poisa Meme Estetiği Ameliyatı

merak ettım valla canım kocaman memelerini. cevremde hıc sılıkon taktırıpta hamıle olan yok, asırı buyuyolar mı ?
resım eklermısın rıca etsem.

merak ettım valla canım kocaman memelerini. cevremde hıc sılıkon taktırıpta hamıle olan yok, asırı buyuyolar mı ?
:))
Aslında hamile iken gögüsler çok büyümez,ancak çok kilo alırsan haliyle gögüslerde çok büyür diğer bölgeler gibi.Buda çok sağlıklı bir gidişat değil zaten :KK66: Emzirme başlayıpta gögüsler süt dolunca gögüsler çok büyüyor.. Bende merak ettim doğrusu kocaman kocaman olmuş göğüsleri,nasıl olmuş acaba!

Merhaba,
Forumda ki yazılara şöyle bir bakınca, size de damla protez takılmış olduğunu okudum. Bende sizin bahsettiğiniz gibi, göğüs kafesi dar ve tahta göğüslerdendim. Bana da 295cc Damla takıldı.
Uzun süredir merak ettiği konu şu dönme riski. Yani bir türlü cevap alamadım. Siz uzun süredir damlayı kullanıyorsunuz. Gerçekten de bu forumda yazılanlar gibi dönme riski var mı? Bu risk ömür boyu sürüyor mu, ya da ilerde evlenince kocama elletmemelimiyim?
Benim ameliyatımın 20.günü ve hâlâ sırt üstü yatmak zorundayım. Sizin senelerin verdiği tecrübenizden faydalanmak isterim.
Şimdiden teşekkür ederim :)

:) Ahh ahh..
Yine bir deli kuyuya bir taş atar, bin tane akıllı çıkarmaya çalışır, muhabbetti.
Bunu söyleyen kıskançlığından ölüyordur da ondan yazıyordur bunları.

Barış ÇAKIR kadar dürüst bir doktor olmasın, ne başkaları gibi her hastayı ameliyat etme huyu vardır, kasap diye tabir edilen bazı doktorlar gibi, ne de yalan söyleyerek insanları kandırma huyu, protez takma ameliyatı yarım saat bile sürmüyor, demek gibi!!
BU dürüst doktor eğer Damla için öyle bir ihtimal olsaydı taaa en başında bize derdi ki, evet damla böyle güzel böyle doğal görünümlü AMMAAAA şu şu şu eksileri de var.. Ona göre! derdi, seçimi bize bırakırdı hatta, seçime bile gerek yok kendisi tercih etmezdi.

Eşinizle dilediğiniz mutlu günleri geçireceksiniz, hatta hiç hissetmeyecek, nerede bu? bile diyecek.
Daha 10 günlüktüm yüz üstü yatmaya başlamıştım ki (hamile kalmadan evvele kadar) hala daha yatıyordum belki de bundan Barış bey ocak ayında beni muayene ettiğinde en son, ağzı 5 karış açık kaldı .. Sen bunlara naaaptın böööle diye :)) çok güldürmüştü bizi .ben yapmadım siz yaptınız, demiştim. o da yumuşacık olmuşlar süperler yaa, demişti.
Kısacası herşey güzel herşey normal.

Aklınıza yatan ne ise arkasında durun. Kendinizi başkalarının fikirlerine değil, kendi kararlarınızın, gördüklerinizin sonucunda zihninizde uyanan isime teslim edin. Bu A doktoru ya da B doktoru olabilir. Fikirlerinizden kendi gördüklerinizle cayın, onun bunun lafı ile değil.
Sağlıklı bir ameliyat geçirin, sizin için dileğim budur.

:))
Aslında hamile iken gögüsler çok büyümez,ancak çok kilo alırsan haliyle gögüslerde çok büyür diğer bölgeler gibi.Buda çok sağlıklı bir gidişat değil zaten :KK66: Emzirme başlayıpta gögüsler süt dolunca gögüsler çok büyüyor.. Bende merak ettim doğrusu kocaman kocaman olmuş göğüsleri,nasıl olmuş acaba!

Resim eklemek gibi bir düşüncem yok. Sadece emzirmeden sonra yeni resim eklemeyi düşünüyorum, deforme olacak mı olmayacak mı göstermek maksatlı onun haricinde böyle bir girişimim olmayacak. Üzgünüm.

