poisa Meme Estetiği Ameliyatı

yeni fotoğraflara bayıldım maşallahın var canım benim vücudunla anca bu kadar uyumlu olabilirmiş, iz miz de göremedim ben iz fotosu muydu o :)

yeni fotoğraflara bayıldım maşallahın var canım benim vücudunla anca bu kadar uyumlu olabilirmiş, iz miz de göremedim ben iz fotosu muydu o :)

Güzellik selam. Baya vakit oldu dimi, ayrı düştük sanki :/
ben de öyle diyorum eşime arada, ne ameliyatı ameliyat filan yok sen hayal gördün bunlar doğal, doğuştan böyleyim ben,annemden almışım filan diye :)))

Çok komik oluyo gerçekten de.. Ama işin bir de şu boyutu var ki bazen eski halim hiç aklıma gelmiyor da böyle doğmuşum gibi hissediyorum. Sanki ben hep böyleydim.. Bu güzel bir his. İyi ki yaşıyorum-z bunu,öyle değil mi :)

Bende görmek istiyorum ya en tahta vücutlu olan benim aranızda sütyenin içine bişeyler tepmek nedir çok iyi bilirim.Umarım bende kurtulurum bu durumdan :KK43:

canım fotolar çok iyi sende zayif bi bayansın südyen ölçün kaç şuan

canım fotolar çok iyi sende zayif bi bayansın südyen ölçün kaç şuan

Zayıf olduğum söylenemez aslında ideal ölçüdeyim. 38 beden giyiyorum zaman zaman 36 da oluyor ama genelim 38 beden.
Sütyen ölçüm 70 C. 75 C göğüs kafesim dar olduğu için bol geliyor. 70 ise cuk oturuyor.

İşin en hoş ve ruhu okşayan kısmı; sütyen almaya gidip de satıcı kızın perde ya da kapı ardından - Nası olduuu?- diye sormasından sonra perde açılıpta beni gördüğü zamanki yüz ifadesi.. Sırf bazen bu ân için gidip sütyen denemişliğim oluyor, moralim bozuksa o gün tam bir doping etkisi: ) hi hi :)

Kısaca A cup ı bile dolduramayan ben artık dolu dolu dopdolu C'liğim..

Evet canım baya oldu görüşmeyeli, benim de aynı şekilde ameliyat öncesini tamamen unuttum soranlar oluyor gerçekten hatırlamıyorum diyorum insan unutmak isteyedursun bir şeyi yeter ki anında unutuveriyor, böyle güzelim göğüslere kavuşmuşken niye hatırlayalım ki dimi canım :)
Tekrar maşallah sana:nazar: değmesinn.

Güzellik selam. Baya vakit oldu dimi, ayrı düştük sanki :/
ben de öyle diyorum eşime arada, ne ameliyatı ameliyat filan yok sen hayal gördün bunlar doğal, doğuştan böyleyim ben,annemden almışım filan diye :)))

Çok komik oluyo gerçekten de.. Ama işin bir de şu boyutu var ki bazen eski halim hiç aklıma gelmiyor da böyle doğmuşum gibi hissediyorum. Sanki ben hep böyleydim.. Bu güzel bir his. İyi ki yaşıyorum-z bunu,öyle değil mi :)

Son düzenleme:
canımm geçmişler olsunn inşallh hep böyle mutlu olursunn bende bi olabilsem çok mutlu olucam ama şu ameliyat korkularımı yensemm resim görmek sanırım bana cesaret verecek arkadaşlık isteğimi yanıtlarmısın :)

Evet canım baya oldu görüşmeyeli, benim de aynı şekilde ameliyat öncesini tamamen unuttum soranlar oluyor gerçekten hatırlamıyorum diyorum insan unutmak isteyedursun bir şeyi yeter ki anında unutuveriyor, böyle güzelim göğüslere kavuşmuşken niye hatırlayalım ki dimi canım :)
Tekrar maşallah sana:nazar: değmesinn.

Ama ama sana da nazar değmesin.. : )

Hepimiz mutlu mutlu yaşamaya salınmaya(!) devam edelim hep bööööyle : )

tabii görebilirsin, sadece hemen benm arkadaşlık teklifimi kabul et gerisi kolay.... Barış Bey!!! doğru seçim... pişman olmayacaksın, adın gibi emin olabilirsin :KK66:

arkadaşlık teklifimi kabul eder misin ? :KK43:( ben de protez taktıracağım ama çok kararsızım. karar vermemde fotograflarının etkisi olacaktır, sevinirim yardımcı olursanız ...

