- 3 Şubat 2012
- 4.139
- 693
- 398
- Konu Sahibi yoygun0891
-
kusura bakma ama nısanlının aılesı cok gorgusuz.dugunde takı merasımınde kurdele takmayın.al elıne bır kese oraya atılsın takıların.o da senın elınde olacak zaten.zorla elınden alacak degıller.
nişanlının sana destek çıkması gerekmez mi??daha nişanlıyken böyle bi durumda bile annesine düşkünlük edip sizin hakkınızı yiyosa ,nikahtan sonra çekeceklerinizi siz düşünün artık...
bence nişanlınızın halletmesi gereken bi mesele.alın onu ve bu olayda ne kadar incindiğinizi anlatın;
'para umrumda bile değil isterlerse düğündekileri de alsınlar ama sen benim yanımda durmadın...yarın bigün ailen tarafından bi haksızlığa uğrarsam yine bana yüz mü çevireceksin,ailemdir birşey yapamam mı diceksin?? Geceleri bunu düşünmekten gözüme uyku girmiyo,lütfen aşkım,ailene bu konuyu aç ve bi çözüme bağlayalım yoksa sana olan inancımı kaybedeceğim' gibi bi konuşma yapabilirsiniz...
içinde biraz pohpoh,çokça sevgi,yeteri kadar da tehdit olan :)
Ben olsam böyle yapardım =)))
nişanlının sana destek çıkması gerekmez mi??daha nişanlıyken böyle bi durumda bile annesine düşkünlük edip sizin hakkınızı yiyosa ,nikahtan sonra çekeceklerinizi siz düşünün artık...
bence nişanlınızın halletmesi gereken bi mesele.alın onu ve bu olayda ne kadar incindiğinizi anlatın;
'para umrumda bile değil isterlerse düğündekileri de alsınlar ama sen benim yanımda durmadın...yarın bigün ailen tarafından bi haksızlığa uğrarsam yine bana yüz mü çevireceksin,ailemdir birşey yapamam mı diceksin?? Geceleri bunu düşünmekten gözüme uyku girmiyo,lütfen aşkım,ailene bu konuyu aç ve bi çözüme bağlayalım yoksa sana olan inancımı kaybedeceğim' gibi bi konuşma yapabilirsiniz...
içinde biraz pohpoh,çokça sevgi,yeteri kadar da tehdit olan :)
Ben olsam böyle yapardım =)))
Maşallah sizdede ne sabır varmış böyle.Farkındasınız dimi nasıl bir aileye gelin gittiğinizi..Ki sizi koruyabilen bir nişanlınızda yokmuş.Üzgünüm ama bu aile sizi bi ömür ezer gibi geliyor bana.Nişanlınız zaten onlara meyilliyse ağzını açıp birşey diyemez..
Kimsenin ailenizin ve kendi tarafınızın taktığı altınlara el koyma hakkı yok.Sizin aileniz nasıl bu kadar sessiz kızlarını nasıl bu kadar ezdirebiliyorlar aklım almıyor.Benim annem olsa yolardı kaynanamı valla sen napıosun die.Çünkü takılan altınlar gelin ve damata yardımdır adı üsütünde.
Valla size verebilecek bi aklım yok üzgünüm.Çünkü böle bi aileyse nasıl başedilir bilmiyorum.Bence siz arkanıza bakmadan kaçın.Çünkü şuan bunu yapanlar ilerde neler yaparlar tasavvur bile edemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?