Ameliyat olanların göğüs altı, göğüs çevresi ölçüsü ve protez büyüklükleri hakkında

bende seni merak ediyordum ameliyattan sonra görüşemedik
sonuçtan memnun olman benide mutlu etti canım :))

meme ucundan olabilmen büyük şans, benim meme ucu küçük olduğu için yapılamamıştı maalesef
kaç cc konuldu peki?

z£yn€p;14067590 .!.:
bende seni merak ediyordum ameliyattan sonra görüşemedik
sonuçtan memnun olman benide mutlu etti canım :))

meme ucundan olabilmen büyük şans, benim meme ucu küçük olduğu için yapılamamıştı maalesef
kaç cc konuldu peki?

Selam canim,

benimde meme ucu kücüktü ama doktor yinede meme ucundan yapti ve su an bir ay gecti ve dikislerden hem meme hem karin dikislerinden coook memnunum. Basenden aldigi yaglardanda yüzüme kirisik olan yerlere enjekte etti.

Yanliz ben bi yerde galiba yanildim canim ya, senin gögüsleri görünce büyükllügü tam benim istedigim gibi idi, sende 300 taktirinca bende 300 takarsam seninki gibi olur sandim, sunu unuttum senin gögüslerin öncedende varmis benim hic yoktu, su an sanki bana biras kücük gelio, ama bakicam belki normal südyen takinca yerine oturunca gözüme öyle kücük gelmez.
Su an sporcu südyen 74 b anca dolduruo.

seni öpüyorum kocaman

Benimki 325 cc idi, sanırım yanlış hatırladın
ama zaten 300 ile 325 arasında çok bi fark yok

benimkinin büyük durmasının bi diğer nedenide kasüstü olmasıydı
Her 325 cc taktıranda bendeki gibi büyük durmuyor
sen büyüklüğü kafana takma önemli olan görüntünün güzel olması
eminim doktorun sana en yakışan protezi koymuştur
daha 1. aydasın başta banada küçük geliodu keşke daha büyük olabilseydi diyodum ama şimdi aksine boyutu çok ideal geliyor
mesela benim protezlerim 8. ayda yaklaştı ilk başta çok ayrıktı
yani zamanla çok değişiyor eminim sende birkaç ay sonra büyüklüğünden memnun olursun
bende kocaman kocaman öpüyorum canım :)
yeni görüntünün tadını çıkarmaya bak :KK66:

Benimki 325 cc idi, sanırım yanlış hatırladın
ama zaten 300 ile 325 arasında çok bi fark yok

benimkinin büyük durmasının bi diğer nedenide kasüstü olmasıydı
Her 325 cc taktıranda bendeki gibi büyük durmuyor
sen büyüklüğü kafana takma önemli olan görüntünün güzel olması
eminim doktorun sana en yakışan protezi koymuştur
daha 1. aydasın başta banada küçük geliodu keşke daha büyük olabilseydi diyodum ama şimdi aksine boyutu çok ideal geliyor
mesela benim protezlerim 8. ayda yaklaştı ilk başta çok ayrıktı
yani zamanla çok değişiyor eminim sende birkaç ay sonra büyüklüğünden memnun olursun
bende kocaman kocaman öpüyorum canım :)
yeni görüntünün tadını çıkarmaya bak :KK66:
zeynep merhaba ben uzun zamandır sani ve birkaç arkadaşı takip ediyorum.. haftaya 12 temmuzda muayene randevusu aldım muhtemelen o hafta da ameliyat olucam çünkü 3 hafta iznim var ve hemen olup bitmeli.. çoooooook heyecanlıyım anlatamam. senin yazılarını okudukça da daha bir heyecanlanıyorum. Tek korkum operasyon sonrası küçülüyormuş ya ödemler inince mi küçülüyor anlayamadım. kimisi 200cc den memnunken 260 cc nasıl sönüp gider? ama ben çok büyük de istemiyorum doktorla görüştükten sonra yine yazarım müthiş heyecanlıyım olmazsa büyük hayal kırıklığı..:KK43: sevgiler..