Canım hayırlı olsun tekrar. Sen şimdiye yeni cicişlerinle sefa sürüyorsundur.
Arkadaşlık isteğimi kabul eder misin lütfen.
Bu konulardaki herkese arkadaşlık isteği yolluyorum gerçi, inşallah yanlış anlaşılmam.
Bu ameliyatı bende çok istiyorum ama şüphelerim var.
Yaşım erkenken olmalı mıyım, yoksa beklemeli miyim.

Kendimce bir takım kriterlerim var o sebeple kabul etmediklerim lütfen bu tavrıma takılmasın. En nihayetinde ben arkadaşı değilimdir ama nicesinin resimleri görülebilir..

Keyifli forumlar..

arkadaslar bende meme kücültme ameliyati yaptirmayi düsünüyorum ama birtürlü hem icime sinen hemde fiyati ortalama sartlarda olan estetik doktoru bulamadim baris cakir bu ameliyati kaca yapiyor bilgis olan varmi?

Sevgili forumdaşlar, herkese merhaba : )

Neredeyse temmuz ayından beri girmemişim sayfama, şaşırdım kendime ama malum aşağıdaki resimli kutucuk nedenini anlatıyordur..
Yine de mesajları ile soru soran arkadaşların sorularına cevap olması için sayfamı yukarı çıkarmak istedim ve o yüzden bu mesajı yazıyorum..

Ameliyatım ile ilgili her türlü bilgi burda mevcut ne de olsa. Ayrıca ayrıca yazmama, sizin de bana mesaj atmanıza -boy , kilo , meme dokusu gibi- gerek kalmasın dedim.

Şimdilerde hamillelikle birlikte göğüslerim tabiri caizse resmen kafam kadarlar. Eşim bu durumdan hiç memnun değil :) gerçekten değil ! Poisa bunlar hep böyle kalmayacak dimi? diye sorup duruyor. Oldum olası koca memeli kadın sevmedi adam, o da haklı kendince naapsın.

Henüz 5.ay içindeyim ve çatlak tarzı bir durum yok göğüslerimde sanırım olmayacak da çünkü bizler o büyüme evresini zaten ameliyat ile gerçekleştirdik. şimdiden sonrası için cildin gerilme gibi bir durumu olmaz zannımca.
Tek merak konum emzirme sonrası. Barış beye benimle yakın tarihli ameliyat olan ve benden önce çocuk sahibi olup ,emzirme sürecini tamamlayan bir anne arkadaşım, hamilelikten önceki gibi oldular çok bir fark yok, sadece biraz daha büyükler eskisine göre dedi.
Umarım öyle olur. hatta küçülebilirler de, resimlerimdeki gibi olsun yeter bana :) ben seviyorum vücudumla orantılı göğüslerimi.. lömbürdesinler istemiyorum bir sağa bir sola şu anki gibi..

Hey Allahım kim derdi ki, tahta göğüs ben, bir gün gelecek de büyük göğüslü oldum diye dert yanacak.. Hayat işte, kısmette varsa bir şekilde yaşatıyor insana :))
Yeter ki sağlık olsun..

Herkese keyifli forumlar, kalın sağlıcakla.

canım öncelikle , umarım allah sana sağlıklı sıhhatli bir bebek bağışlar. bende bu forumda yeniyim. yapılan ameliyatlar hakkında bilgiler ediniyorum. sanırım sende ameliyat olanlardansın. kimisi mağdur , kimisi mutlu. senin açtığın bu konuyuda okudum. detaylı bilgi için resimleride görmek istiyorumm.

canım öncelikle , umarım allah sana sağlıklı sıhhatli bir bebek bağışlar. bende bu forumda yeniyim. yapılan ameliyatlar hakkında bilgiler ediniyorum. sanırım sende ameliyat olanlardansın. kimisi mağdur , kimisi mutlu. senin açtığın bu konuyuda okudum. detaylı bilgi için resimleride görmek istiyorumm.

Ben en başından beri En En mutlu olanlardanım,çok şükür.. Herkesin de verdiği karardan en az benim kadar mutlu olmasını dilerim..

Güzel dileklerin için de ayrıca tşk ederim, keyifli forumlar.

Merhaba,
Forumda ki yazılara şöyle bir bakınca, size de damla protez takılmış olduğunu okudum. Bende sizin bahsettiğiniz gibi, göğüs kafesi dar ve tahta göğüslerdendim. Bana da 295cc Damla takıldı.
Uzun süredir merak ettiği konu şu dönme riski. Yani bir türlü cevap alamadım. Siz uzun süredir damlayı kullanıyorsunuz. Gerçekten de bu forumda yazılanlar gibi dönme riski var mı? Bu risk ömür boyu sürüyor mu, ya da ilerde evlenince kocama elletmemelimiyim?
Benim ameliyatımın 20.günü ve hâlâ sırt üstü yatmak zorundayım. Sizin senelerin verdiği tecrübenizden faydalanmak isterim.
Şimdiden teşekkür ederim :)

X