Nem canım sen bu bilgileri nasıl öğrendin. Muayene süresi çok kısa:) ameliyata giderken mi öğrendin? :) ben bir liste hazırlayacam ameliyat olurken doktora uzatayım diye:
kıslarr ben stresten heyecandan artık uyuyamaz oldum. Her an vazgeçecek durumdayım
Olduda bitti:) BEn ne kadar korkakmışım :) İnanınki 2 günlük ameliyalıyım ağrı kesici bile içmiyorum hiç ağrım yok. Sadece gözlerim biraz şiş ve birazda üst dudağım başka ben eski ben. burnumun şekline gelince minnacık gibi duruyor . Alçıdan pek belli olmuyor. Yarın 12 de tamponlar çıkacak. Bu arada size dün yazacaktım ama bilgisayarım bozulmuş. Biraz daha iyi olayım foto bırakacam. Şimdilik bu kadar.
nem cnm ben ameliyat masasında ağladım dedim ben olmak istemiyorum vazgeçtim dediler tamam :) O arada doktor bağırdı son 1 dkka dedi en son onu hatırlıyorum :) iyikide olmuşum şu halime bile diyorum .. biraz kendime geleyim hemen foto ekleecem :)
nem cnm ben ameliyat masasında ağladım dedim ben olmak istemiyorum vazgeçtim dediler tamam :) O arada doktor bağırdı son 1 dkka dedi en son onu hatırlıyorum :) iyikide olmuşum şu halime bile diyorum .. biraz kendime geleyim hemen foto ekleecem :)
Kızlar bugün tahlillerimide yaptırdım.. Salı günü yatış yapacağım. Çarşambada ameliyat oluyorum. bir an önce olupta sizin yorumlarınızı duymak istiyorum :)
çoookkk tşkederim kıslarrrrrr.. :):) ben şimdiden burnumu çok sevdim alçısıylada olsa...
perna CANIM BİLGE BEYİ BENDE görmedim ama ameliyatımızı Bilge bey yaptı. senin durumun nasıl...
kıslar iyiki sizi tanıdım yoksa ben hayatta bu meliyatı olmazdım... Resimler bir kaç güne eklerim . Aksilik ya bilgisayarım bozuldu ondan sık gelemiyorum :))) ama burnuşumu çoook sevdim mucuxxx kıslar hayat süperrrr