmelerini bekleme dönemindeyizz göğüsler bir çok kişide ayrık oluyormuş ki zaten biraz ayrıklıkta olsun, benmkiler şuan biraz daha yaklaştılar masaj sayesinde ama yumuşadıkları zaman dha bi birleşcekler sanırsam hadi güle gülee kullan cicişlerini fıstığııımmmmm
cok cok gecmış olsun ıyı ve mutlu olmana cok sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?