• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat öncesi için tavsiyeler.. ve regli döneminde ameliyaaat!!!

canım benim hiç sıkma canını.. regl olsanda olmasanda doktorun ameliyatı yapalım diyorsa rahat ol sen :)
bu bekareti koruma endişesine ben mantık olarak akıl erdiremiyorum malesef ama tabiki herkesin düşüncesi ve yaşam tarzı kendisini bağlar
şimdiden çok çok geçmişler olsun bebeğim
güzel haberlerini bekliyoruz

senin mesajların çok farklı geliyor bana.eski mesajlarında böyle ilginç zaten.gerçi ben seni birine benzetiyorum ama....5. yada 6. üyeliksin gibime geliyor.:47:

Son düzenleme:
Günaydıııınnn :16: bugün mutlu mutlu yazıyorum yine çok şükür :31: uyanır uyanmaz doktorumu yeniden aradım, özlem hanımla konuştum.. ameliyat esnasında nasıl olacak dün deli gibi moralim bozuldu diye anlattım. nette yorumlarla ilgili söylendi ben bu insanları anlamıyorum kasıtlı moral bozmaya mı çalışıyorlar bu kadar cahilce yaklaşımlar olabilir mi vs diye.. ameliyatlarda özel pet konuluyormuş hijyenik, veya bez çamaşır. eskiden regli dönemlerinde ameliyatları iptal ediyorduk çünkü o dönemlerde göğüslerde şişme olduğu için protez boyutu konusunda yanıltabiliyordu, ama üç boyutlu çalıştığımız için zaten artık önceden protez boyutu şekli herşeyi belirlenmiş oluyor dedi. zaten 3 boyutlu çalışmada milimetrik olarak bütün ölçümleri yapıyor bilgisayar varolan memenin cc si de dahil ve vücuda uygun ccde ve şekilde protezi seçiyorsun.. çok rahatladım gerçekten çok şükür :16:

ayh bu arada kesilmesi için hap olayını da soracaktım ama heyecandan unutmuşum :9: belki ameliyat sonrasında normalinden daha ağrılı veya daha ödemli geçirebilirim ama bu kadarına rağzıyım artık :12:

Günaydıııınnn :16: bugün mutlu mutlu yazıyorum yine çok şükür :31: uyanır uyanmaz doktorumu yeniden aradım, özlem hanımla konuştum.. ameliyat esnasında nasıl olacak dün deli gibi moralim bozuldu diye anlattım. nette yorumlarla ilgili söylendi ben bu insanları anlamıyorum kasıtlı moral bozmaya mı çalışıyorlar bu kadar cahilce yaklaşımlar olabilir mi vs diye.. ameliyatlarda özel pet konuluyormuş hijyenik, veya bez çamaşır. eskiden regli dönemlerinde ameliyatları iptal ediyorduk çünkü o dönemlerde göğüslerde şişme olduğu için protez boyutu konusunda yanıltabiliyordu, ama üç boyutlu çalıştığımız için zaten artık önceden protez boyutu şekli herşeyi belirlenmiş oluyor dedi. zaten 3 boyutlu çalışmada milimetrik olarak bütün ölçümleri yapıyor bilgisayar varolan memenin cc si de dahil ve vücuda uygun ccde ve şekilde protezi seçiyorsun.. çok rahatladım gerçekten çok şükür :16:

çok güzel bir mesaj olmuş bu canım.bende merak edip duruyordum.İnşallah mutlu mutlu çıkacaksın ameliyatından.bugün dışarı çık bak hava ne kadar güzel gez dolaş moral depola :16:
ayrıca artık yorumlarada :36:

claracım poisa da söylemişya çamaşırla giremesen bile hasta çamaşırı giydiriyorlar diye.. bez çamaşır giydikten sonra bi problem olmaz gibi geliyor bana. zaten doktoruma danıştım, bi problem olmayacağımı fakan illa ki ertelemek istiyorsam erteleyebileceklerini söyledi. 1 gün sonraki ameliyatımı 1.5 ay sonraya ertelemek de istemiyorum açıkcası bu kadar alışmışken ameliyat düşüncesine.. ama pet değiştirme durumu düşündürücü :44: ne yaparım bilemiyorum..