57 kilo ile başladığım hamileliğimde 5. ay itibarıyla 61 kilodayım. Doktorum gayet bekledikleri gibi ilerlediğimi söylüyorlar. Şu ana kadar aldığım kilolar sağlıksız bir hamile olduğumu gösterir mi ??!!! Zannetmiyorum, çünkü bebek sağlıklı olmasına rağmen benim kilo almamam güzel bir durum doktorumca da.

Merak etmeni doğal karşılıyorum çünkü Arzum77 senin büyük göğüsten hoşlandığını kimse belki bilmiyordur ( ya da biliyorlar ) ama 2 sene önceki yazışmalarımızdan BEN biliyorum. O sebeple ,acaba nasıl oldular, durumu söz konusu olmuş, senin için,yazından bunu anlıyoruz, ama benim için inan güzel bir görüntü değil, incecik vücutlu bir bayan ama göğüsler lömbür lömbür bir sağa bir sola.. Hİç güzel değil yani, ÇİRKİNler.

Son düzenleme:
Yine bir deli kuyuya bir taş atar, bin tane akıllı çıkarmaya çalışır, muhabbetti.

Barış ÇAKIR kadar dürüst bir doktor olmasın, ne başkaları gibi her hastayı ameliyat etme huyu vardır, kasap diye tabir edilen bazı doktorlar gibi, ne de yalan söyleyerek insanları kandırma huyu, protez takma ameliyatı yarım saat bile sürmüyor, demek gibi!!
BU dürüst doktor eğer Damla için öyle bir ihtimal olsaydı taaa en başında bize derdi ki, evet damla böyle güzel böyle doğal görünümlü AMMAAAA şu şu şu eksileri de var.. Ona göre! derdi, seçimi bize bırakırdı hatta, seçime bile gerek yok kendisi tercih etmezdi.

Eşinizle dilediğiniz mutlu günleri geçireceksiniz, hatta hiç hissetmeyecek, nerede bu? bile diyecek.
Daha 10 günlüktüm yüz üstü yatmaya başlamıştım ki (hamile kalmadan evvele kadar) hala daha yatıyordum belki de bundan Barış bey ocak ayında beni muayene ettiğinde en son, ağzı 5 karış açık kaldı .. Sen bunlara naaaptın böööle diye :)) çok güldürmüştü bizi .ben yapmadım siz yaptınız, demiştim. o da yumuşacık olmuşlar süperler yaa, demişti.

Aklınıza yatan ne ise arkasında durun. Kendinizi başkalarının fikirlerine değil, kendi kararlarınızın, gördüklerinizin sonucunda zihninizde uyanan isime teslim edin. Bu A doktoru ya da B doktoru olabilir. Fikirlerinizden kendi gördüklerinizle cayın, onun bunun lafı ile değil.

Ya ama ben baris beye muayene oldum gecen haziranda.hatta baya zaman ayirdi bana.fotolar falan cekildi.donme riskini sordugumda cok zor ama boyle bir risk var dedi.ben oniki doktor gezdim donme riski de olsa gozealip damla istiyordum ama hemen hemen tum doktorlar donme riskini kabul etti.baris bey gercekten isinde cok iyi tecrubeli ve super sonuclari var.kesiyeri hassasligimdan dolayi elemistim.yoksa cok istemistim ona ameliyat olmayi.hatta asistanin silikonlari super duruyordu.sen cok sanslisin bi sorun yasamamissin.ama neolursa olsun tedbiri elden birakmamak gerek.haccer sen bu korkuyla yasama lutfen yoksa tadini cikaramayacaksin.ama onlara iyi bak genede dikkatli ol.umarim sorunsuz guzel bir surec gecirirsin.

Poisacim şimdiden tebrik ediyorum, cok mutlu oldum ... Yazdıklarında sonuna kadar katılıyorum, ben de ameliyatından önce barış beyle görüşen birisi olarak doğal göğsün damla şeklinde olduğunu anlatmıştı. Sonra ameliyatını olduğum doktorum naci bey üç boyutlu çalışmada hem damlanin hem yuvarlagin duruşunu göstermişti. Aradaki boşluğun kapanması ve daha doğal görünüm damladaydi, doktorum da benimle ayni gorusteydi.Temmuz ayında 5 sene bitecek ve en ufak bir sıkıntı dahi yaşamadım.Dönme, kapsul , sekil bozukluğu hiçbirsey olmadı.Tabi ki doktorlar en iyisini bilir ama dokusu az olan bir insanda kas zari altına konulan yuvarlak protez bence suni bir görunum veriyor, tabii ki bu benim fikrim ve benim estetik algima göre böyle. Suan yeniden olsam tercihim %90 yine damla olur.

