bu arada arkadaşlarımı telwe den topladım....kahinbacı bu sefer bilecek mi den geldik biz buralara..hey heeyyyTeşekkür ederim, maksat konuyu sulandırmak değildi valla çok merak ettim, hiç bilgim olmayan bir konu olduğundan, bazen bir astrolog çıkıyor mesela Koç burcuna genel bir yorum yapıyor( Koç burcuyum da) 3. eviniz, 7. eviniz diyor hiçbir şey anlamıyorum:)
Ayrıca galiba geçmiş yaşam falan geçti topikte, o da dikkatimi çekti zira geçmiş yaşam mı yoksa bebeklik hatıraları mı yoksa belleğime sonradan benimmiş gibi eklenmiş başkasının hatıraları mı bilmediğim şeyler hatırlıyorum ama teyit ettiremiyorum çünkü benden başka kimse hatırlamıyor
Ben de trafik kazasinda ya da uykuda ölecekmişim gibi hissediyorum. Acaba bu da geçmiş hayatimdan bir bilgi mi?Benim KKdan tanıştığım,çoook tatlı bir kız var. O da ücreti mukabilinde astroloji haritalarına bakıyor, sinastri çift uyumuna, soru anstrolojisine falan.
Kendi haritasında hem erken ölüm hem kötü evlilikler çıkmışti, "b.k gibi haritam, ya ben ne yapayım" diyordu
Boyle şeylerin olabilitesini bilmek de kötü
*He yanlıs anlamışım. Onun önceki hayat falan değil,kendi natal haritası diyordu bunlari
Haritamızdaki gezegen konumlarına denk gelen burçların dahil olduğu elementleri buna göre hesaplıyoruz. Toplamın 15 olması gerekiyor buna da dikkat etmek gerekiyor sanırım. En düşük puanlı element eksik elementimiz oluyor.Haritamı açtım ama nereyi saydığınızı anlamadımharita da harita maşallah ben buradan bir şey bulamam yine de teşekkür ederim
ya bu çok ilginçtir...psikolojik de olabilir..ben boşandıktan sonra kapalı yerlerde duramamaya başladım ..30 küsür sene böyle bir sorunum yoktu....Ben de trafik kazasinda ya da uykuda ölecekmişim gibi hissediyorum. Acaba bu da geçmiş hayatimdan bir bilgi mi?
İlk firsatta deneyecegimInsallah yapabilirsin. Çok keyifli aslinda. Ilgi duyunca kendini kaptırıyorsun.
o zaman çok farklı sonuç çıkıyor ama, ay ve güneşi katmadan hesaplarsa çok karışır. Astro comda zaten yükseleni yükselen diye veriyor bence o 1.evle karışmazcanlar yukseleniniz 1.ev zaten...bence siz sadece 12 evi toplayın..çünkü benim hocam öyle yapıp bulmuştu...
Klostrofobi derecesinde bir kalamamak mı?ya bu çok ilginçtir...psikolojik de olabilir..ben boşandıktan sonra kapalı yerlerde duramamaya başladım ..30 küsür sene böyle bir sorunum yoktu....
aynen hava değişimi olsun diye nevşehire gittim ..mağaraları geziyoruz...ben 3 sene önce girdiğim mağaraya giremedim..nefesim tıkandı,gözüm karardı.ölüyorum sandım...sonra asansörde bile ter basmalar başladı...Klostrofobi derecesinde bir kalamamak mı?
Esinizden travmatik bir sekilde mi ayrildiniz?aynen hava değişimi olsun diye nevşehire gittim ..mağaraları geziyoruz...ben 3 sene önce girdiğim mağaraya giremedim..nefesim tıkandı,gözüm karardı.ölüyorum sandım...sonra asansörde bile ter basmalar başladı...
Psikologa gittiniz mi bunun icin? Cok garip geldi bana.aynen hava değişimi olsun diye nevşehire gittim ..mağaraları geziyoruz...ben 3 sene önce girdiğim mağaraya giremedim..nefesim tıkandı,gözüm karardı.ölüyorum sandım...sonra asansörde bile ter basmalar başladı...
Benim ay güneş ateş elementigüneş, ay ve yükselen burçlarınınzın elementlerini 3 puan, haritanızdaki diğer burçları 1 puan olarak hesaplayabilirsiniz. En düşük çıkan element, eksik elementinizdir.
Ya benim hava 2 puan, Toprak 9 puan, Ateş 4 puan ve Su 0 puan çıktı ahdksjsk Sıfır puan olabilir mi? Böyle bir şey mümkün mü acaba, bir de toprak bu kadar yüksek olur mu ki haritam mı bozuk acabaHaritamızdaki gezegen konumlarına denk gelen burçların dahil olduğu elementleri buna göre hesaplıyoruz. Toplamın 15 olması gerekiyor buna da dikkat etmek gerekiyor sanırım. En düşük puanlı element eksik elementimiz oluyor.
Benim de kafam yandı valla :) Güneş, yükselen, ay, merkür, venüs, mars, jüpi, satürn, MC olarak hesapla canım. (Güneş, yükselen ve ay 3 puan olacak şekilde)Şimdi kızlar evlere göre mi gezegenlere göre mi hangisi doğru
Toplam doğru görünüyor.Ya benim hava 2 puan, Toprak 9 puan, Ateş 4 puan ve Su 0 puan çıktı ahdksjsk Sıfır puan olabilir mi? Böyle bir şey mümkün mü acaba, bir de toprak bu kadar yüksek olur mu ki haritam mı bozuk acaba
Tam öğreniyorum galiba biraz derken başa döndüm iyi miBenim de kafam yandı valla :) Güneş, yükselen, ay, merkür, venüs, mars, jüpi, satürn, MC olarak hesapla canım. (Güneş, yükselen ve ay 3 puan olacak şekilde)
iki ayrı kaynakta da öyle gösteriyordu canımTam öğreniyorum galiba biraz derken başa döndüm iyi mi
Gezegenlere gore hesaplaniyor. Venüs oglakta, mars aslanda gibi.Şimdi kızlar evlere göre mi gezegenlere göre mi hangisi doğru