Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni fotoğraflara bayıldım maşallahın var canım benim vücudunla anca bu kadar uyumlu olabilirmiş, iz miz de göremedim ben iz fotosu muydu o :)
canım fotolar çok iyi sende zayif bi bayansın südyen ölçün kaç şuan
Güzellik selam. Baya vakit oldu dimi, ayrı düştük sanki :/
ben de öyle diyorum eşime arada, ne ameliyatı ameliyat filan yok sen hayal gördün bunlar doğal, doğuştan böyleyim ben,annemden almışım filan diye :)))
Çok komik oluyo gerçekten de.. Ama işin bir de şu boyutu var ki bazen eski halim hiç aklıma gelmiyor da böyle doğmuşum gibi hissediyorum. Sanki ben hep böyleydim.. Bu güzel bir his. İyi ki yaşıyorum-z bunu,öyle değil mi :)
Evet canım baya oldu görüşmeyeli, benim de aynı şekilde ameliyat öncesini tamamen unuttum soranlar oluyor gerçekten hatırlamıyorum diyorum insan unutmak isteyedursun bir şeyi yeter ki anında unutuveriyor, böyle güzelim göğüslere kavuşmuşken niye hatırlayalım ki dimi canım :)
Tekrar maşallah sana değmesinn.
merhaba acaba beni de ekleyebilirmisinAma ama sana da nazar değmesin.. : )
Hepimiz mutlu mutlu yaşamaya salınmaya(!) devam edelim hep bööööyle : )
tabii görebilirsin, sadece hemen benm arkadaşlık teklifimi kabul et gerisi kolay.... Barış Bey!!! doğru seçim... pişman olmayacaksın, adın gibi emin olabilirsin
canım öncelikle , umarım allah sana sağlıklı sıhhatli bir bebek bağışlar. bende bu forumda yeniyim. yapılan ameliyatlar hakkında bilgiler ediniyorum. sanırım sende ameliyat olanlardansın. kimisi mağdur , kimisi mutlu. senin açtığın bu konuyuda okudum. detaylı bilgi için resimleride görmek istiyorumm.