Poisacim şimdiden tebrik ediyorum, cok mutlu oldum ... Yazdıklarında sonuna kadar katılıyorum, ben de ameliyatından önce barış beyle görüşen birisi olarak doğal göğsün damla şeklinde olduğunu anlatmıştı. Sonra ameliyatını olduğum doktorum naci bey üç boyutlu çalışmada hem damlanin hem yuvarlagin duruşunu göstermişti. Aradaki boşluğun kapanması ve daha doğal görünüm damladaydi, doktorum da benimle ayni gorusteydi.Temmuz ayında 5 sene bitecek ve en ufak bir sıkıntı dahi yaşamadım.Dönme, kapsul , sekil bozukluğu hiçbirsey olmadı.Tabi ki doktorlar en iyisini bilir ama dokusu az olan bir insanda kas zari altına konulan yuvarlak protez bence suni bir görunum veriyor, tabii ki bu benim fikrim ve benim estetik algima göre böyle. Suan yeniden olsam tercihim %90 yine damla olur.

Canim cok sevindim senin adina ne guzel bes yil sorunsuz gecmis.umarim bize de boyle sorunsuz yillar nasip olur.naci beye muayene oldugumda bana kaszari alti yuvarlak onermisti.oyle meme dokum falanda yok.dogal olmayacak olsa eminim kii onermezdi cunku isinde cok iyi cok tecrubeli basarili bir doktor.bence iyi yontem sudur diyemeyiz. kisiye gore en iyi yontem vardir.bence damla yuvarlak farketmez.onemli olan yuvarlakda olsa damla goruntusunu yakalayabilmektir..poisa buarada bebegin hayirli olsun.

arkadaslar bende meme kücültme ameliyati yaptirmayi düsünüyorum ama birtürlü hem icime sinen hemde fiyati ortalama sartlarda olan estetik doktoru bulamadim baris cakir bu ameliyati kaca yapiyor bilgis olan varmi?

Ben iki gun once silikon protez ameliyati oldum. Sizinki tam tersine kucultme ameliyati. Ancak ben doktorumu secerken yaptigim uzun arastirmalarin sonucunda tercih ettigim dr aslinda kucultme operasyonlarinda da cok basarili. Bu arada dr esiyim ve benim esim de cerrah. Bu nedenle dr secimimizi cok daha reel bir bakis acisiyla yapabildik. Sonuctan ve dr dan inanilmaz derece memnun oldum. Bircok plastik cerrah var dr camiasinda esimin tanidigi. Ancak deneyimledigim icin rahatlikla bunu soyluyorum. Dr Ahmet Aksoylar i size kesinlikle tavsiye ederim. Kendisi İzmir de ozelde calisan bir hekim. Fiyatkonusunda da makul olacagindan eminim. Simdiden gecmis olsun dileklerimle.

Ya ama ben baris beye muayene oldum gecen haziranda.hatta baya zaman ayirdi bana.fotolar falan cekildi.donme riskini sordugumda cok zor ama boyle bir risk var dedi.ben oniki doktor gezdim donme riski de olsa gozealip damla istiyordum ama hemen hemen tum doktorlar donme riskini kabul etti.baris bey gercekten isinde cok iyi tecrubeli ve super sonuclari var.kesiyeri hassasligimdan dolayi elemistim.yoksa cok istemistim ona ameliyat olmayi.hatta asistanin silikonlari super duruyordu.sen cok sanslisin bi sorun yasamamissin.ama neolursa olsun tedbiri elden birakmamak gerek.haccer sen bu korkuyla yasama lutfen yoksa tadini cikaramayacaksin.ama onlara iyi bak genede dikkatli ol.umarim sorunsuz guzel bir surec gecirirsin.

Çoook teşekkür ederim ❤️
İçimi çok çok rahatlattınız ❤️❤️❤️

Resim eklemek gibi bir düşüncem yok. Sadece emzirmeden sonra yeni resim eklemeyi düşünüyorum, deforme olacak mı olmayacak mı göstermek maksatlı onun haricinde böyle bir girişimim olmayacak. Üzgünüm.

