Teşekkürler canım memealtı kesisi7000, koltukaltı kesisi 10000 lira. Ama değer
damla mi yuvarlak mı seninkı? kac cc taktı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım memealtı kesisi7000, koltukaltı kesisi 10000 lira. Ama değer
Canım ben koltukaltı oldum, çoooook memnunumsen memealtı mi yaptırdın? Bende perşembeye randevu aldım bakalım ne diyecek volkan beyden
Canım seni izliyorum, sen de beni izle, resimleri gör. Benimki 325 cc, yuvarlak - high profil takıldı banadamla mi yuvarlak mı seninkı? kac cc taktı?
Canım ben koltukaltı oldum, çoooook memnunum
Canım Volkan hoca, hem damla hem de yuvarlak takan bi Dr. Hastasının vücuduna göre karar veriyor. Benim en önem verdiğim noktalardan biri de buydu. Çünkü bazı Dr lar sadece damla yakıyor bana ameliyatta 325 cc/ yuvarlak/ high profil takmış. Iyi ki de takmış, çok güZel oldukac cc taktı?
Canım Volkan hoca, hem damla hem de yuvarlak takan bi Dr. Hastasının vücuduna göre karar veriyor. Benim en önem verdiğim noktalardan biri de buydu. Çünkü bazı Dr lar sadece damla yakıyor bana ameliyatta 325 cc/ yuvarlak/ high profil takmış. Iyi ki de takmış, çok güZel oldu
Canım koltukaltını da gördün mü o iz zamanla kaybolacakresimlerine baktım on numara olmuş beğendim perşembe günü randevum var bakalım ne diyecek. Çok heyecanlıyım
Canım koltukaltını da gördün mü o iz zamanla kaybolacak
bende koltuk altı düşünüyorum ağustosun 24nde randevum var fıkır acısından benıde ızlemeye alırmısınn tatlımmmmCanım ben koltukaltı oldum, çoooook memnunum
Gayet uygun vajina daraltma isleminede estetik doktorum yapicakTeşekkür ederim canım. Mersinde Volkan Beden e olacağım. Vajina daraltma için ayrıca bir kadın doğum uzmanı girecek ameliyata. Fiyat meme büyütme 5000 vajina daraltma 1000 tl .
Izliyorum cnmbende koltuk altı düşünüyorum ağustosun 24nde randevum var fıkır acısından benıde ızlemeye alırmısınn tatlımmmm
Canım natrelle kullanıyor . Mentor ve natrelle ikisi de FDA onaylı.mutluluk2015 bişey daha sorucam hangi marka kullandı volkan bey? Kızlar iyiki varsınız içim biraz olsada rahatladı
Canım sen de mi Volkan hocaya olacaksın ?bende koltuk altı düşünüyorum ağustosun 24nde randevum var fıkır acısından benıde ızlemeye alırmısınn tatlımmmm
Bugun bir baska dokotorla görüştüm silikon içiin normal bir fiyat verdi ona eyvallah ama vajina daraltma için jinekolog yapıcagını soyledı ve artı 10.000tl istediğini söylediGayet uygun vajina daraltma isleminede estetik doktorum yapicak
Maşallah canım :) geçmiş olsun süreçden hep biligi ver bize.Merhaba kızlar ben ameliyat oldum. 9 da girdim 12 de çıktım. Ağrım yok sadece sonda ve tampon koymuşlar o rahatsız ediyor. Saat 6 da su icebilirmisim bogazim kup kuru suan .350 cc meme başı kesisi kasustu kas zarı altı. Bende atlattim şükür darısı olmak isteyenlere
Canım çok şükür atlattın kasüstü rahat olur hadi güzel günler seni bekliyorMerhaba kızlar ben ameliyat oldum. 9 da girdim 12 de çıktım. Ağrım yok sadece sonda ve tampon koymuşlar o rahatsız ediyor. Saat 6 da su icebilirmisim bogazim kup kuru suan .350 cc meme başı kesisi kasustu kas zarı altı. Bende atlattim şükür darısı olmak isteyenlere
Merhaba kızlar ben ameliyat oldum. 9 da girdim 12 de çıktım. Ağrım yok sadece sonda ve tampon koymuşlar o rahatsız ediyor. Saat 6 da su icebilirmisim bogazim kup kuru suan .350 cc meme başı kesisi kasustu kas zarı altı. Bende atlattim şükür darısı olmak isteyenlere