AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Benim aklıma takılan bir şey daha var bu taşların boyutu önemli mi, ben mesela kaplangözü taşı kullanıyorum bilekliğimde ama taş küçük bayağı 4mm kadar

Benim aklıma takılan bir şey daha var bu taşların boyutu önemli mi, ben mesela kaplangözü taşı kullanıyorum bilekliğimde ama taş küçük bayağı 4mm kadar
Taşların etkilerini boyutu etkilemez. İçerisindeki enerji size yeterli olabilecek düzeydedir. demiş bir bilen...yeterki gerçekten orginal doğal taş olsun...

Bu haritaya nasil bakılıyor siteye girdim bakamadim bendekoç burcuyum sadece onu biliyorum
şimdi buraya giriyorsunuz
yıkarıda şöyle bir bölüm var

benim astroma tıklayıp ordaki + işaretine basıp dilediğin kadar ekleyebiliyorsun kişi

oo bir sürü konumuz var...evde taşlarla enerji dengeleme
deneyip güzel bulduğum meditasyon önerileri...şu elementleri bitirelim sonra konu konu gideceğiz...

Siteye girip üye olmadan, horoskoplar kısmına tıklayıp oradan çizimler, harita kısmına tıklayabilirsiniz.

Eklentiler

• 3475t43857438.JPG
    59,9 KB · Görüntüleme: 26
Taşların etkilerini boyutu etkilemez. İçerisindeki enerji size yeterli olabilecek düzeydedir. demiş bir bilen...yeterki gerçekten orginal doğal taş olsun...
Ben bir taş buldum ama adini bilmiyorum. Ametist gibi kristal kristal ama rengi beyaz. Siradan bir sey mi yoksa bir yarari var mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…