57 kilo ile başladığım hamileliğimde 5. ay itibarıyla 61 kilodayım. Doktorum gayet bekledikleri gibi ilerlediğimi söylüyorlar. Şu ana kadar aldığım kilolar sağlıksız bir hamile olduğumu gösterir mi ??!!! Zannetmiyorum, çünkü bebek sağlıklı olmasına rağmen benim kilo almamam güzel bir durum doktorumca da.

Merak etmeni doğal karşılıyorum çünkü Arzum77 senin büyük göğüsten hoşlandığını kimse belki bilmiyordur ( ya da biliyorlar ) ama 2 sene önceki yazışmalarımızdan BEN biliyorum. O sebeple ,acaba nasıl oldular, durumu söz konusu olmuş, senin için,yazından bunu anlıyoruz, ama benim için inan güzel bir görüntü değil, incecik vücutlu bir bayan ama göğüsler lömbür lömbür bir sağa bir sola.. Hİç güzel değil yani, ÇİRKİNler.

Merhaba Poisa..
Sanırım söylediklerim yanlış anlaşılmış..Ben size sağlıksız bir hamilelik süreci yaşadığınızı söylemedim.Bunu bilemem zaten.Hamilelikte göğüslerin ilk 6 aya kadar olan süresinde göğüslerin çok fazla büyüme yapmadığını yaşadığım ve gördüğüm tecrübelere dayanarak belirtmek istedim.Ancak aşırı bir kilo alma durumu yoksada diyerek altını çizmek istedim.Çünkü meme dokusu bilindiği üzere yağ dan oluşur.Vücutta aşırı yağlanmaya bağlı kilo artışı olursa bu gögüslerdede büyüme yapar demek istedim..Hamileligin ilk 6. aya kadar olan devresinde anne adayının 5-7 kg alması gayet normal bir durum zaten.Sizde 5. ayınıza kadar 4 kilo almışsınız.Doktorunuzda herşey yolunda demişse endişe edecek bir durumda yok demektir :KK66:
Ufak tefek bir bayan olduğunu hatırlıyorum.Vücuduna göre gayet DOĞAL göğüs ölçün olmuştu ameliyattan sonra.Hatta bir ara ufakmı oldular ne,gibi endişelerinin olduğunuda hatırlıyorum.Gögüs büyüklüğü kişinin bedenine,vücuduna,gögüs yapısına uygun boyutta olmalı zaten.Ne küçük nede küçüktme ameliyatına gerek duyulacak,sağlıgı tehdit edip ağrılara yok açacak kadar büyüklükte olmamalıdır :KK66: Ameliyat sonucum benim bedenime,zevkime uygun oldu.Sonuçtan çok memnunum.Önemli olanda zaten kişinin istediği ve vücuduna göre uyumlu sonuçların olması değilmidir?? Sağlığımı tehdit eden,sarkık,kocaman kocaman,senin deyiminle lömbür lömbür memelerim yok Allahıma şükür .. Hiçbir doktorda meme büyütme ameliyatıda olsa böyle bir sonuca yok açacak bir ameliyat yapmaz sanırım :KK66:
4 Kilo ile göğüslerinde fazla bir büyüme olmuşsa eğer... hamileliğinin son aylarında ve özellikle emzirme döneminde göğüslerinin büyümesi ile alacağı hali çok merak ediyorum doğrusu.Bu merak görmek anlamında değil,yanlış anlaşılmasın.. Ben senin üzüntünden dolayı söylüyorum bunu.Hani bu halini beğenmiyorsan,çirkin buluyorsan o zaman ne düşüneceksin onu demek istedim..Umarım süreç ve en son durumu yani emzirme bittikten sonra o büyüyen göğüslerin inmesi sonucun seni çok üzüntüye sokmaz..Tabi bu durumu etkileyende birçok unsur var.Deri kalitesi,bebeği emzirme süreci,gögsünde olacak sütün miktarı gibi etkenler göğsün büyümesinde ve oluşacak deformasyonda çok etkili bir durum.O yüzden başka kişiler ile kendimizi kıyaslamak yanlış olur..

