AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

sizi genç yaşta kurtarmak istiyorum aşk ve fal batağından
Aşk gerçekten çok güzel birşey bir o kadar da tehlikeli eski sevgilim mesala bir anda çıktı karşıma tamamen kafam boş çok iyiyim neyse çokta ciddi bakmadım amaç öylesineydi sonra bir anda ben kendimi aşık buldum hiç sıkılmıyorum sürekli onu görmek istiyorum onunla bir hayat kurmak istiyorum adamın herşeyi çok güzel geliyor gözüme alıp içime sokasım geliyor bitişinde bir o kadar kötü oldu ama kendimi daha fazla o duyguları çoğaltamazdım şimdiki mesala çok sevmiyordum çok acısız oldu yani ha kolay kolay böyle olmuyor insan oldu mu da kaçın oradan bir kadım her zaman sevildiği zaman iyi oluyor gönül ister di aşk ama yok kızlar hiç gerek yok sen ona o duyguyu verdikçe aynı oramda uzaklaşıyor senden

pamuk musun nesin mesajı alıntılayamadım da bana kristal kuvars gibi geldi ama birbirine çok benzeyen taşlar da var o yüzden yine emin olamadım yalnız o ne güzel taş öyle ya doğadaki ham haliyle
Evet doğada buldum. El değmemiş bir yerdi. Kesin doğal taş vardir dedim. Bunu buldum. Şans işte.☺

Toprak, ateş , su dengede bende. Hemen hemen eşitler. Ama koca gezegenlerimde bir tanecik hava var...
Şöyle diyordu geçen benim gibi havası eksik insanlar icin
*Anlatılan şeyler bana pek yakın değil,belki de hep hamakta gökyüzünü seyrettigim, yazın her boş anımda ormana koruya gittiğim ,kamp vs yaptığım icin kendi içimde dengeleniyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…