zeynpcim ben daha yeniyım forumda.bende izmirde doktorla gorustum ve 12 sınde amelıyat olucam..doktor bana 300 soyledı. bana suanda cok kucukmus gıbı gelıyo cunku hıc yok denecek kadar küçukler..boyum 1.74 kılomda 67.. bu boy ve kıloya bu olcu ıdealmı yoksa buuttureyımmı..
bırde sakıncası yoksa bana resım yollayabılırmısın.ozel mesaj bıl mıyorum kullanmayı..sımdı hersey bellı amlelıyat gunu falan ıcımde suphe var kucukmu olurlar acaba dıe..

boyun uzun kilonda yerinde bence 300 biraz küçük olabilir
senin yerinde olsam 325 yada 350 düşünürdüm
özelden mailimi yazıyorum canım

zeynep merhaba ben uzun zamandır sani ve birkaç arkadaşı takip ediyorum.. haftaya 12 temmuzda muayene randevusu aldım muhtemelen o hafta da ameliyat olucam çünkü 3 hafta iznim var ve hemen olup bitmeli.. çoooooook heyecanlıyım anlatamam. senin yazılarını okudukça da daha bir heyecanlanıyorum. Tek korkum operasyon sonrası küçülüyormuş ya ödemler inince mi küçülüyor anlayamadım. kimisi 200cc den memnunken 260 cc nasıl sönüp gider? ama ben çok büyük de istemiyorum doktorla görüştükten sonra yine yazarım müthiş heyecanlıyım olmazsa büyük hayal kırıklığı..:KK43: sevgiler..

olsun canım güzel heyecanlar bunlar :)
kimisininki küçülüyor kimisininki küçülmüyor aslında kişiden kişiye değişen bişey
yani ödem olursa doğal olarak küçülüyor ve çoğunluklada oluyormuş ama bende ödem yoktu küçülmede olmadı
Benim düşüncem çok minyon tipli değilsen 300 den daha küçüğünü düşünme
300 ortada bi boyut ne büyük ne küçük
200 cc den memnun olanlar zaten çokta büyük istemeyen kişiler ama bence 200 cc hiç göğsü olmayan birinde çok küçük durur
bu konuda senin beklentilerin önemli
sonuçta herkesin büyüklük küçüklük algısı farklı
ve herkese söylediğim gibi sanada önerim doktora istediğin büyüklükteki bir fotoğrafla gitmen
ne istediğini bu şekilde daha iyi ifade edersin

z£yn€p;12679588 .!.:
Göğüs altı ölçüm 76, göğüs çevrem 96 cm, protezim 325 cc high profil yuvarlak protez
80 C sütyen kullanıyorum

zeynep , peki ameliyat öncesinde göğüs altı ölçünle göğüs çevren arasında kaç cm vardı .? meme dokun nasıldı yani? bana da 320 konulcak büyük ihtimalle. o yüzden merak ediyorum .

zeynep , peki ameliyat öncesinde göğüs altı ölçünle göğüs çevren arasında kaç cm vardı .? meme dokun nasıldı yani? bana da 320 konulcak büyük ihtimalle. o yüzden merak ediyorum .
göğüs çevrem 86 ydı yani 10 cm fark vardı

Selaaaam Zeynepcimm, Selam arkadaslarr,

ben ameliyatlarimi 03.06.2010 da yaptirdim istanbulda geldim.
Ben, basenden yag aldirma, meme büyütme (kas alti damla protez meme ucu), karin germe hepsini birden oldumm :)
Size simdilik sukadarini söylüyorum.... dikisler mükemmel üstü mükemmel arkadaslarr.... burda almanyada evdoktoruma ve bir doktora daha gösterdim... inanin her ikiside hayretler icinde baya seyrettiler incelediler dikisleri.... nerde yaptirdin doktor kim dediler...ve cook mükemmel oldugunu söylediler...bende DOKTORUMLA GURUR duydum:sm_cool:
Her istedigini soruyu sorabilirsinizz elimden geldigince cevablarim isteyenede msn de veririm gösteririma.s

Hepinizi öptüüüüüm

merhaba canım ya sana bişi sormak istiyorum meme büyütme ve yağ aldırmak istiyorum senin gibi acaba tüm ameliyatların ne kadar tuttu ve indirim yaptılar mı?senin doktorun ilker manavbaşı mıydı?