Ufak bir dipnot..Damla protezin dönmesi hakkında yazılanlar ile ilgili birkaç şey eklemek istiyorum.Merak eden arkadaşlar nette arama motoruna damla protezin dönme riski diye yazıp aratırsa birçok doktorun,profesörün,hatta Türk Plastik Rekonstrüktif Dernegi sitesinde yapılan yorumlarda bile bu riskin olduğunu yazan yazılar olduğunu görecektir..Doktorlarımızın hatta Profesörlerimizin yazdığı bu yorumlara,oluşabilecek riskler dedikleri konuya Bir deli kuyuya taş atmış...diye yorum yapamam asla.Yada Kıskançlıktan ölüyordurda yazıyordur..diyemem.Bu doktorların kıskançlıktan yada deli olduklarından bu komplikasyonları yazdığını düşünmüyorum açıkçası..Bizler bu riski illaki olacaktır demiyoruz zaten,doktorlarda demiyorlar.Ama bu risk var! Ben göğsünde damla protez olan ve dönen bir hastayı gözlerimle gördüm.Buna şahidim Allahta şahit.. Bunu korkutmak için yazmıyoruz,olan bir riskin olduğunu yazıyoruz sadece.Başarılı geçen bir operasyonda hastada doktorun uyarıları ile bazı hareketlerine dikkat eder ve düzenli kontrollerine giderse bu riskin önüne geçilebilir.Olurda böyle bir durum ile karşılanılırsa (dileğim kimsenin ne bu komplikasyonla nede diğer komplikasyonlarla karşılaşmaması) sonuçta çözümü olan bir durum,tekrar bir ameliyat ile durum düzeltilebilir.
Meme büyütmenein birçok komplikasyonları var aslında.Belki farkında olupta yaşadığımız belkide farkında olmadan yaşadığımız! Önemli olan kişiye güven veren doktoru bulup ameliyat olmak.İçiniz huzurlu olduktan sonra inanın bir sorun yaşama durumuda olmuyor.Umarım herkes sorunsuz bir ameliyat süreci geçirir.Biz forumun en eski üyeleri gibi mutlu bir şekilde hayatlarını sürdürüp sorunsuz bir süreç yaşadıklarını burada yazmış oldukları gibi :KK16:

Bebeğin yuvana huzur mutluluk getirsin..Sağlıklı bir süreç dilerim :KK66:

Son düzenleme:
Canim cok sevindim senin adina ne guzel bes yil sorunsuz gecmis.umarim bize de boyle sorunsuz yillar nasip olur.naci beye muayene oldugumda bana kaszari alti yuvarlak onermisti.oyle meme dokum falanda yok.dogal olmayacak olsa eminim kii onermezdi cunku isinde cok iyi cok tecrubeli basarili bir doktor.bence iyi yontem sudur diyemeyiz. kisiye gore en iyi yontem vardir.bence damla yuvarlak farketmez.onemli olan yuvarlakda olsa damla goruntusunu yakalayabilmektir..poisa buarada bebegin hayirli olsun.

Evet,Naci beyinde dediği gibi..İYİ YÖNTEM YOKTUR,KİŞİYE UYGUN OLAN YÖNTEM VE PROTEZ ŞEKLİ VARDIR.... :KK34:

poisacım valla fıkır vermek acısından eklesen sevınırdım ama senın kararın sen bılırsın.
damla konusuna gelınce soyledıklerın bıraz yanlıs,barıs bey dahıl bu ıse yıllarını adamıs cerrahların kabul ettıgı bı duruma kıskanclık yada bı delının taş atması dıyemeyız..dılerım kımse bu sorunu yasamasın ama bınde 1 bu sorunu yasayan ınsanlarda var..ve hangı cerraha sorarsan bu rıskı kabul edıyo..
sonucta herkesın zevkı farklı ve kendıne yakıstırdıgıda, saygı duymak lazım..
burda guzel sonuc alanlarlarla sevınıyoruz ve kotu sonuc alanlarada uzuluyoruz sonucta kolay bı durum degıl..hem maddı hemde manevı yonden yıpratır ınsanı..
son olarakta allah guzel ve sorunsuz bı hamılelık yasamayı ve bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..

