Canim sen resimlerini kaldirdinmi?ben de yaziim bari :)
doktorum Ozan Balık 365 cc natrelle high profil yuvarlak meme altı kesisi dual plan. nerdeyse 2,5 ay olucak..
elleri dert görmesin doktorcuğumun ben de çok memnunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen resimlerini kaldirdinmi?ben de yaziim bari :)
doktorum Ozan Balık 365 cc natrelle high profil yuvarlak meme altı kesisi dual plan. nerdeyse 2,5 ay olucak..
elleri dert görmesin doktorcuğumun ben de çok memnunum
Canim sen resimlerini kaldirdinmi?
Yenisi hazırsa benide izlemeyee alırmısıınnnnnn tatlımmmmevet kaldırdım ama yenisi hazır
Canım benide izlemeye alirmisin bende yarın ameliyat olacam. Merak ediyorum nasıl olacak çok heyecanlıyım.evet kaldırdım ama yenisi hazır
Canım çok geçmiş olsun. Yarın için dualar seninle ameliyattan uyandığında , göğsünde müthiş bi baskı hissedeceksin, allahım ben naaptım diyeceksin, nefes almak, konuşmak çok zor olacak. Belki istifra edeceksin. Ama hep sonucunu düşünüp , buradaki arkadaşların çektiklerini düşünüp , onlar da bunu yaşadı diyip GÜÇ KAZANACAKSIN. Sonra ben gibi 6. Günü devirip, aynaya baktığında yüzünde pis bi gülümseme oluşacak, ay bunlar ne güzel dieceksin . Gitgide baskı azalacak, gerginlik azalacak.... Heran biraz daha rahatlayacaksınKızlar yarın ameliyat oluyorum. Meme büyütme ve vajina daraltma bir arada olacak. Ameliyat olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ameliyattan sonra ilk ayağa kalktığında, tam karşıya bak, sakın yere bakma. Bunu alışkanlık haline getir. O ilk kalktığında yaşayacağın baskı sonsuza dek sürmeyecek , bunu düşünüp güç kazan lütfen. Sakın dümdüz yatma, zaten yatamazsın. Yatağı dik konuma getirin , arkanada bir yastık koyun.kendin kalkamazsın, arkadan birinin itmesi lazım. Dr un izin verdiği kadar hareket et, yürü. Bol sıvı tüket. Ben ilk gün ve gece 3/4 litre kdr su ve ayran içtim. Bu anesteziyi rahat atmanı sağlar. Sık sık tuvalete gitmekten korkma. 6. Günümdü bugün, her geçen gün açıldığını hissedeceksin. Mesela benim hiç ağrım olmadı ama müthiş baskı / gerginlik yaşadım. Şimdiden geçmiş olsun.Kızlar yarın ameliyat oluyorum. Meme büyütme ve vajina daraltma bir arada olacak. Ameliyat olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim canım. Sizlerin yazıları sayesinde başıma neler geleceğini az çok biliyorum. Inşallah bende sağ salim atlatip buraya yazarım. Bide burdaki arkadaşlar olmasa asla böyle bişeye cesaret edemezdim heralde. Deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.Canım çok geçmiş olsun. Yarın için dualar seninle ameliyattan uyandığında , göğsünde müthiş bi baskı hissedeceksin, allahım ben naaptım diyeceksin, nefes almak, konuşmak çok zor olacak. Belki istifra edeceksin. Ama hep sonucunu düşünüp , buradaki arkadaşların çektiklerini düşünüp , onlar da bunu yaşadı diyip GÜÇ KAZANACAKSIN. Sonra ben gibi 6. Günü devirip, aynaya baktığında yüzünde pis bi gülümseme oluşacak, ay bunlar ne güzel dieceksin . Gitgide baskı azalacak, gerginlik azalacak.... Heran biraz daha rahatlayacaksın