hmm eğer öyle bişi yapıyolarsa güzelde işte sen nası rahat etceksin o düşündürücü hakkaten. ama sen çok tedirgindin tarh almışkende cayma derim :)

bi de yani 1,5 ay ileri tarih çok kötü :) yaz geliyo bi an önce ol kurtul.. :66:

çok güzel bir mesaj olmuş bu canım.bende merak edip duruyordum.İnşallah mutlu mutlu çıkacaksın ameliyatından.bugün dışarı çık bak hava ne kadar güzel gez dolaş moral depola :16:
ayrıca artık yorumlarada :36:

canım beniiiimm teşekkür ederim :16: ayh nasıl güldüm son cümleyle smiley ına :9: şimdi dışarı çıkıyoruuuummm daha pijamalarımı alıcammm :32: neden böyle donuğum diyordum son 1 günde heyecanlanıyormuş heralde insan, kalbim ağzımdan çıkıcak neredeyse :62:

akşam eve döndüğümde siteye girmem artık bugün kafam karışmasın, içim daralmasınnn.. belli olmuyor yani buranın etkileri bazen :53: artık yorumlara :36:

ameliyattan sonra ilk fırsatta size "harikayım kızlar" diye bi başlangıç yapar haber veririm inşaallah.. bana dua ediiiinnn :92: ben de ameliyata girerken olmak isteyen herkes için edicem :29: (özel olarak aklımdasın leylacım:16: )

öpüyorum kocamaaaaann :54:

canım beniiiimm teşekkür ederim :16: ayh nasıl güldüm son cümleyle smiley ına :9: şimdi dışarı çıkıyoruuuummm daha pijamalarımı alıcammm :32: neden böyle donuğum diyordum son 1 günde heyecanlanıyormuş heralde insan, kalbim ağzımdan çıkıcak neredeyse :62:

akşam eve döndüğümde siteye girmem artık bugün kafam karışmasın, içim daralmasınnn.. belli olmuyor yani buranın etkileri bazen :53: artık yorumlara :36:

ameliyattan sonra ilk fırsatta size "harikayım kızlar" diye bi başlangıç yapar haber veririm inşaallah.. bana dua ediiiinnn :92: ben de ameliyata girerken olmak isteyen herkes için edicem :29: (özel olarak aklımdasın leylacım:16: )

sende benim aklımdasın tatlım.Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.burada seni bekliyor olacağız :16: :54:

Canıııımmmm hadi bakalım inşallahh çook güzeeell geçecek ameliyatın bomba gbi buraya dönmeni bekliyoruuzz :52: dualarımzda olacaksıınnnn:16: :54:

hmm eğer öyle bişi yapıyolarsa güzelde işte sen nası rahat etceksin o düşündürücü hakkaten. ama sen çok tedirgindin tarh almışkende cayma derim :)

bi de yani 1,5 ay ileri tarih çok kötü :) yaz geliyo bi an önce ol kurtul.. :66:

ayh yok cevap vermeden yapamıcam ben :9: claracım herşeyin bir üslubu vardır, sen yeni ameliyat olmuş birisin sözde bu psikolojiden daha iyi anlaman gerekir değil mi? gidip ameliyatına 1 gün kalmış birine ayh ölürsün bitersin rezillik çekersin napıcaksınnn sen şimdiiii gibi yaklaşırsan o insan nasıl etkilenir??? :20: dün gece o ince ve düşünceli yorumun beni ağlattı tatlım bilmem umrunda olur mu?

ve şuanda da halen "güzel de işte nasıl rahat etceksin düşündürücü" diye yaklaşıyorsun aynı tavırla; ben burda rahatlamışım kızlar içim rahatladı diyorum sen daha ne diyorsun.. ve "bi de yani 1.5 ay ileri tarih çok kötü :)" sence bu sonunda gülünesi bir cümle mi???
gerçekten anlamıyorun enteresan insanlar var ya.. bunu bana yaptın başka insanlara yapma olur mu tatlım! :20: sen atlatmış olabilirsin veya ameliyattan önce bu tarz şeylerden etkilenmiyo olabilirsin ama karşındakini nasıl etkileyeceğine ve üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim..

