AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

bana da bir kuvars türü gibi geldi ama asla emin olamıyorum :)
Biraz daha araştırmamız lazım anlaşılan :))
Toprak, ateş , su dengede bende. Hemen hemen eşitler. Ama koca gezegenlerimde bir tanecik hava var...
Şöyle diyordu geçen benim gibi havası eksik insanlar icinEki Görüntüle 3015074 Eki Görüntüle 3015073
*Anlatılan şeyler bana pek yakın değil,belki de hep hamakta gökyüzünü seyrettigim, yazın her boş anımda ormana koruya gittiğim ,kamp vs yaptığım icin kendi içimde dengeleniyordur
Bunlar aynı ben ya harfi harfine :olamaz: yarın uyanınca ilk iş pencereyi açmak olacak
Düzeltiyorum uymayanlar varmış sonlara doğru ama yarısı bile yeter yani önlem almak için :KK70:

Bu arada benim merak ettiğim dengeleme vs haricinde şimdi doğum haritamızda nereye göre hesap yapıyoruz gezegenler mi evler mi karşılığı gelen burçlar elementine göre mi bunu anlayamadım

Aşk gerçekten çok güzel birşey bir o kadar da tehlikeli eski sevgilim mesala bir anda çıktı karşıma tamamen kafam boş çok iyiyim neyse çokta ciddi bakmadım amaç öylesineydi sonra bir anda ben kendimi aşık buldum hiç sıkılmıyorum sürekli onu görmek istiyorum onunla bir hayat kurmak istiyorum adamın herşeyi çok güzel geliyor gözüme alıp içime sokasım geliyor bitişinde bir o kadar kötü oldu ama kendimi daha fazla o duyguları çoğaltamazdım şimdiki mesala çok sevmiyordum çok acısız oldu yani ha kolay kolay böyle olmuyor insan oldu mu da kaçın oradan bir kadım her zaman sevildiği zaman iyi oluyor gönül ister di aşk ama yok kızlar hiç gerek yok sen ona o duyguyu verdikçe aynı oramda uzaklaşıyor senden
bir şeyini tamamlamış veya sana aynalık etmiş demek ki...sen ona değil..onda kendinden gördüğün birşeye aşık olmuşsun...

Ateş ve su eksik benim. Ikisi de 3'er adet var. Yoğunluk toprakta.
ATEŞ ELEMENTİ EKSİKLİĞİ olan kişiler ise; kendini güçlü ifade edememe, motivasyon eksikliği, harekete geçememe ve başkalarından bekleme, kendine güven eksikliği, enerji ve heyecan azlığı, kötümserlik, hırs azlığı görülebilir.

Su elementi yokluğu veya eksikliğinin en tipik göstergesi zehirlenmedir. Ayrıca kısırlık başta olmak üzere üreme sorunları ve cinsel rahatsızlıklar da su elementi eksikliği ile bağlantılıdır. Ruhsal açıdan iyi hissedebilmek için su elementine büyük ihtiyaç vardır.

X