Hic usenmeden 127 sayfayi bir satir bile atlamadan okumamin nedeni bendeki bu buyuk eksiklik olsa gerek.Bu foruma yillar yillar once katilmamin nedeni ise dogal yollarla gogus buyutme arastirmamdan kaynaklaniyor.Tabi ilk zamanlar bir hevesle baslayip aman 1 santim bile buyuse sanki 70C bedenine sahip olmus kadar sevinme zamanla hayal kirikligina birakti, kurler , kremler , caylar ve masajlar.17 yasimdan beri ha bugun buyur ha yarin derken uc yili geride biraktim.Gec mi kaldim kesinlikle hayir ama uc yilda benim icimde biriken hayal kirikligi her seferinde o kadar para verilip alinan otlar,kurler bir santimlik bile i
se yaramayinca icimdeki eziklikte gunden gune artti durdu.Hic bir gunum gecmedi ki bugunku giydigimi kendime yakistirdigim.Sonra hobaa evlilik cikti.Bu sure zarfinda esime hic bahsetmedim bu konuda hep icimde sakladim,foruma da ugrayamaz oldum is,okul,ev uclusunden.Sonra esimin ettigi bir laf yine ben foruma yolladi.Ama bu sefer dogal yollarla olan kisma degilde direk meme estetigi bolumune gectim.Bu yuzden de tedufen Piosa’nin konusuna denk gelince 127 sayfada tum aklimda olan soru isaretlerine cevap oluverdiniz hepiniz.Ha ameliyat eninde sonunda olcam bunda kesin kararliyim,doktoruma da sizin sayenizde karar verdim.Dun isimden cikip anneme gittim durumu anlatayim da hazirlikli olsun diye.Canim annem tabiki de istersen yaptir ben yanindayim her zaman diyerek ikna oldu ee annemde de o eksikligin verdigi eziklik yasi bir hayli ilerlese de aklinin bir ucunda hala yer etmekte.Si ra da isin en zor kismina geldim, esimi ikna etmeye ….

Ha bu arada soylemeden edemeyecegim siz guzel insanlara bu konuda ne kadar tesekkur etsem az,bu forumda hic bir cikari olmadan zamanini ayirip herkesin sorunlarina yardimci olmaya calisan,,fotograflarini hic cekinmeden paylasan iyi yurekli insanlari her foruma girisimde gormek inanin beni cok duygulandiriyor.

Son düzenleme:
Hic usenmeden 127 sayfayi bir satir bile atlamadan okumamin nedeni bendeki bu buyuk eksiklik olsa gerek.Bu foruma yillar yillar once katilmamin nedeni ise dogal yollarla gogus buyutme arastirmamdan kaynaklaniyor.Tabi ilk zamanlar bir hevesle baslayip aman 1 santim bile buyuse sanki 70C bedenine sahip olmus kadar sevinme zamanla hayal kirikligina birakti, kurler , kremler , caylar ve masajlar.17 yasimdan beri ha bugun buyur ha yarin derken uc yili geride biraktim.Gec mi kaldim kesinlikle hayir ama uc yilda benim icimde biriken hayal kirikligi her seferinde o kadar para verilip alinan otlar,kurler bir santimlik bile i
se yaramayinca icimdeki eziklikte gunden gune artti durdu.Hic bir gunum gecmedi ki bugunku giydigimi kendime yakistirdigim.Sonra hobaa evlilik cikti.Bu sure zarfinda esime hic bahsetmedim bu konuda hep icimde sakladim,foruma da ugrayamaz oldum is,okul,ev uclusunden.Sonra esimin ettigi bir laf yine ben foruma yolladi.Ama bu sefer dogal yollarla olan kisma degilde direk meme estetigi bolumune gectim.Bu yuzden de tedufen Piosa’nin konusuna denk gelince 127 sayfada tum aklimda olan soru isaretlerine cevap oluverdiniz hepiniz.Ha ameliyat eninde sonunda olcam bunda kesin kararliyim,doktoruma da sizin sayenizde karar verdim.Dun isimden cikip anneme gittim durumu anlatayim da hazirlikli olsun diye.Canim annem tabiki de istersen yaptir ben yanindayim her zaman diyerek ikna oldu ee annemde de o eksikligin verdigi eziklik yasi bir hayli ilerlese de aklinin bir ucunda hala yer etmekte.Si ra da isin en zor kismina geldim, esimi ikna etmeye ….

Ha bu arada soylemeden edemeyecegim siz guzel insanlara bu konuda ne kadar tesekkur etsem az,bu forumda hic bir cikari olmadan zamanini ayirip herkesin sorunlarina yardimci olmaya calisan,,fotograflarini hic cekinmeden paylasan iyi yurekli insanlari her foruma girisimde gormek inanin beni cok duygulandiriyor.