ben sırf dün ki durum yüzünden ameliyat sonrasına kadar sitede yokum. size güzel paylaşımlar...

benim doktorum regl dönemine gelmesin demişti ameliyat günü belirlerken. göğüslerde ciddi şekil bozukluğu oluyor, yanıltıcı olabilir demişti

ayh yok cevap vermeden yapamıcam ben :9: claracım herşeyin bir üslubu vardır, sen yeni ameliyat olmuş birisin sözde bu psikolojiden daha iyi anlaman gerekir değil mi? gidip ameliyatına 1 gün kalmış birine ayh ölürsün bitersin rezillik çekersin napıcaksınnn sen şimdiiii gibi yaklaşırsan o insan nasıl etkilenir??? :20: dün gece o ince ve düşünceli yorumun beni ağlattı tatlım bilmem umrunda olur mu?

ve şuanda da halen "güzel de işte nasıl rahat etceksin düşündürücü" diye yaklaşıyorsun aynı tavırla; ben burda rahatlamışım kızlar içim rahatladı diyorum sen daha ne diyorsun.. ve "bi de yani 1.5 ay ileri tarih çok kötü :)" sence bu sonunda gülünesi bir cümle mi???
gerçekten anlamıyorun enteresan insanlar var ya.. bunu bana yaptın başka insanlara yapma olur mu tatlım! :20: sen atlatmış olabilirsin veya ameliyattan önce bu tarz şeylerden etkilenmiyo olabilirsin ama karşındakini nasıl etkileyeceğine ve üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim..

ben sırf dün ki durum yüzünden ameliyat sonrasına kadar sitede yokum. size güzel paylaşımlar...

cnm sen canını hiç sıkma herkesin yaklaşımı farklı olur başkalarına eminim öbür arkadaş da kötü bi niyetle yazıp canını sıkmak istememiştir.. dediin gibi üslup olayı.. ameliyat arifesi üzme kendini hiç, hep ameliyattan sonra ne kadar şahane görüneceğine odaklan..
konu başlıındaki soruna gelince benim de ameliyat tarihim regl dönemine denk geliyordu aslında ama doktorumun yurtdışına çıkması gerektiinden 4 kadar erkene almamız gerekti.. ilk konuşmamda sormuştum bi sakıncası varmı diye hiç bir problem olmaz regl döneminde olmanın demişti. ameliyat sonrasında pet değiştirmen falan içinde ben ameliyattan 3 gün sonra regl oldum malum henüz kollarımı rahat hareket ettiremediim dönemdi ama bi problem yaşamadım kollarımı kaldırmam gerekmedii için seninde yaşayacağını sanmıyorum..
yanına da önden açılan bol bi pijama takımı yedek çamaşır tarak toka ellerin için bi nemlendirici(benim ellerim çok kurumuştu ameliyattan sonra) protex veya anti-bakteriyel jel(ne de olsa ameliyatlısın hijyenik olman gerek) çorap (narkozdan sonra çok üşüyor insan) şal tarzı birşey ve allık göz kalemi ruj olabilir8ruh gibi görünmek hoşuna gitmez belki :16:
sen kararını vermişsin artık, burda okuduğun herşeye canını sıkma veüzülme.. umarım en kısa zmanda mutlu mesud evine ve foruma döner güzel maceranı bizle paylaşırsın:54::54:

senin mesajların çok farklı geliyor bana.eski mesajlarında böyle ilginç zaten.gerçi ben seni birine benzetiyorum ama....5. yada 6. üyeliksin gibime geliyor.:47:

ne demek istiyorsun sen? ne diyecekseniz açıkça söyleyin. birde beğenenler olmuş bu mesajın nesini beğendilerse... kalemcim seni arkadaş olarak bile ekledim, hiç hoş olmamış bu hareketin :59:
5. 6. üyeliği olan kimden bahsettiğinizi bilmiyorum ama benim alnım açık, ilk kez üye oldum bu siteye ama olmasam daha iyimi olacaktı diye düşünüyorum sayenizde. yönetimden izmirde oturan kim varsa özelden ev adresimi veya çalıştığım bankanın adresini vereyim tanışmaya gelsin birer kahve içelim (LEYLA10 hariç). yönetim hiçbirşey yapmayı düşünüyormu acaba bu kokuşmuş düşünceler hakkında?????

