Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

18 Haziran 2015/ Kocaeli Üniversitesi / Doç. Dr. M. Tonguç İşken / 325 CC / Meme altı kesi / Kas altı

Canım İlsun Aka ya ameliyat oldum. Sakarya eğitim araştırmadaydı, şimdi kendi yerini açtı Serdivanda.. 325 cc mentor marka yuvarlak kas altı takıldı. 5200 falan ödedim.
Mrb bugun ılsun hanıma gıttım bana kasüstü dedı oyle deyınce tedırgın oldum bıraz olumsuz şeyler duydum bu forumda yöntemle ilgili göğüs dokum varmış bıraz bana da yok gıbı gelıyo anlamadım

Mrb bugun ılsun hanıma gıttım bana kasüstü dedı oyle deyınce tedırgın oldum bıraz olumsuz şeyler duydum bu forumda yöntemle ilgili göğüs dokum varmış bıraz bana da yok gıbı gelıyo anlamadım
Canım meme dokun olmasa kas altı yapardı, benim yok diye zaten direkt kas altı dedi.

Ya bılmıyorum cok kafam karıştı meme dokum yok kı ustler tamamen boş amelıyat olupda ele gelsın ıstemıyorum bır de mamagtafıde sorun oluyomuş bu yöntemde

Ya bılmıyorum cok kafam karıştı meme dokum yok kı ustler tamamen boş amelıyat olupda ele gelsın ıstemıyorum bır de mamagtafıde sorun oluyomuş bu yöntemde

Alt tarafta ıkı parmak doku var sadece yapı olarak da zayıfım 1.65 48 kiloyum
Canım hiç bilmiyorum, altta dokun varsa kas altı konulunca double bubble olma riski de var.

18 Haziran 2015/ Kocaeli Üniversitesi / Doç. Dr. M. Tonguç İşken / 325 CC / Meme altı kesi / Kas altı

mrb öncelikle geçmiş olsun uzun zamandır siteden ayrı kaldım tonguç beye ameliyat oldunuzmu acaba?bende kocaelindeyim aklımda olan isimler arasında ama sık meme ameliyatı yapıyormu bilmiyorum daha çok burun diye duymuştum benim için buda önemli sonuç nasıl oldu acaba memnun kaldınızmı birde ne kadara mal oldu ?

Tikkabilla canim benide izlemeye alirmisinnn.
Bende agustos ortasi muayeneye gidicm bakalim bana neler diyecek :KK42:
merhaba canım, endişelerini anlayabiliyorum. bende 3 ay önce (22 nisan) meme ameliyatı oldum. 350 cc kas altı meme altından kesi ile. ilk sıralar ağrılArım oldu ama o benim zayıf bünyemden kaynaklandı. Ama şu an aynaya baktığımda iyi ki iyi ki diyorum:) Ağustosta güzel haberler verirsin insallah. doktorun iyi olduktan sonra hicbirsorun yok. marifet güvenli ellerde

Agustosun 2.haftası Esteworld Kamran Beye 300 cc. natrelle yuvarlak high profile kas altı meme altı kesisiyle :)
Heyecan: MAKSİMUM :KK17:
Memnuniyet: İnşallah çok memnun olucam :KK15:

X