- 8 Aralık 2010
- 338
- 146
Canım resımlerı nıye kaldırdın ya ben arada bakıyordum fıkır oluyodu aynı dr yapacagı için.Hayırlısı olsun canım, ağrıdan korkma sakın, ilk 4 günden sonra artık geçmeye başlıyor. 3 gün de çabucak geçer hiç kafana takma..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım resımlerı nıye kaldırdın ya ben arada bakıyordum fıkır oluyodu aynı dr yapacagı için.Hayırlısı olsun canım, ağrıdan korkma sakın, ilk 4 günden sonra artık geçmeye başlıyor. 3 gün de çabucak geçer hiç kafana takma..
Kaldırmadım canım, aktif olmayanları izlemeden çıkarıyorum düzenli olarak. Şimdi bakabilirsin.Canım resımlerı nıye kaldırdın ya ben arada bakıyordum fıkır oluyodu aynı dr yapacagı için.
Teşekkürler cnmKaldırmadım canım, aktif olmayanları izlemeden çıkarıyorum düzenli olarak. Şimdi bakabilirsin.
Mrb bugun ılsun hanıma gıttım bana kasüstü dedı oyle deyınce tedırgın oldum bıraz olumsuz şeyler duydum bu forumda yöntemle ilgili göğüs dokum varmış bıraz bana da yok gıbı gelıyo anlamadımCanım İlsun Aka ya ameliyat oldum. Sakarya eğitim araştırmadaydı, şimdi kendi yerini açtı Serdivanda.. 325 cc mentor marka yuvarlak kas altı takıldı. 5200 falan ödedim.
Canım meme dokun olmasa kas altı yapardı, benim yok diye zaten direkt kas altı dedi.Mrb bugun ılsun hanıma gıttım bana kasüstü dedı oyle deyınce tedırgın oldum bıraz olumsuz şeyler duydum bu forumda yöntemle ilgili göğüs dokum varmış bıraz bana da yok gıbı gelıyo anlamadım
Ya bılmıyorum cok kafam karıştı meme dokum yok kı ustler tamamen boş amelıyat olupda ele gelsın ıstemıyorum bır de mamagtafıde sorun oluyomuş bu yöntemde
Canım hiç bilmiyorum, altta dokun varsa kas altı konulunca double bubble olma riski de var.Alt tarafta ıkı parmak doku var sadece yapı olarak da zayıfım 1.65 48 kiloyum
18 Haziran 2015/ Kocaeli Üniversitesi / Doç. Dr. M. Tonguç İşken / 325 CC / Meme altı kesi / Kas altı
Kaldırmadım canım, aktif olmayanları izlemeden çıkarıyorum düzenli olarak. Şimdi bakabilirsin.
merhaba canım, endişelerini anlayabiliyorum. bende 3 ay önce (22 nisan) meme ameliyatı oldum. 350 cc kas altı meme altından kesi ile. ilk sıralar ağrılArım oldu ama o benim zayıf bünyemden kaynaklandı. Ama şu an aynaya baktığımda iyi ki iyi ki diyorum:) Ağustosta güzel haberler verirsin insallah. doktorun iyi olduktan sonra hicbirsorun yok. marifet güvenli ellerdeTikkabilla canim benide izlemeye alirmisinnn.
Bende agustos ortasi muayeneye gidicm bakalim bana neler diyecek
Canım başlıyorum şafak saymaya..20-19................fıstık olacaksın fıstıkAgustosun 2.haftası Esteworld Kamran Beye 300 cc. natrelle yuvarlak high profile kas altı meme altı kesisiyle :)
Heyecan: MAKSİMUM
Memnuniyet: İnşallah çok memnun olucam
Canım başlıyorum şafak saymaya..20-19................fıstık olacaksın fıstık
Canım bugün 6. Günüm kendim yataktan kalkabildim . 10. Günde toparlanmış olursun, çok hareketli bi işin varsa temkinli ol derim.Ben 10 gun rapor alıcam yeter mi acaba