pembeFrezya cım kusura bakma lütfen konunu kirletmiş oldum. umarım en sorunsuz şekilde geçer bu süreç senin için :) güzel haberlerini bekliyorum canım

ne demek istiyorsun sen? ne diyecekseniz açıkça söyleyin. birde beğenenler olmuş bu mesajın nesini beğendilerse... kalemcim seni arkadaş olarak bile ekledim, hiç hoş olmamış bu hareketin :59:
5. 6. üyeliği olan kimden bahsettiğinizi bilmiyorum ama benim alnım açık, ilk kez üye oldum bu siteye ama olmasam daha iyimi olacaktı diye düşünüyorum sayenizde. yönetimden izmirde oturan kim varsa özelden ev adresimi veya çalıştığım bankanın adresini vereyim tanışmaya gelsin birer kahve içelim (LEYLA10 hariç). yönetim hiçbirşey yapmayı düşünüyormu acaba bu kokuşmuş düşünceler hakkında?????

pembeFrezya cım kusura bakma lütfen konunu kirletmiş oldum. umarım en sorunsuz şekilde geçer bu süreç senin için :) güzel haberlerini bekliyorum canım

seni terbiyeye davet ediyorum.ASIL SORUN NEDEN BU KADAR TEPKİ VERDİN?

Son düzenleme:
claracım bence yorumun biraz sert olmuş bana göre. Aslında yorumda bulunurken,pembefreyzanın ameliyatına 1 gün kaldığını düşünsek,arkadaşımızı daha çok paniğe sevk etmesek daha iyi olmaz mı? Feryzacım sen de içini ferah tutmalısın,belki düşündüğün gibi bile olmayacak,dur bakalım ,gün doğmadan neler doğar diye boşuna dememişler,ol şu ameliyatı ve şu gergin durumdan sıyrıl bir an önce ve dünya senin için tüm enerjisi ile dönmeye başlasın artık:16:

kızlar ne kadar meraklısınız hemen birini suçlamaya. Ben enden moral bozmaya çalışayım aynı yoldan bende geçtim hayretsiniz yani.
Rezillik çekmek adet olunca o ped değişim ağrı vs nin yarattığı durumdan bahsetmeye çalıştım. Gerçek değil mi normal hayatta bile reziillik diye nefret etmiyor muyuz bir çoğumuz o hassas günlerimizde?? Insanlara yardımcı olmak hata gerçekten içiniz kötü yapcak bişe yok

canım benim hiç sıkma canını.. regl olsanda olmasanda doktorun ameliyatı yapalım diyorsa rahat ol sen :)
bu bekareti koruma endişesine ben mantık olarak akıl erdiremiyorum malesef ama tabiki herkesin düşüncesi ve yaşam tarzı kendisini bağlar
şimdiden çok çok geçmişler olsun bebeğim
güzel haberlerini bekliyoruz

naapsın şimdi kız tamponla mı bekaretini bozsun tövbe tövbeee :47: bekareti savunmuyorum ama yorumun çok yersiz arkadaşım. gereksiz provakasyonlar bunlar :63:

benim doktorum regl dönemine gelmesin demişti ameliyat günü belirlerken. göğüslerde ciddi şekil bozukluğu oluyor, yanıltıcı olabilir demişti

ya yorumum çok gereksiz olmuş pembefrezyacım. zaten konuşulmuş bunlar. ben önce yazılanları okumadan yazmıştım. ameliyat tarihinin belli olduğunu ve yakın olduğunu bilmiyordum. umarım sorunsuz atlatırsın. şimdiden geçmiş olsun :92:

kızlaaaaar harikayım maşaallah deyiiinn :nazar: :32: 14:00 da girip 4 gibi çıktım ameliyattan :92: şu saate kadar (maşaallah) en ufak bi ağrım bile yok! ama yarın ve sonraki gün ağrın olur dedi doktorum.. 410 c arionlarımla mutlu mutlu oturuyorum (yatmaktan sıkıldım :9:) :12:

detayları anlatıcam konu açıp :16: bu arada regli de olmadıııımmm :10:

Back