- Konu Sahibi yoygun0891
sünepe bi adamı koluma takacağıma çanta takarım, en azından işlevsel...yol yakınken dön sen bu yoldan canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sünepe bi adamı koluma takacağıma çanta takarım, en azından işlevsel...yol yakınken dön sen bu yoldan canım
canım ben sana söyleyeyim bu iş yaş. hadi düğünde kaptırmadın diyelim oğlan anacı babacı düğün gecende ağzına iki tane çakıp alır altınları verir anasına babasına..
bu aile sana sinyal vermeyi geçmiş farlarını gözüne dikmişler.nişanlına şart koy o altınlar bana gerı gelecek yarın ,yoksa biter bu iş de bakalım ne yapacak en azından nişanlını tanı bari
valla canım o anda ablamda yanımdaydı sozum ona gelın odasına oda gelecektı o alacaktı ama dedıgım gıbı sanıyelık bı durum oldu anlıyacagınız valla bunlar dugundede alacaklarda ben kaptırmayım dıye neasıl bı yol denesem derdındeyım kaynanayla konusdumda hıcccc bı ıse yaramadı bunların derdı salla başını bıl ısını hesapı
Canim senin anne baban yok mu? Sahipsiz degilsindir herhalde neden ailen takilanlari istemiyor. Gayette takilanlari istemeli gerekirse kavga etmelisin; Ben olsam vermezlerse ayrilirdim bile ne munasebet boyle bir saygisizlik yapilacak benim ustuden taki alinacak ve esin olacak hic birsey yapmayacak? Ne munasebet. Sen saf akli melekesi yerinde olmayan bir insan misin ki sana kasaya koyucaz altinlari sakliycaz demisler. Senin aklin basin yerinde kendinde gayet saklarsin altinlari neden ustunden altinlari cikarmak isteyen kizi ittirivermedin... Ben en cok kusura bakmayin ama bu huyumu seviyorum beni taniyanlarda gerekirse rezillik cikaricagimi hic cekinmiyecegimi biirler. Hakedene nerde olursa olsun hakettigi muameleyi yaparim. Bende bir gun bir dugundeydim ve ust kattaki komsumuz ben sevmem kendilerini bana uygunsuz bir laf soyledi. Ben cok gencken haliyle ailemle kavgalar yapardik cok ses yapmisligimiz oldu. Ben evlendim tabi yasim oldu 24 bana demesin mi o kadar insanin icinde MISSPLAYFUL akkillanmissin vs ... bende dedim ki hic deli olmadim ki akillanayim sizde akillanmissiniz kariniza attiginiz dayak sesleri artik gelmiyor bizede iyi olmus sizede dedim. Karisi aaa oyle denilir mi kizim ne biicim laf o oyle fln dedi masayi terkettim. COk kiziyorum densiz insanlara. Herkes haddini bilicek ne bicim laflar boyle.
Sen o kusagi suratlarina firlatmadin mi ben size bos mu verdim de bana bos kusagi veriyorsunuz deyip aticaktin. Masraf yapicaklarsa milletin sana taktiklarina mi guvenmisler. Kendilerini az siksinlarda ceplerinden odesinler baskasinin taktiklarina konana kadar. Ac gozunu kuzum uyan uykudaysan.
okurken içimin yağları eridi resmen iyi yapmışsın