merhaba bende aynı ameliyat icin gün sayan ve endişeyle bekliyenlerdenim umarım herşey güzel olur... nerede ve kime ameliyat olucaksın ve fiyat öğrene bilirmiyimKızlar yarın ameliyat oluyorum. Meme büyütme ve vajina daraltma bir arada olacak. Ameliyat olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim canım. Mersinde Volkan Beden e olacağım. Vajina daraltma için ayrıca bir kadın doğum uzmanı girecek ameliyata. Fiyat meme büyütme 5000 vajina daraltma 1000 tl .merhaba bende aynı ameliyat icin gün sayan ve endişeyle bekliyenlerdenim umarım herşey güzel olur... nerede ve kime ameliyat olucaksın ve fiyat öğrene bilirmiyim
Canım yarın tam bir hafta oluyor . Hala dik şekilde yatıyorum, kumıldamadan.bu sabah 5:30 da uyandım sırt ağrısı ile. O ilk uyandığımdaki gerginlik ve baskı , 6 gündür aynı bende de. Ama hemen açılıyorum. Şimdi çok iyiyim. Ama o sabah gerginliği çok fena. Ben de bilmiyorum ne zaman bitecek ?bilen varsa yazsınKızlar vallahı bende sizden güç bulup bu amelıyatı oldum.bugun 3.gunum.agrım yok.sadece baskı ve gerginlik var.bırde kollarıa dıkkat..mutluluk carsamba banyo yapacam sıcak su mu ılık suyla mı yapım canım..birde ne zaman bu baskı hissi gidecek
Dr una sorarak sırtına anajezik içerikli bir merhem sürebilirsin ya de kas gevşetici özelliği olan hap alabilirsin ama Dr a muhakak sor ben merhem sürmüştüm acayip faydasını gördümCanım yarın tam bir hafta oluyor . Hala dik şekilde yatıyorum, kumıldamadan.bu sabah 5:30 da uyandım sırt ağrısı ile. O ilk uyandığımdaki gerginlik ve baskı , 6 gündür aynı bende de. Ama hemen açılıyorum. Şimdi çok iyiyim. Ama o sabah gerginliği çok fena. Ben de bilmiyorum ne zaman bitecek ?bilen varsa yazsın
Canım ben de Ankara'da oldum Dr. Volkan Tayfur a, çok memnunum. Bugün 6. Günüm görüntüden ve süreçten çok memnunum. Konu da açtım, bi bak istersen .Merhaba arkadaşlar bende meme büyütme istiyorum. Nerde ve kimde olacağımdan pek emin değilim:-(. Fatih Dağdelen ve Zühtü Demir çok duydum yardımlarınızı bekliyorum.
Canım ben hala yıkanmadım korkudan, aslında Direnler cmrts çıktı, hoca da pzr akşamı yıkan dedi ama ben korkudan yıkanamadım. belden altımı yıkıyorum, saçımı annem yıkıyor. Meme ve koltukaltına su değdirmedim daha. Dr una sor. Zaten mantık olarak da ılık suyla, jet hızıyla yapılmış bi duş olmalı sanırım.ben bugün yıkanacaktım artık ama sular kesildiMutluluk aynı canım bende suan yataktan kalkamıyom öküz göğsümde resmen 4.günüm benımde.gercektenn bu his ne zaman geciyor bilen cevaplayın lutfen.öküz zor kalkacak gibi. Gece bende cok sık utanıyorum. Bel agrısıyla.ama mutluyum resmen memeli mestanlıyım..mutluluk seninde benimki gibi fuze gıbı duruyor. Sen banyoi yaptınmı ben yarin yapacam.nasıl su yla yıkandın ılık sıcak? Sutyen cok sıkıyor bır yatın acsam
Canım ben de Ankara'da oldum Dr. Volkan Tayfur a, çok memnunum. Bugün 6. Günüm görüntüden ve süreçten çok memnunum. Konu da açtım, bi bak istersen .
Teşekkürler canım memealtı kesisi7000, koltukaltı kesisi 10000 lira. Ama değerSenın adına sevındım atlatmış oldun Ne kadara yaptırdın?