Ameliyat oluyorum :)

Nem canım sen bu bilgileri nasıl öğrendin. Muayene süresi çok kısa:) ameliyata giderken mi öğrendin? :) ben bir liste hazırlayacam ameliyat olurken doktora uzatayım diye :

iyi yaparsın aslında muayene süresi uzun olsa bile insan unutuyor heyecandan ne soracağını not al mutlaka canım ben son gidişlerimde öyle yapmıstım

Nem canım sen bu bilgileri nasıl öğrendin. Muayene süresi çok kısa:) ameliyata giderken mi öğrendin? :) ben bir liste hazırlayacam ameliyat olurken doktora uzatayım diye :

cnm benim kuzen benden 7 ay önce olmuştuuu estetik ondan gelen bilgiler var bideeee bi çok kişi benden bilgi için doktoru aramamı istedi ozman ögrendimm tabi araştırıyordum benim amalytım 40 gün aksadı sürekli ertelendi şansızlıktan ondan gittigimdede baya şeyler ögrendim:):)doktorun sekreteri olsam anca bukdr bilirim vallakaydirigubbakcemile3

Kızlar bugün tahlillerimide yaptırdım.. Salı günü yatış yapacağım. Çarşambada ameliyat oluyorum. bir an önce olupta sizin yorumlarınızı duymak istiyorum :)

kıslarr ben stresten heyecandan artık uyuyamaz oldum. Her an vazgeçecek durumdayım

ameliyattan once yaşanan normal duygular bunlar:) ben 1-2 saatlık uykuyla gıtmıstım :) sonucu düşün ozaman bıraz rahatlarsın cokguzel bir burnun olucak inş..

kıslarr ben stresten heyecandan artık uyuyamaz oldum. Her an vazgeçecek durumdayım

ay cnmm korkma hemen gececek..ben amlyt önlügünü giyip asonsorden aşagı inerken vazgeciyordummmm hasta bakıcıya olmuycam geri dönelim dedimmm adam korma hiç bşy yok bu amlytta anlamıycaksın bile diyipppp konuşturdu:):)

Olduda bitti:) BEn ne kadar korkakmışım :) ınanınki 2 günlük ameliyalıyım ağrı kesici bile içmiyorum hiç ağrım yok. Sadece gözlerim biraz şiş ve birazda üst dudağım başka ben eski ben. burnumun şekline gelince minnacık gibi duruyor . Alçıdan pek belli olmuyor. Yarın 12 de tamponlar çıkacak. Bu arada size dün yazacaktım ama bilgisayarım bozulmuş. Biraz daha iyi olayım foto bırakacam. Şimdilik bu kadar.

yuppiiiiiiiiiiiii kurtuldun kuzu:)valla dert edildigi kdr zor bi olay deil insan yaşayınca anlıyor:)inan bende bukdr kolay olcagını bilsem çoktan olmuştum:)hadi hayırlıı olsun fotoları bekliyorum 4 gözle:)

nem cnm ben ameliyat masasında ağladım dedim ben olmak istemiyorum vazgeçtim dediler tamam :) O arada doktor bağırdı son 1 dkka dedi en son onu hatırlıyorum :) iyikide olmuşum şu halime bile diyorum .. biraz kendime geleyim hemen foto ekleecem :)

ehuehueuhue cnmmmmmm benim başıma neler neler geldi amlythanede:)amlyt masasına yattımmmm damar yolu açtılar neyse bi telefon geldiiii amlyt iptal dediler:)beni bi aglama tuttu anlatamam zaten korkumdan ölüyodum damar yolumu çıkardılar tam yukarı çıkcammmm doktor geldiii asistanlara kızdıı bana sormadan nsl indirirsiniz hastayı amlythaneyeee:)bende önemli deil olmasamda olur dedim doktora ,doktorda sadece bi göz kırptı uzan sen dediii bşidaha damar yoluu açtılarrrrr zaten igneden korkarım öldüm resmen:)inannnnnnnnn maffolmuştummmmm pskolojim çökmüştü yatmamla uyanmam bi oldu zaten:)
boşuna bukdr korkmuşum yaaaaaaaaaaaaa hiç ama hiç bşyi yok bu amlytın:)

geçmiş olsun cnm insallah istediğin gibi olmustur fotoları bekliyoruzzzzzz a.s.

canım tekrar geçmiş olsun, bişey sorcam, sen ameliyathaneye indiğinde Bilge bey ordamıydı, bayılmadan önce gördün mü onu?

ben masaya yattığımda daha yoktu Bilge bey, bi bayan vardı sarışın kısa saçlı," sen uyuduktan sonra gelicek, şimdi göremezsin, bana nasıl burun istediğini söyleyebilirsin, asistanıyım ben" dedi.

kafama takıldı şimdi, acaba bilge inmedi de o kız mı yaptı ki burnumu akannehir ya umarım öyle değildir

nem sende nasıl olmuştu bu durum canım?

Knetra canım benim geçmiş olsun artık nem, asilem ve senin takipçinim listeme eklendim bilege beye ameliyat olman beni mutlu etti fotolarını sabırsızla bekliyorum

kentracığım canım çok sevindim adına.Hadi gözün aydın olsun.Bence çok güzel ve doğal bir burnun oldu.Ben doktoruma güveniyorum.Yerim ben onu yerim yerim:))Bak sen de ameliyattan sonra öyle düşüneceksin.Rahat ol güzel şeyler düşün.demek sen masadayken vazgeçmek istedin hııı:)bilge de oradaydı yani.GENELDE BıLGE HASTALAR bayıldıktan sonra geliyor ama sen karşılaşmışsın:))onu orada görmek sana huzur vermedi mi?neyseki atlattın.perna ile senin takipçinim.Şu sitede bilgenin fındık burunluları olarak sayımızı arttıralım istiyorum.seninle perna da eklenirse muhteşem dörtlü olacağız.daha da olacaklar var:)öpüyorum seni.foto bekliyoruz..

Kızlar bugün tahlillerimide yaptırdım.. Salı günü yatış yapacağım. Çarşambada ameliyat oluyorum. bir an önce olupta sizin yorumlarınızı duymak istiyorum :)

Cok gecmis olsun cnm, insallah bekledigin gibi bir burun olmustur. Resimlerini bekliyoruz:)

çoookkk tşkederim kıslarrrrrr.. :):) ben şimdiden burnumu çok sevdim alçısıylada olsa...
perna CANIM BıLGE BEYı BENDE görmedim ama ameliyatımızı Bilge bey yaptı. senin durumun nasıl...

kıslar iyiki sizi tanıdım yoksa ben hayatta bu meliyatı olmazdım... Resimler bir kaç güne eklerim . Aksilik ya bilgisayarım bozuldu ondan sık gelemiyorum :))) ama burnuşumu çoook sevdim mucuxxx kıslar hayat süperrrr

iyi olmana çok sevindim canım, ben de gün geçtikçe daha da iyi hissediyorum ama işte uçtaki tampon bugün alınmasına rağmen hala nefes alamıyorum burnumdan, bu canımı sıkıyo sadece o kadar, şekline dair bi fikrim yok henüz ama ucunda rahatsız olduğum kısmı almışlar, onu görebiliyorum :) umarım istediğimiz gibi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…