AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

bu arada arkadaşlarımı telwe den topladım....kahinbacı bu sefer bilecek mi den geldik biz buralara..hey heeyyy artık kendi kendimizi bileceğiz burada inşallah...

Ben de trafik kazasinda ya da uykuda ölecekmişim gibi hissediyorum. Acaba bu da geçmiş hayatimdan bir bilgi mi?

Haritamı açtım ama nereyi saydığınızı anlamadım harita da harita maşallah ben buradan bir şey bulamam yine de teşekkür ederim
Haritamızdaki gezegen konumlarına denk gelen burçların dahil olduğu elementleri buna göre hesaplıyoruz. Toplamın 15 olması gerekiyor buna da dikkat etmek gerekiyor sanırım. En düşük puanlı element eksik elementimiz oluyor.

Eklentiler

• Screenshot_4.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu arada yanlış şekilde ifade etmiş olabilirim anlatırken beni düzeltin olur mu bilen arkadaşlarım :)) basitçe anlatayım derken iyice karıştırmış olmayayım

canlar yukseleniniz 1.ev zaten...bence siz sadece 12 evi toplayın..çünkü benim hocam öyle yapıp bulmuştu...
o zaman çok farklı sonuç çıkıyor ama, ay ve güneşi katmadan hesaplarsa çok karışır. Astro comda zaten yükseleni yükselen diye veriyor bence o 1.evle karışmaz

Eklentiler

• 2423423434.JPG
    30,2 KB · Görüntüleme: 44
Esinizden travmatik bir sekilde mi ayrildiniz?

Psikologa gittiniz mi bunun icin? Cok garip geldi bana.

Konu çok ilgi çekici takibe aldım aslında 1 aydır jokerin yolculuğunu araştırmaya başlamışken tarotun bir şekilde burçlarla bağlantısı olduğunu öğrendim

Ev iş sorumluluklar derken birazda yavaş öğreniyorum herhalde, bakalım sizi bir şekilde anlayarak öğrenebilirim umarım

Ya benim hava 2 puan, Toprak 9 puan, Ateş 4 puan ve Su 0 puan çıktı ahdksjsk Sıfır puan olabilir mi? Böyle bir şey mümkün mü acaba, bir de toprak bu kadar yüksek olur mu ki haritam mı bozuk acaba

Ya benim hava 2 puan, Toprak 9 puan, Ateş 4 puan ve Su 0 puan çıktı ahdksjsk Sıfır puan olabilir mi? Böyle bir şey mümkün mü acaba, bir de toprak bu kadar yüksek olur mu ki haritam mı bozuk acaba
Toplam doğru görünüyor.
Bende de hava 1 puan o yüzden 0 da olabilir gibi geldi bana ya bozuk harita olur mu ki inşallah yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…