Alyansımı kaybettim :(

Insallah yuzugunuzu bulursunuz.
Manevı degerınden oturu, ınsan cok uzuluyor.
Bende esımın bana evlenmek teklıf ettıgı gun taktıgı tek tas yuzugumu caldırdım ):
Yuzuk parmagıma bol geldıgı ıcın cuzdanıma koymustum.
Calınan cuzdanım olunca, yuzukte gıttı ):

kızlar bu ethem dede olayı gerçek olabilir.eşim biraz önce alyansını kaybetti evin içinde 2 saat aralıksız aradık bulamadık.sonra pc den bu ethem dede yi gördüm tekerlemesi varmış ..ethem dede ethem dede ,gömleği keten dede ,eğer kaybettiğim şeyi bulursam sana 9 göbek atam dede.(o şey yerine siz kaybettiğiniz eşyayı söylüyosunuz)komik geldi ama deneyeyim dedim.tekerlemeyi söyleye söyleye evi gezdim ve 2 saat boyunca belki 30 kere baktığımız yatağın altında yüzük duruyor:1::1:gelde inanma şimdi .eşim bile sevinçten ethem dedeye hakketten 9 göbek attı:60::60::60:umarım sizdede işe yarar.

İnşallah kısa zamanda bulursun.Evin içinde kaybolduğundan eminsen aklıma birşey geldi.Saçma bulur musun bilmem ama denemekten zarar gelmez:)
Eskiden Ethem Dede diye biri varmış,göbek atmayı da atanı da çok severmiş.Birşey kaybedince Ethem Dede'ye 3 göbek adıyorsun,aradığını bulursan mutlaka gidip evin bir köşesinde 3 kere göbek atıyorsun :) Bir keresinde cüzdanımı kaybetmiştim.Bunu yaptıktan sonra elimle koymuş gibi gidip eski gazetelerin arasında cüzdanımı buldum.Sana da tutarsa buraya yaz lütfen:)

:66:
Erhem dedeye bak, ne sekermis :66::23:

Merhaba Hanımlar

Ben de dün akşam alyansımı ve taşlı yüzüğümğükaybettiğimi farkettim. Aslında 2 gündür yok ama ben hep çekmeceye kutusuna koyarım, evde takmam sadece işe gıderken takarım, kısa süreli dışarı çıktığıma bile takmam. Dün ne olduysa bi bakayım dedım yüzüklere ama yok. Başımdan ağağı kaynar sular döküldü resmen. dışardan eve gelirken parmağımdaydı onaa eminim çünkü dışarda parmağımda olmasa hemen farkederım alışkanlık olmuş. Evi aradım taradım, çamaşır makınesının ıcıne bile baktım ama yok yok. İki yüzüğü de aynı anda çıkarmıştım. eşim sitenin çöpünden bizim çöpü buldum biraz eşelemiş ama bulamamış. Bakılabılecke heryere baktım aslında. Yere düşse ikisi farklı yere düşer dıye düşünüyorum. Farketmeden elimdeki bişeyle çöpe attım sanırım. Dün akşam çok ağladım çünkü eşimle çok severek almıştık bir de herşeyimizi kendımız yaptık kendi imkanımızla almıştık.Bir süre yüzüksüz gezicem belki bi yerden çıkar diye. Daha sorna eşiminkini de satıp alıcaz

geçen yaz daha 2 aylık nişanlıyım,nişanlımla bir otelin havuzuna gitmiştik..havuzda yuzduk sonra yuruyuse çıktık aradan baya zaman geçti 1 saat kadar..
sonra minderler vardı çimlerde oturalım dedik..otururken farkettim alyansım yok..allahtan tek taşımı otelindolabına saklamştım..
neyse işte panık oldum hemen...
bayada yurumustuk nerde düşebilridiki?
nişanlım yerlere bakarken ben kesinlkle havuza düştü diye tahmin ettim=)
havuzda baya kalabalıktı dalanlarda çoktu kesin biri bulmuştur çoktan diyr tzhmin etmiştim ama buldum=)
sende bulursun canım merak etme..çıkar mutlka bi yerde iyi düşün ama

ethem dedeye saygıyı bir borç bilirim. pırlanta küpeleri kaybettim üstelik 2 aydır farkında değildim bunun. 1000 göbek atıcam dedim ve buldum ve de attıım ohhhh sefam olsunnn.... yaşadığım bu strese 1000 bile az geldi :)))))

umarım çıkar bir yerden ama çamaşır asarken düştüyse bulunmuz artık
kayıp duasını okumanı tavsiye ederim bugüne kadar neyim kaybolduysa duayı okuyunca çıktı ortaya.

Back
X