• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat öncesi için tavsiyeler.. ve regli döneminde ameliyaaat!!!

ay ne guzel dondun sonunda agrıların nasıl, sen nasılsın, nasıl güzel bir duygu değil mi?

harika bi duyguuuuu :12: Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.. ağrım sızım da sıfır çok şükür, sadece uçları çok hassas son günlerde, o da regliden dolayı :77:

kızlar ameliyat olucam burun estetiği fakat regl günüme denk geliyor bu topikte regl günü ameliyat olanlar vardı sanırım bana yardım edermisiniz çok panikledim

kızlar ameliyat olucam burun estetiği fakat regl günüme denk geliyor bu topikte regl günü ameliyat olanlar vardı sanırım bana yardım edermisiniz çok panikledim

canım demek ameliyat olmaya karar verdin hayırlısı.
bence ertelet yani böyle bir durumun yok mu?

bu arada ben senin burnunu hala göremedim merak ediyorum foto yüklicektin?

canım demek ameliyat olmaya karar verdin hayırlısı.
bence ertelet yani böyle bir durumun yok mu?

bu arada ben senin burnunu hala göremedim merak ediyorum foto yüklicektin?

karar verdim canım 22sinde olucam erteletemem canım bayram tatilini kullanıcm çünkü.. iyileşmem için okula gidememm yoksa erteletirsem..

Bazı doktorlar regl döneminde ameliyat etmeyi pek uygun görmüyorlar.Ben burun ameliyatımda regl olmuştum,son günlerimdi.Doktorum bir sorun teşgil etmeyecegini söylemişti :34: Sanırım sorun olmaz..Geçmiş olsun şimdiden,umarım çok güzel bir sonuç alırsın :34:

Bazı doktorlar regl döneminde ameliyat etmeyi pek uygun görmüyorlar.Ben burun ameliyatımda regl olmuştum,son günlerimdi.Doktorum bir sorun teşgil etmeyecegini söylemişti :34: Sanırım sorun olmaz..Geçmiş olsun şimdiden,umarım çok güzel bir sonuç alırsın :34:

çok sağol canım inşallah bakalım hiç belli değil daha 9 gün var ameliyata bellki önceden gelir biter diye umuyorum bakalım.. regl endişesi ayrı ameliyat endişesi ayrı en önemliside sonra nasıl olcak acaba korkusu iyice gerildim.. stresten erken gelir belki

çok sağol canım inşallah bakalım hiç belli değil daha 9 gün var ameliyata bellki önceden gelir biter diye umuyorum bakalım.. regl endişesi ayrı ameliyat endişesi ayrı en önemliside sonra nasıl olcak acaba korkusu iyice gerildim.. stresten erken gelir belki

Yaşadıgın stresten dolayı erken veya geç te olabilirsin.Ameliyattan sonra düzensizlikte olabilir..Bence bu kadar stres yapma,rahat ol biraz :29: Herşey çok güzel olacak inşallah :54:

Yaşadıgın stresten dolayı erken veya geç te olabilirsin.Ameliyattan sonra düzensizlikte olabilir..Bence bu kadar stres yapma,rahat ol biraz :29: Herşey çok güzel olacak inşallah :54:

inşallah bakalım son kez fotoda bakıcaz tekrardan:)) senin istediğin gibi oldumu canım bide ne kadar sürede iyileştin morluklar şişliklerden ne kadar süre sonra kurtuldun?

ameliyat öncesi bu sorunun cvbını baya bi araştıran biri olarak tecrübelerimle ameliyat olacak arkadaşlara yardımım dokunsun diye bnde cevap veriyim konuya.bnmde aldğım tarih regl tarihime denk geliyordu doktoruma söyledm bzm için farketmez adetliykende yapıyoruz sorun olmaz ameliyat sonrası sen pedle fln uğraşmayı kabul ettiken sonra demişti ki ameliyat olcağım günün sabahı saat 5te adet oldum.o gün öğlene doğruda ameliyat oldum pedimi değiştirmek dışında hiç bi sıkıntı yaşamadım.ama bn ilk günler tuvelete bile gidemediğim için pedimide canım annem değiştirdi saolsun.bu arada reglimde normalden daha kısa sürdü.

e hadi ben de yaziyim bari, benim ameliyat günüm reglimden 1 hafta sonraydı, benim doktorum regl olmasan daha iyi olur demişti. ama ameliyat günü tekrar kanamam oldu, bir sıkıntı yaşamadım gerçi. regl döneminde göğüsler şiştiği için göğüs ameliyatında pek tercih etmiyor doktorlar, benim eskiden regl olduğumda göğüslerim neredeyse 2 katına çıkardı, normal ölçüyü tutturabilmek için bunu göz önünde bulundurmakta fayda var.

ben ameliyat haftası regl dim, bir sorun yaşamadım açıkcası :26: tabi şeyi değiştirmek zor oluyor :17::17::17:

inşallah bakalım son kez fotoda bakıcaz tekrardan:)) senin istediğin gibi oldumu canım bide ne kadar sürede iyileştin morluklar şişliklerden ne kadar süre sonra kurtuldun?

Evet canım,istedigim gibi bir sonuca ulaştım şükürler olsun.Morluklar 15 güne kadar iyileşiyor tabi.Şişliklerin gitmeside birinci aydan sonra hızlanıyor.Benim yöntemin kas zarı altı idi.Çok fazla ödemim yoktu ama bir seneye kadar görünümde ciddi anlamda farklılıklar oldu.

Back