AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Bir siteden bunlara mı bakıyoruz Peki bir şey diyeceğim valla hiç bilmiyorum şaka gibi algılanmasın da, bunu yapınca ne oluyor? Sıfır bilgi 3. ev 5. ev falan diyorlar hiçbir şey anlamıyorum:))
Özetle şöyle elementler..
hayatımızda yetkin olmadığımız bazı durumlar haritamızdaki element eksikliğinden kayanaklanabiliyor...
doğal kaynaklarla taş,nefes,su hava ile onları tamamlayıp hayatımızdaki bazı durumları dengeleyip konfor katabiliyoruz diyeyim...
çok özet oldu gerçi...

o kadar zor değil...tek tek çözersin...biraz vakit ayırman yeterli...tabi hizmet verecek kadar değil ama kendi hayatını çözecek kadar bilgin olur...

ya ben de lanet olası bir şekilde sürekli haksızlığa uğruyorum. Hayatım buna üzülmekle geçti, yani hakkım yeniyor girdiğim her alanda, ben de herhalde eski hayatımda torpilci pisliğin tekiydim ki şu an burnum bktan kurtulmuyor

Benim KKdan tanıştığım,çoook tatlı bir kız var. O da ücreti mukabilinde astroloji haritalarına bakıyor, sinastri çift uyumuna, soru anstrolojisine falan.
Kendi haritasında hem erken ölüm hem kötü evlilikler çıkmışti, "b.k gibi haritam, ya ben ne yapayım" diyordu
Boyle şeylerin olabilitesini bilmek de kötü

*He yanlıs anlamışım. Onun önceki hayat falan değil,kendi natal haritası diyordu bunlari

Ben tam bir hırs yoksunuyum. Ayrica vajinismus geçmişim var. Cok sasirdim bu bilgilere.

zaten benim okuduklarımdan ,derslerden çıkarırımım...temizlene temizlene uygun formda gideceğiz gerçek yere..
ve burası tam anlamıyla okul,askeriye gibi....her geldiğinde daha temiz oluyorsun....o yuzden mümkün olduğunca etik değerlere çok önem veriyorum...bir daha derse gerek olmasın rahat rahat kalayım yerinde...

değiştirebilir...uyarılara uyarak daha konforlu yaşayabilir...

Teşekkür ederim, maksat konuyu sulandırmak değildi valla çok merak ettim, hiç bilgim olmayan bir konu olduğundan, bazen bir astrolog çıkıyor mesela Koç burcuna genel bir yorum yapıyor( Koç burcuyum da) 3. eviniz, 7. eviniz diyor hiçbir şey anlamıyorum:)
Ayrıca galiba geçmiş yaşam falan geçti topikte, o da dikkatimi çekti zira geçmiş yaşam mı yoksa bebeklik hatıraları mı yoksa belleğime sonradan benimmiş gibi eklenmiş başkasının hatıraları mı bilmediğim şeyler hatırlıyorum ama teyit ettiremiyorum çünkü benden başka kimse hatırlamıyor

bir daha mı, reenkarnasyon mu? ya benim reenkarnasyon fobim var cidden gelmek istemiyorum tekrar, bu korku aklıma düşünce uyuyamıyorum günlerce, ne olur biri böyle bir şeyin olmadığına beni ikna etsin

Erhan Kolbaşını dinlemenizi tavsiye ederim..youtube da bol bol açıklamaları var...İnanın neyi neden gördüğünüzü anında anlarsınız...yurtdışı üniversiteleri ile ortak çalışmaları da var...
ben burada çok kafa karıştırmak istemiyorum ama konu çok derin ve çok ilgi çekici..her dinlediğimde bir taş daha yerine oturuyor bende...

Anlatir misin gercekten? Peki guzelin miyim gercekten
Ya seni yeriim

Simdi çiçeğim öncelikle dogum haritani hesapliyorsun astro.com dan.

Harita hesaplanıyor, açılı maçılı hiç anlamayacağın cinsten
bir de gezegen konumlari ve burc evleri listesi çıkıyor. (Yukaridaki sitede var mi emin degilim. Geçmiş zaman, ben hangi siteden hesapladim unuttum. :/ )

Telefon notlarına ya da bir kağıda hava grubu burçlarini yaz, alt satirlara sirayla su toprak ates burclarini da yaz.

Çıkan sonuçlarda venüs oğlakta, mars aslanda ... diye listeleniyor ya, orada yazan burçlar hangi gruptaysa her birine 1 artı koy.

Sonra güneş, ay ve yükselen burcunun gruplarina da 3 arti koy.

En az hangisinde varsa ona yonelmen gerekiyormuş sanirim.

bir daha mı, reenkarnasyon mu? ya benim reenkarnasyon fobim var cidden gelmek istemiyorum tekrar, bu korku aklıma düşünce uyuyamıyorum günlerce, ne olur biri böyle bir şeyin olmadığına beni ikna etsin
bu senin farkettiğin birşey değil ki...bu korkunu şöyle atlatabilirsin..anne karnını hatırlıyor musun? en rahat olduğun yerdi...inan bu hayatını da hatırlamazsın...hiç korkulacak birşey değil..hee bende gelmek istemiyorum o ayrı...

Haritamı açtım ama nereyi saydığınızı anlamadım harita da harita maşallah ben buradan bir şey bulamam yine de teşekkür ederim
güneş, ay ve yükselen burçlarınınzın elementlerini 3 puan, haritanızdaki diğer burçları 1 puan olarak hesaplayabilirsiniz. En düşük çıkan element, eksik elementinizdir.

güneş, ay ve yükselen burçlarınınzın elementlerini 3 puan, haritanızdaki diğer burçları 1 puan olarak hesaplayabilirsiniz. En düşük çıkan element, eksik elementinizdir.
canlar yukseleniniz 1.ev zaten...bence siz sadece 12 evi toplayın..çünkü benim hocam öyle yapıp bulmuştu...

Yine de istemiyorum, o rastgele bir yere/bir aileye doğma işini, o rastgelelik, bu dünyanın iğrençliği vs. Benim için cehennem tasviridir dünya ( neyse arabeske bağlamayayım ) ama böyle bir yapıdayım.

Tesekkur ederim minnos, uzun uzun da aciklamissin bi de

Yine de istemiyorum, o rastgele bir yere/bir aileye doğma işini, o rastgelelik, bu dünyanın iğrençliği vs. Benim için cehennem tasviridir dünya ( neyse arabeske bağlamayayım ) ama böyle bir yapıdayım.
evet anlatmak istediğim bu...vallahi bu konuya girmek istemiyorum..çok kafa karıştırıcı...benim anlamam 3 senemi aldı...burada yazıp kafa karıştırmak hiç istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…