Canim esin ne dedi de sen buyutmeye karar verdin , cok merak ettim..sen ameliyata karar verdiysen biz herzaman yardima haziriz.bende burdan cesaret alarak bu ameliyati oldum

Canim esin ne dedi de sen buyutmeye karar verdin , cok merak ettim..sen ameliyata karar verdiysen biz herzaman yardima haziriz.bende burdan cesaret alarak bu ameliyati oldum

Canim benim oncelikle tesekkur ederim.Esimin oyle hakaret seviyesinde hic bir zaman lafini duymadim.

Zaten bu eksikligimden kaynaklanan utangacligimi,kiyafetlerimi bile cikarmaya cekindigim,ic camasirlariyla kendimi utangac hissettigim tavirlarim benim ozel yasantimi cok etkilemekte.Evli bir bayansan mutlaka anlarsin.

Esim gecenlerde goguslerin buyuk olsaydi onlari tutarak uyurdum dediginde onunda bu durumdan bir erkek olarak hoslanmadigini anladim.

Eee bende bir erkek olarak kendim gibi bir bayana bakar miydim ? Durust olmak gerekirse kesinlikle hayir

Son düzenleme:
Canim benim oncelikle tesekkur ederim.Esimin oyle hakaret seviyesinde hic bir zaman lafini duymadim.

Zaten bu eksikligimden kaynaklanan utangacligimi,kiyafetlerimi bile cikarmaya cekindigim,ic camasirlariyla kendimi utangac hissettigim tavirlarim benim ozel yasantimi cok etkilemekte.Evli bir bayansan mutlaka anlarsin.

Esim gecenlerde goguslerin buyuk olsaydi onlari tutarak uyurdum dediginde onunda bu durumdan bir erkek olarak hoslanmadigini anladim.

Eee bende bir erkek olarak kendim gibi bir bayana bakar miydim ? Durust olmak gerekirse kesinlikle hayir

canım ben evlı değilim.ben bu ameliyatı 31 agustosda evlenecegım adamdan gizli tutarak yaptım.bu davranışımı eleştirenler olabılır ama bu benım tercıhım.5 gun boyunca ona bişelerı belli etmemek için cok zorlandım.ve hiçbirsey anlamadı.dısardan kesinlikle belli olmuyor.kaldıkı 2 yıldır hayatımda :) ve evlendikten sonra anlayabılecegını hiç düşünmüyorum.sonucum cok doğal oldu.
ben bu ameliyatı istiyordum ama tabıkı de yakında evlenecek olmam bu durumu hızlandırdı.
karar verdikten ve annemın babamın destegını aldıktan sonra burda nekadar baslık varsa okudum.
sonra kendıme bir doktor lıstesı yaptım.ve üşenmeden ıstanbulda ve ankarada doktor doktor gezdım :)
12 doktora muayene oldum bir bunun kadarıyla da ya tlfde ya mailde görüştüm :)
sonra bir anda doktoruma karar verdım.adını burdan duymuştum.
ama ameliyattan sonra kesınlıkle bir hafta yardımcı olacak biri lazım.ve suanda iyiki olmuşum dıyorum.
eger kafanıza koymuşsanız bu ameliyatı olana kadar rahat olamazsınız.
yapmanız gereken tek sey güvendıgınız doktoru bulmak :) gerisi geliyor zaten.

