Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
perna canım tam nefes almak istiyorsan o sana verilen deniz suyunu tamponlardan sonra burun yolu ile yutacaksın kurumayı önlüyor. ben bizzat doktora sordum :)
Bu arada benim ilk alçım bugün değişti burnuşumun şekli süper güzel. kaydirigubbakcemile3 ondan daha güzel cipcici bir doktora sahibim ben doktoruma hayran oldum. pazartesi bu alçıda çıkacak bandaj kalacak .... çok mutluyum ... sempatiksalakcinni
perna canım tam nefes almak istiyorsan o sana verilen deniz suyunu tamponlardan sonra burun yolu ile yutacaksın kurumayı önlüyor. ben bizzat doktora sordum :)
Bu arada benim ilk alçım bugün değişti burnuşumun şekli süper güzel. kaydirigubbakcemile3 ondan daha güzel cipcici bir doktora sahibim ben doktoruma hayran oldum. pazartesi bu alçıda çıkacak bandaj kalacak .... çok mutluyum ... sempatiksalakcinni
evet çok şanslı olduguma bende inanıyorum. öncelikle KK ye üye olup sizleri tanımak, daha sonra Bilge Bey gibi bir doktora sahip olmak benim en büyük şansım....:)
Bu arada kıslar ben ameliyattan sonra bir tane ağrı kesici içmedim ve buna kimse inanmıyor :) kaydirigubbakcemile3
.......