Yaaa bende okudum ama ne okudumYazdıklarınızdan bir şey anladıysam elektriğim kesilsin
Hava eksik ateş eksik ne demek, ben evde patates soğan eksik olunca ne oluru biliyorum sadece, siz elementlerden bahsediyorsunuz:)))
ben de aynı şeyi kendime söyledim ateş eksikliğini okuyunca, çok risk alırım hayatımda aslında, yapmak istediğim bir şey varsa korkum pek olmaz direkt ona ilerlerim. Ama öyle bakmamak gerekiyormuş. Mesela minimal düzlemde incelemelisin, istemediğin bir iş verilince sana, hemen hop diye atlar yapar mısın? yoksa çekimser mi olursun?Harekete gecmeli hangi işlerde cesaret sorunu yaşadım diye düşünüyorum. Pek oyle bir sorunum yok aslinda. Biraz gözü karayım.
sende hep yay yok senin ateş elementin 2 tane bir aslan bir yay başka yok...Evita1907 abla bende hep yay filan var haritama bakıyorum sanki su grubu az gibi
Abla o siteden dogum haritani bulacaksin önce. Sonra gezegen konumlari oluyor. Venus oglak, Uranüs ikizler gibi gibi. Ateş grubundan kaç var, su grubundan kaç var onlara bakacaksin hepsine 1 puan vererek bulacaksin. Bir de gunes, ay, yukselen burclarinin gruplarina da üçer puan ekleyecekmişsin.Yazdıklarınızdan bir şey anladıysam elektriğim kesilsin
Hava eksik ateş eksik ne demek, ben evde patates soğan eksik olunca ne oluru biliyorum sadece, siz elementlerden bahsediyorsunuz:)))
Hiç anlamadığım şeyler, bir burcumu biliyorum o kadarYaaa bende okudum ama ne okudum
Kuzum ben de internetten aldım yani alırken de çok emin olamadım ama taş gelince ikna oldum gibi. Yine de doğaltaş satan bir yere götürüp soracağım. Sen çok emin olamam dersen direkt öyle bir yerden al istersen.O zaman aquamarin yani doğal taş alabileceğimiz önerebileceğimiz yer var mı
Ay ben bunu hayatta basaramamAbla o siteden dogum haritani bulacaksin önce. Sonra gezegen konumlari oluyor. Venus oglak, Uranüs ikizler gibi gibi. Ateş grubundan kaç var, su grubundan kaç var onlara bakacaksin hepsine 1 puan vererek bulacaksin. Bir de gunes, ay, yukselen burclarinin gruplarina da üçer puan ekleyecekmişsin.
Minimal bakinca ooo neler var. Kimsenin iş vermesine gerek yok. Canim istemese bir bardaği makineye koymam.ben de aynı şeyi kendime söyledim ateş eksikliğini okuyunca, çok risk alırım hayatımda aslında, yapmak istediğim bir şey varsa korkum pek olmaz direkt ona ilerlerim. Ama öyle bakmamak gerekiyormuş. Mesela minimal düzlemde incelemelisin, istemediğin bir iş verilince sana, hemen hop diye atlar yapar mısın? yoksa çekimser mi olursun?
Ben birde yükselenimi biliyorum neyse kiHiç anlamadığım şeyler, bir burcumu biliyorum o kadar
Ayy o kadar kolay ki woman, yapmak istiyorsan adim adim tekrar anlatayim.Ay ben bunu hayatta basaramam
Anlatir misin gercekten? Peki guzelin miyim gercektenAyy o kadar kolay ki woman, yapmak istiyorsan adim adim tekrar anlatayim.
Onu nasıl yaptın ya, beni şaşırtmayı hep başarıyorsun. Neymişsin peki?karma astrolojime baktırmıştım...ben biliyorum öncesinde ne olduğumu
Bir siteden bunlara mı bakıyoruzAbla o siteden dogum haritani bulacaksin önce. Sonra gezegen konumlari oluyor. Venus oglak, Uranüs ikizler gibi gibi. Ateş grubundan kaç var, su grubundan kaç var onlara bakacaksin hepsine 1 puan vererek bulacaksin. Bir de gunes, ay, yukselen burclarinin gruplarina da üçer puan ekleyecekmişsin.
evet kendi aramızda konusup geliştirelim diye açtığımız konu koptu gitti vallaAhahahah kızlar şuan burası öyle bir curcuna olmuş ki, biri de aradan çıkıp düğün davetiyesi falan verecek gibibirbirinden bağlam olarak farklı bir sürü mesaj gördüm aynı anda
Ben tam bir hırs yoksunuyum. Ayrica vajinismus geçmişim var. Cok sasirdim bu bilgilere.ATEŞ ELEMENTİ EKSİKLİĞİ olan kişiler ise; kendini güçlü ifade edememe, motivasyon eksikliği, harekete geçememe ve başkalarından bekleme, kendine güven eksikliği, enerji ve heyecan azlığı, kötümserlik, hırs azlığı görülebilir.
Su elementi yokluğu veya eksikliğinin en tipik göstergesi zehirlenmedir. Ayrıca kısırlık başta olmak üzere üreme sorunları ve cinsel rahatsızlıklar da su elementi eksikliği ile bağlantılıdır. Ruhsal açıdan iyi hissedebilmek için su elementine büyük ihtiyaç vardır.
onu bir bilenine yaptırdım tabi ki..bu benim yapabileceğim birşey değil....para düşkünü üçkağıtçının tekiymişim özetle...o yuzden bu hayatta bol bol kazık yiyecekmişim karmamın temizlemesi için...ki...yemediğim bir kulağımın arkası kaldı gerçekten...Onu nasıl yaptın ya, beni şaşırtmayı hep başarıyorsun. Neymişsin peki?
Ben o kadar bilmiyorum. Her evin temsil ettigi seyler var. Mesela kendini, aileni, çocuklarını temsil ediyor bazi evler. O evlerdeki açılar, dereceler hep bir anlam ifade ediyor. Butun bunlari iyi bilmek icin egitim almak gerekiyor. Ben ne desem yanlis olur.Bir siteden bunlara mı bakıyoruzPeki bir şey diyeceğim valla hiç bilmiyorum şaka gibi algılanmasın da, bunu yapınca ne oluyor? Sıfır bilgi 3. ev 5. ev falan diyorlar hiçbir şey anlamıyorum:))