- Konu Sahibi pembeFrezya
biri daha kurrtuldu kavuştu ciciişlerine hadi hayırlı olsun tatlım sağlıcakla dön aramıza
artık birlikte çamaşır seçeriiiz ayh hangisini daha güzel sizce bu nasıl kızlar diyee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biri daha kurrtuldu kavuştu ciciişlerine hadi hayırlı olsun tatlım sağlıcakla dön aramıza
artık kendi kendime kıyafet deneyebilir miyim meleğiiimmm
canııııım teşekkür ederim çooook nazar boncukları için de ayrıca
ay ne guzel dondun sonunda agrıların nasıl, sen nasılsın, nasıl güzel bir duygu değil mi?
Canim gecmis olsun! Bu kadar iyi olmana sevindim agrisiz atlatmisin :)
kızlar ameliyat olucam burun estetiği fakat regl günüme denk geliyor bu topikte regl günü ameliyat olanlar vardı sanırım bana yardım edermisiniz çok panikledim
canım demek ameliyat olmaya karar verdin hayırlısı.
bence ertelet yani böyle bir durumun yok mu?
bu arada ben senin burnunu hala göremedim merak ediyorum foto yüklicektin?
kızlar ameliyat olucam burun estetiği fakat regl günüme denk geliyor bu topikte regl günü ameliyat olanlar vardı sanırım bana yardım edermisiniz çok panikledim
Bazı doktorlar regl döneminde ameliyat etmeyi pek uygun görmüyorlar.Ben burun ameliyatımda regl olmuştum,son günlerimdi.Doktorum bir sorun teşgil etmeyecegini söylemişti Sanırım sorun olmaz..Geçmiş olsun şimdiden,umarım çok güzel bir sonuç alırsın
çok sağol canım inşallah bakalım hiç belli değil daha 9 gün var ameliyata bellki önceden gelir biter diye umuyorum bakalım.. regl endişesi ayrı ameliyat endişesi ayrı en önemliside sonra nasıl olcak acaba korkusu iyice gerildim.. stresten erken gelir belki
Yaşadıgın stresten dolayı erken veya geç te olabilirsin.Ameliyattan sonra düzensizlikte olabilir..Bence bu kadar stres yapma,rahat ol biraz Herşey çok güzel olacak inşallah
inşallah bakalım son kez fotoda bakıcaz tekrardan:)) senin istediğin gibi oldumu canım bide ne kadar sürede iyileştin morluklar şişliklerden ne kadar süre sonra kurtuldun?