Herkese merhaba,

Zeynep Hanım bana mail adresinizi ö.m atabilirmisiniz, operasyonla ilgili sormak istediğim sorular var.
Saygılar.

zeynepcim dün doktordaydım. canım 163 boy kilom52. 80A kullanıyorum (hatta doktorun dediğine göre Aeksi) senin tabirinle tam bir yarım limon benimkiler canım. muayene etti hemen sordum kaç düşündüğünü 320 civarında dedi. kısa süreli bir şok geçirdim. çok büyük geldi bana. 250-260 bişeyler bekliyordum. çok ısrar ettim bari 300 olsun dedim. haftaya bugün ameliyat olucam. ikisinden de getirecek ama bence 320 takacak. doğal istiyorum diyorsun ama taktığın sütyene bakıyorum dedi. göğüs kafesin dar değil ve meme dokun da az dedi. 320 den aşağı olmaz dedi. nolcak bilmiyorum. burdan arkadaşlara tavsiyem desteksiz bir sütyen takıp gidin yanıltıcı olabiliyor doktor için. canım seninkiler 325 di galiba.300 de ısrar etmeli miyim sence. kas üstü yuvarlak high profil nagor marka takacakmış..

kopycim doktora bırakmak bence daha mantıklı
doktorun sana en yakışacak protezi önermiştir mutlaka
göğüs kafesinde genişse 320 cc öyle çok büyük duracak bir protez değil
benimki 325 cc ama abartılı durmuyor

ayyy benim kaydım silinmiş yeniden döndüm aranıza bi an çok korktum sizleri bidaha göremicem diye.zeynepçim napıyorsun?mail adresini ekledim fotolarını bekliyorum...

kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmm.dün sabah 8de ameliyat oldum we şuan ewdeyim kahkaha atarak narkozu yemişim gülümseyrek de ayılmışım :KK70:ilk gece olmasına rağmen hiç ağrı sızı çekmedim ama ne olur ne olmaz die ewe gelirken iğnelerimi yedim.doktorum 350cc takmış .en yakın zamanda sizlerle ftolarımı paylaşmayı umut ediorum iyiki varsınız çok desteğiniz oldu çok çok mutluyum artık boalonlarım benm de şişkiiinnn :KK70:

geçmiş olsun cnm:)) ne mutlu sana :)
bn 2. ameliyata grmeden fotolarını (mümkünse) grmeyi istyrm, 3590 cc nası duruyo acaba merak edyrm drum çk byk diyo ama bnce normal, yuvarlak mı sninki?

bebeğim yuvarlak silikon 350 cc hp benimkisi.ama omzularım baya geniş benim cüp die oturdu gibi duruo şmdilik ama inş hep öel dururlar:KK70: bnde 325cc isteidm ama doktor dedi 350 cc indiği zman gözünü doyurur dedi....tabikide fotolaımı atcam ama 2. ameliyatı akldıramam herhalde çünkü ne olursa olsun ameliya ameliyattır erry ii araştır pişman olcağın bi sonuç yaptırma naci çelik ile mailleştim ben o banabana doktor tawsiye etti we footlarımı attı cc önerisi de werdi.beni ekle msne bavoltu windowslive com ordan görüşelim erry cim:KK70: SİZLERİ SEWİİİOOOOM

özgecım hayırlı olsun valla cok sevındım.. ıkı gundur aklımdaydın..telın olsa arıcaktım nasıl gecıttı dıe..
memnunmusun dıe sormayacagım cunku memnun oldugun her halınden bellı :) güle güle kullan canım:)

X