aynen öyle bakılıyor...sende gir siteye ben bu siteyi sevdim...yukarıda resimli anlattım.Daha once hesaplamistim, simdi notlarimda bulamiyorum. Haritadaki gezegen yerlesimlerinin burç gruplarina gore bakilmiyor muydu? Nasil yapacaktik hatirlayamadim.
Biraz daha araştırmamız lazım anlaşılan :))bana da bir kuvars türü gibi geldi ama asla emin olamıyorum :)
Bunlar aynı ben ya harfi harfineToprak, ateş , su dengede bende. Hemen hemen eşitler. Ama koca gezegenlerimde bir tanecik hava var...
Şöyle diyordu geçen benim gibi havası eksik insanlar icinEki Görüntüle 3015074 Eki Görüntüle 3015073
*Anlatılan şeyler bana pek yakın değil,belki de hep hamakta gökyüzünü seyrettigim, yazın her boş anımda ormana koruya gittiğim ,kamp vs yaptığım icin kendi içimde dengeleniyordur
senin hangileri eksikti? ateş eksikse mesela eylemlerinde sıkıntı oluyor yani harekete kolay geçemiyorsun gibi.Dengelemezsek ne gibi sorunlar olur biliyor musun?
ben evlere göre yapıyorum..Bu arada benim merak ettiğim dengeleme vs haricinde şimdi doğum haritamızda nereye göre hesap yapıyoruz gezegenler mi evler mi karşılığı gelen burçlar elementine göre mi bunu anlayamadım
Ateş ve su eksik benim. Ikisi de 3'er adet var. Yoğunluk toprakta.senin hangileri eksikti? ateş eksikse mesela eylemlerinde sıkıntı oluyor yani harekete kolay geçemiyorsun gibi.
7.ev uzun ortaklık evidir...illahi nikah aramaz astroloji uzun süreli hayat ortaklığı vs bunlar hep 7.ev7 evlilik evi diye biliyorum ben. Aşk ve evliliğin ayrımına dikkat ediyorum
O sitede haritam var. Haritama bakarak yaptım. Sevgiliaynen öyle bakılıyor...sende gir siteye ben bu siteyi sevdim...yukarıda resimli anlattım.
Bu tam olarak elementler nasıl oluyor beni aydınlatabilir misinizEvita1907 abla bende hep yay filan var haritama bakıyorum sanki su grubu az gibi
biz aynı insan mıyız acaba ya :) benim de yoğunluk toprak, su ateş eksik, genelde harekete geçme ve cesaret sorunu oluyor eksik ateşteAteş ve su eksik benim. Ikisi de 3'er adet var. Yoğunluk toprakta.
bir şeyini tamamlamış veya sana aynalık etmiş demek ki...sen ona değil..onda kendinden gördüğün birşeye aşık olmuşsun...Aşk gerçekten çok güzel birşey bir o kadar da tehlikeli eski sevgilim mesala bir anda çıktı karşıma tamamen kafam boş çok iyiyim neyse çokta ciddi bakmadım amaç öylesineydi sonra bir anda ben kendimi aşık buldum hiç sıkılmıyorum sürekli onu görmek istiyorum onunla bir hayat kurmak istiyorum adamın herşeyi çok güzel geliyor gözüme alıp içime sokasım geliyor bitişinde bir o kadar kötü oldu ama kendimi daha fazla o duyguları çoğaltamazdım şimdiki mesala çok sevmiyordum çok acısız oldu yani ha kolay kolay böyle olmuyor insan oldu mu da kaçın oradan bir kadım her zaman sevildiği zaman iyi oluyor gönül ister di aşk ama yok kızlar hiç gerek yok sen ona o duyguyu verdikçe aynı oramda uzaklaşıyor senden
astro.com dan bakıyoruz gezegenlere göre...Ben varımBaşka bir konuda mı konuşuldu acaba baktım ama bulamadım
karma astrolojime baktırmıştım...ben biliyorum öncesinde ne olduğumuayy ben de önceki hayatımda balık mıydım diye düşünürdüm hep
Harekete gecmeli hangi işlerde cesaret sorunu yaşadım diye düşünüyorum. Pek oyle bir sorunum yok aslinda. Biraz gözü karayım.biz aynı insan mıyız acaba ya :) benim de yoğunluk toprak, su ateş eksik, genelde harekete geçme ve cesaret sorunu oluyor eksik ateşte
Abla çok güzeldi ama yani anlatamam kendimi geri çekşyorum yoksa saplanırsam olmaz yanibir şeyini tamamlamış veya sana aynalık etmiş demek ki...sen ona değil..onda kendinden gördüğün birşeye aşık olmuşsun...
Kime baktirabiliriz, çok merak ediyorum. Onceki hayat meditasyonu diye bir sey varmis ama gorduklerimiz hayal ürünü olabilir diye düşünüyorum.karma astrolojime baktırmıştım...ben biliyorum öncesinde ne olduğumu
ATEŞ ELEMENTİ EKSİKLİĞİ olan kişiler ise; kendini güçlü ifade edememe, motivasyon eksikliği, harekete geçememe ve başkalarından bekleme, kendine güven eksikliği, enerji ve heyecan azlığı, kötümserlik, hırs azlığı görülebilir.Ateş ve su eksik benim. Ikisi de 3'er adet var. Yoğunluk toprakta.