Merhabalar, ben de 1,5 sene önce googleden dis doktoru ararken kendimi bu sitenin icinde bulup üye oldum. Dis doktoru hakkinda bir sürü bilgi toplayip sonra birine karar verdikten sonra ucak biletimi alip dogggruu cennet vatanima uctum :) Sonra burun,meme estetigi ve lazer lipo yorumlarini tek tek okudum.Ben tek dezavantajim yurt disinda olmam ve istanbul'a geldigimde yanliz olusumdan kaynaklanan tedirginlik. Almanya da bu gibi estetik ameliyatlar cok ucuk rakamlarda ve doktorlarin Türkiyede ki doktorlarimiz kadar isin ehli oldugunu düsünmüyorum. Benim esim de estetige cok karsi ama sonucta bu benim kararim ve benim mutlulugum diye düsünüyorum. 1.5 senedir rahat nefes alamadigimin farkindaydim ama pek üstüne düsmedim ta ki 1 ay öncesine kadar artik beni iyice rahatsiz etmeye haraketlerimi zorlamaya baslayana dek. Doktora gittim burnumda sorun oldugunu söyledi filmler cekildi ve kemigiminde biraz yamuk oldugunu söylediginde sevincten havaya uctum :KK70: Allahh dedim iste estetik icin bir firsat esim de saglik konusu oldugu icin karsi gelemiycek :) Neyse doktorumla konustuk ( Türk doktorum ve türkiye de egitimini tamamlamis ve ordaki Profesörlerle estetik ameliyatlarina girmis) diger hastaligini devlet ödiyecek ama estetigi ödemiyor, peki dedim ne kadar mal olur? 900 euro dedi ben daha bir sevindim cünkü normal burun ameliyatlari 4 000 eurodan basliyor. Hemen randevu yaptik 13 Martta gidip konusma yapip resimler cekilecek 31 Martta ameliyatim olacak.Insallah sorunsuz gecer :KK43: Sonra ki hedefim meme estetigi, benim gögüslerimde zararsiz ici sulu kistler var bunlar zaman zaman cok agri yapiyor bende korkumdan sürekli doktora gidiyorum. Bunu da saglik sorunu yapip esime yuttururmuyum diye düsünmeye basladim :) Normal de asla ondan izin almam kafami koydugumu yaparim ama para konusu onda bittigi icin mecburum :KK43: Burdaki tüm yorumlari okudum ve okumaya devam ediyorum. Poisa ve oralet arkadaslarimizdan kas zari altini da ögrenmis oldum cok az aciyla gectigi icinde cesaretim daha da artti. Benim gögüslerde iki cocuktan sonra iyice bir pörsüdü ve sarkti.Sütyensiz sanki gögüs yok gibi tahta görünümdeler :) Önce su burun isini insallah sorunsuz atlatirim da hemen gögüs olayina gecerim. Görmedigim halde Baris bey bende de büyük bir güven olusturdu,olursam ona olmayi düsünüyorum.Burun isi tamam da gögüs olayina burda ki Alman doktorlara güvenemiyorum.Burun icin de öyleydi ama bu Türk doktoruma olan ve memnun kalan arkadaslarim var. Sorum su yanliz gelirsem ameliyat sonrasi cok mu rahatsiz olurum.Dis icin geldigimde Osmanbey de bir Apartta kalmistim cok güvenli lüks ve cok temiz bir Apartti gelirsem yine orayi düsünürüm. Tek korkum yanliz olup cok rahatsiz olmam :KK43: Cok kafanizi sisirdim özür dilerim. Oralet ve Poisa size arkadaslik yolladim insallah kabul ederseniz Resimlerinizi görmeyi cok isterim. Simdilik Hoscakalin.

Son düzenleme:
Herkese merhabalar. .yeniden burda olmak cok güzel. Bebekle beraber geçen zaman su gibi olunca bu kadar uzun zaman ayrı kaldigimi far etmemisim. Hala bile yazmami engelliyor su an. Neyse herkese tekrar mrrhaba.. ameliyat olmk isteyenlere şiddetle tavsiye ediyor olanlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. ..

canım ben evlı değilim.ben bu ameliyatı 31 agustosda evlenecegım adamdan gizli tutarak yaptım.bu davranışımı eleştirenler olabılır ama bu benım tercıhım.5 gun boyunca ona bişelerı belli etmemek için cok zorlandım.ve hiçbirsey anlamadı.dısardan kesinlikle belli olmuyor.kaldıkı 2 yıldır hayatımda :) ve evlendikten sonra anlayabılecegını hiç düşünmüyorum.sonucum cok doğal oldu.
ben bu ameliyatı istiyordum ama tabıkı de yakında evlenecek olmam bu durumu hızlandırdı.
karar verdikten ve annemın babamın destegını aldıktan sonra burda nekadar baslık varsa okudum.
sonra kendıme bir doktor lıstesı yaptım.ve üşenmeden ıstanbulda ve ankarada doktor doktor gezdım :)
12 doktora muayene oldum bir bunun kadarıyla da ya tlfde ya mailde görüştüm :)
sonra bir anda doktoruma karar verdım.adını burdan duymuştum.
ama ameliyattan sonra kesınlıkle bir hafta yardımcı olacak biri lazım.ve suanda iyiki olmuşum dıyorum.
eger kafanıza koymuşsanız bu ameliyatı olana kadar rahat olamazsınız.
yapmanız gereken tek sey güvendıgınız doktoru bulmak :) gerisi geliyor zaten.

Dediklerine katılıyorum. Ben de büyütme ameliyatı oldum rahatladım

X