- 22 Şubat 2015
- 266
- 118
19 mayıs meme küçültme op.dr ayşegül sivri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim seni izlemeye aldim resmin varsa bakabilir miyim?18 mayis ankara dr.ferruh bingul koltuk alti 345 cc allergan boy 163 kilo 49
Canim sende bir album yaparsan tabiki izlerim kusura bakma albumu olmayan kisileri izlemeye aalmiyorumCanim seni izlemeye aldim resmin varsa bakabilir miyim?
Arkadaşlar merhaba bende memişlerden yana dertliyim bi kaç doktorla görüştüm meme yapın küçük silikonla fazla büyümez dedi.biri kas üstü biri kas altı dedi kafam iyice karıştı sütyen Ölçüm 75 b sizinkiler nasıldıHosbuldum cnm bnmkide high profil senkyle ayni :) bide daha fszla agrim olur sanmstm ama doktor merak etme olmaz bnm hastalarim cok agri cok cekmio dedi dogru demis :)
Bir de hangi doktora ameliyat oldunuzArkadaşlar merhaba bende memişlerden yana dertliyim bi kaç doktorla görüştüm meme yapın küçük silikonla fazla büyümez dedi.biri kas üstü biri kas altı dedi kafam iyice karıştı sütyen Ölçüm 75 b sizinkiler nasıldı
Nasıl büyümezmiş? Benim meme yapım bile yoktu yahu, düzdü. Gayet de büyüdü. Kas altı yaptırmanı tavsiye ederim, düz memelerde kas üstü top gibi duruyor.Arkadaşlar merhaba bende memişlerden yana dertliyim bi kaç doktorla görüştüm meme yapın küçük silikonla fazla büyümez dedi.biri kas üstü biri kas altı dedi kafam iyice karıştı sütyen Ölçüm 75 b sizinkiler nasıldı
Kizlar merhaba.. haziran 18 inde meme buyutme ameliyati oldum.350 cc koltuk alti kasaltina konuldu. Sag meme koltuk altima dogru protezde kirisiklik bir dalgalanma var. Bilgisi olan var mi? Acikcasi oncesinde yoktu iliski sirasinda esim bi an unutup agirligini verdi uzerime o sira sag gogsumun o koltuk alti ic kismi yandi resmen.beni bilgilendirir misiniz bilgisi olan arkadaslar endiseliyim???
Tikkabilla canım bende sakaryadayım hangi doktora yaptırdın boyutları ve fiyatları hakkında beni bilgilendirebilirmisinnnBenim doktorum kadındı, Sakaryada olma şansınız varsa tavsiye edebilirim.
Canım İlsun Aka ya ameliyat oldum. Sakarya eğitim araştırmadaydı, şimdi kendi yerini açtı Serdivanda.. 325 cc mentor marka yuvarlak kas altı takıldı. 5200 falan ödedim.Tikkabilla canım bende sakaryadayım hangi doktora yaptırdın boyutları ve fiyatları hakkında beni bilgilendirebilirmisinnn
Canım İlsun Aka ya ameliyat oldum. Sakarya eğitim araştırmadaydı, şimdi kendi yerini açtı Serdivanda.. 325 cc mentor marka yuvarlak kas altı takıldı. 5200 falan ödedim.
1 yıl oldu canım, doktorumdan çooooook memnunum. Hem çok profesyonel hem de çok tatlı dilli, işini güzel yapıyor.. Ameliyatı devlette olmuştum 1 gece kalmıştım. Benim bir sütyen ölçüm yoktu, düzdü tamamen, şimdi C cup giyiyorum.Canim cok cok sagol bilgilendirdigin icin. Ne kadar zaman oldu ☺ taktirali. Eski ciicislerinle simdiki arasndaki fark ne kadar sutyen olcusu olarak .
Ve doktorundan memnunmuydun acaba. Kontroller falan nasil gecti. Kendi yerindemi ameliyat oluyosn ? Kaliyomusunn ? Canim cok soru sordm ama bnde cok istyrm. Helal et.
Tıkkabılla ben de 21 temmuzda gorusmeye gıdecegım ekım sonu amelıyat ıstıyorum bakalım ne dıyecek ılsun hanım çok heyecanlıyım agrıdan cok kotkuyorum ama1 yıl oldu canım, doktorumdan çooooook memnunum. Hem çok profesyonel hem de çok tatlı dilli, işini güzel yapıyor.. Ameliyatı devlette olmuştum 1 gece kalmıştım. Benim bir sütyen ölçüm yoktu, düzdü tamamen, şimdi C cup giyiyorum.
Hayırlısı olsun canım, ağrıdan korkma sakın, ilk 4 günden sonra artık geçmeye başlıyor. 3 gün de çabucak geçer hiç kafana takma..Tıkkabılla ben de 21 temmuzda gorusmeye gıdecegım ekım sonu amelıyat ıstıyorum bakalım ne dıyecek ılsun hanım çok heyecanlıyım agrıdan cok kotkuyorum ama