Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

sen iyi riske girmişşin yaa ben damlanın azda olsa dönme ihtmalı varya ondan istememiştim olur ya dedim beni bulur por yapıyorum en iyisi yuvarlak :KK70:
Evet riske girdim aslında:)ben de damlayı o yüzden istememiştim.oysaki eşim damla olsun diye tutturmuştu ilk başta:)ya ben doktorumu çok araştırdım.senelerdir koltuk altı yöntemini kullanıyor.yaptıranlar çok memnun.hakkında hiç olumsuz bir yorum görmedim.görüşmeye gittiğimde bir sürü resim gördüm,hepsi çok güzeldi.ona güvendim.

Evet riske girdim aslında:)ben de damlayı o yüzden istememiştim.oysaki eşim damla olsun diye tutturmuştu ilk başta:)ya ben doktorumu çok araştırdım.senelerdir koltuk altı yöntemini kullanıyor.yaptıranlar çok memnun.hakkında hiç olumsuz bir yorum görmedim.görüşmeye gittiğimde bir sürü resim gördüm,hepsi çok güzeldi.ona güvendim.
maşallah canım seninkini gördugum için onaylıyorum:KK70: yani super harika cidden

teşekkür ederim bu arada verdiğiniz bilgiler için ben biraz araştırayım zaten bu gidişle ikinciye hamile kalacam doğumdu emzirmeydi derken 3 seneyi bulacak bir an önce yaptırmalıyım..

damla ne oluyor =?

teşekkür ederim bu arada verdiğiniz bilgiler için ben biraz araştırayım zaten bu gidişle ikinciye hamile kalacam doğumdu emzirmeydi derken 3 seneyi bulacak bir an önce yaptırmalıyım..
Arastrmalarina burdan devam et eminim sorularinin cevaplarini en iyi burda alablrsn yaptiranlardan fln bn burdan arastirarak karar vermstm :))

ya ama iz yine kalır yaa estetikte olsa bence kolnu kaldırdın mı karşındaki ordaki tuhaflığı görür ozamanda ifşa olyorsun yaa ben pek bilinsin istemeyenlerdenim :KK43:
Canım ben gördüm, hem Forumdaki libra arkadaşımızdan hem de hocanın gösterdiklerinden.koltukaltının tam ortasındaki kat yetinden 3,4 cmlik bi kesiyle endoskopik cerrahi ile protezi ️kasaltı veya dual plan şeklinde yerleştiriyor.o iz zamanla kat yerinin içinde kayboluyor.

doğrudur... bilemedim şimdi.. neyse önce bir bayan doktor bulayımsonragidip ona da danışayım.. burdaki arkadaşlarında tavsiyeleri ile bir yola varacam inş.. birde şey var vücut kabul etmeyebiliyormuş falan ...

aynen yaa anladım ama .. peki sen ne önerirsin..
ben uygun kişiye doğru protez diyorum çok güzel damla protezlerde var begeniğim çok kişi var burda yuvarlaklarda var ben yuvarlak istedim çunku hiç meme dokum yoktu ustler bos olsun istemedim birde damlanın çok azda olsa dönme riski var spor yapıyorum riske girmek istemedm birde şeklini koruması için jelin yumuşaklıgı daha azmıs damlanın yuvarlaga göre o yuzden kafamda yuvarlak vardı ama sana hangısı uygun olur bilemiyorum görüş bir doktorla bakalım ne dicek

ben uygun kişiye doğru protez diyorum çok güzel damla protezlerde var begeniğim çok kişi var burda yuvarlaklarda var ben yuvarlak istedim çunku hiç meme dokum yoktu ustler bos olsun istemedim birde damlanın çok azda olsa dönme riski var spor yapıyorum riske girmek istemedm birde şeklini koruması için jelin yumuşaklıgı daha azmıs damlanın yuvarlaga göre o yuzden kafamda yuvarlak vardı ama sana hangısı uygun olur bilemiyorum görüş bir doktorla bakalım ne dicek

sanırım bende senin gibi düşünüyorum.. çok teşekkür ederim..

doğrudur... bilemedim şimdi.. neyse önce bir bayan doktor bulayımsonragidip ona da danışayım.. burdaki arkadaşlarında tavsiyeleri ile bir yola varacam inş.. birde şey var vücut kabul etmeyebiliyormuş falan ...
Benim doktorum kadındı, Sakaryada olma şansınız varsa tavsiye edebilirim.

Kizlar bende persembe oglende Ameliyat olucam cok heyecanliyim Doktorum Akin Demiralay..mayis 24 evleniyorum ve dan die aldm bu karari Umarim az aciyla kurtulurum:KK17:

Ayy kendim gibi birini buldum. Ben de 22sinde evleniyorum. Düğün öncesi yaptırdım diye pisman mısın? Şişliklerin ne alemde? Nasılsın?

X