- 28 Mart 2020
- 21.282
- 64.531
Daha once hesaplamistim, simdi notlarimda bulamiyorum. Haritadaki gezegen yerlesimlerinin burç gruplarina gore bakilmiyor muydu? Nasil yapacaktik hatirlayamadim.evet, bol bol güneşe çıkmak da dahil (koruyucu kremleri sürelim tabii)
Kristal kuvars olmasın? Görsel olmadan tahmin etmek de zor ben de yeni yeni bakıyorum ama şeffafsa olabilir diye düşündüm.
Burcunuz, Yükselen burcunuz ve Ay burcunuz 3 puan, gerisi 1 puan olarak hesaplanıyor.Daha once hesaplamistim, simdi notlarimda bulamiyorum. Haritadaki gezegen yerlesimlerinin burç gruplarina gore bakilmiyor muydu? Nasil yapacaktik hatirlayamadim.
Su ve ateş en düşük. 3'er puan ikisi. O yuzden mi denizde yuzmek bana çok iyi geliyor acaba?Burcunuz, Yükselen burcunuz ve Ay burcunuz 3 puan, gerisi 1 puan olarak hesaplanıyor.
7 evlilik evi diye biliyorum ben. Aşk ve evliliğin ayrımına dikkat ediyorum
evet kesinlikle, benim de su elementim düşük, denizde kendimi acayip iyi hissederim.Su ve ateş en düşük. 3'er puan ikisi. O yuzden mi denizde yuzmek bana çok iyi geliyor acaba?
7. Evdeki burç ozellikleri, evlenmek istedigimiz kisideki ozellikleri temsil ediyor diye biliyorum ben de.7 evlilik evi diye biliyorum ben. Aşk ve evliliğin ayrımına dikkat ediyorum
Aşk gerçekten çok güzel birşey bir o kadar da tehlikeli eski sevgilim mesala bir anda çıktı karşıma tamamen kafam boş çok iyiyim neyse çokta ciddi bakmadım amaç öylesineydi sonra bir anda ben kendimi aşık buldum hiç sıkılmıyorum sürekli onu görmek istiyorum onunla bir hayat kurmak istiyorum adamın herşeyi çok güzel geliyor gözüme alıp içime sokasım geliyor bitişinde bir o kadar kötü oldu ama kendimi daha fazla o duyguları çoğaltamazdım şimdiki mesala çok sevmiyordum çok acısız oldu yani ha kolay kolay böyle olmuyor insan oldu mu da kaçın oradan bir kadım her zaman sevildiği zaman iyi oluyor gönül ister di aşk ama yok kızlar hiç gerek yok sen ona o duyguyu verdikçe aynı oramda uzaklaşıyor sendensizi genç yaşta kurtarmak istiyorum aşk ve fal batağından
Belki gülersiniz ama kendi kendime derim ki acaba onceki hayatimda deniz kızı mıydımevet kesinlikle, benim de su elementim düşük, denizde kendimi acayip iyi hissederim.
ben bunu bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğim teşekkürler :)7. Evdeki burç ozellikleri, evlenmek istedigimiz kisideki ozellikleri temsil ediyor diye biliyorum ben de.
Ben varımneyse elementlerden devam edelim...hangi elementi eksik bilmeyen kaldı mı aramızda?
ayy ben de önceki hayatımda balık mıydım diye düşünürdüm hepBelki gülersiniz ama kendi kendime derim ki acaba onceki hayatimda deniz kızı mıydım
bana da bir kuvars türü gibi geldi ama asla emin olamıyorum :)pamuk musun nesin mesajı alıntılayamadım da bana kristal kuvars gibi geldi ama birbirine çok benzeyen taşlar da var o yüzden yine emin olamadım yalnız o ne güzel taş öyle ya doğadaki ham haliyle
Evet doğada buldum. El değmemiş bir yerdi. Kesin doğal taş vardir dedim. Bunu buldum. Şans işte.☺pamuk musun nesin mesajı alıntılayamadım da bana kristal kuvars gibi geldi ama birbirine çok benzeyen taşlar da var o yüzden yine emin olamadım yalnız o ne güzel taş öyle ya doğadaki ham haliyle
Yaa ne tatliiayy ben de önceki hayatımda balık mıydım diye düşünürdüm hep
benim de ateş ve su elementim eksik, biri 1 biri 2 çıkmıştı. Biz beraber kumsalda ateş yakıp oturursak elementleri peak e çıkarırız gibiYaa ne tatliikendim gibi dusunen birini gormekten cok mutlu oldum.
Dengelemezsek ne gibi sorunlar olur biliyor musun?benim de ateş ve su elementim eksik, biri 1 biri 2 çıkmıştı. Biz beraber kumsalda ateş yakıp oturursak elementleri peak e çıkarırız gibi