evet, bileklik veya kolye olarak da kullanabilirsin, ben boncuk olarak alıp bileklik yapıyorum meselaBen Aquamarin düşünmüştüm öncesinde konu geçtiğinde de şimdide mesala gerçekten ihtiyacım varmış bunu alıp üzerime mi koyacağım
Bende de hava eksik.Benim de ateş elementim çok düşük, habire mum falan yakıyorum dibimde, tütsü zaten eskiden beri hep kullanırım
hepsini bir arada takmayın burada...birşeyi seç tak önce...evet, bileklik veya kolye olarak da kullanabilirsin, ben boncuk olarak alıp bileklik yapıyorum mesela
Abla bilgilerini bizimle böyle paylaşıp yardımcı oluyorsun çok güzeludemy de de çok güzel eğitimler var bu arada...40 liraya çok güzel eğitimler aldım ben oradan. sertifikada veriyorlar...
ateş burdaHava elementi burada :))
Aura kuvars taşı alabilirsin, kolyesini veya bilekliğiniBende de hava eksik.
Tüm ilkbahar yaz hamakta geçiriyorum,dengeleniyordur umarım
Kolye gördüm trendyolfa kalmamış ama orijinal test yaptırabilirsiniz diyor onu alıp takmayı düşünüyorumhepsini bir arada takmayın burada...birşeyi seç tak önce...
sizi genç yaşta kurtarmak istiyorum aşk ve fal batağındanAbla bilgilerini bizimle böyle paylaşıp yardımcı oluyorsun çok güzel
diyen de gencecik bir ladysizi genç yaşta kurtarmak istiyorum aşk ve fal batağından
baştacısısın şu andiyen de gencecik bir lady