- 13 Ağustos 2022
- 8.609
- 4.391
- 31
Hem madem altın beklentileri var.Yapsinlar hediyelikte yapsınlar gelenlere yemek ikramı da.Bildiğiniz üzere aile binasında oturuyorum ve daha bir buçuk aylık bebeğimle kaynanamla savaşıyorum. Neyse bebek dogdu bizim kılıçlar çekildi bebeğin annesi benim kavgalarımız başladı. Ve bu savaşı ben kazandım kaynanam benden nefret etmeye başladı. Ama bebek ve oğlu için sürekli bize gelmeye devam ediyor kendince bi işin ucundan tutup peşine bana elli tane iş kitliyor. Durduk yere evime yemeğe misafir çağırmak gibi. Asıl konuya geliyorum.
Biz bebeğe kırk mevlüdü olutucaktık ben kırkı çıkınca bir hafta sonra okuturum dedim kv ameliyat olacakmış tamamen iyileşmesinid ebeklersek çok geç olurmuş bu hafta okut hemen dediler. Benim hazırlanmam imkansız. zaten hastalandık hastanelerdne çıkamıyoruz hep bir agızdan bi hediyelik al bide yemek tamamdır diye bagıra çagıra üzerime geliyolar. Şunu yapıcam, masa hazırlıycam dediğimde ne gerek var diye üstüme saldırdılar benim bütün hevesim kaçtı. Dedim tamam sizin deidğiniz gibi olsun. Bu sefer hediyelikte yaptırmam ona vereceğim parayla bir yere bağış yaparım dedim. Bunu duyan kv delirdi çıldırdı kaça kaça evine gitti. Eşim gece çalıştıgı için kız kardeşim benimle kalıyor. Akşam otururken kapı çaldı ama o kadar sessizce vuruyoki anlamadım bile heralde kapı çalıyo dedim (laf sokmaya gelmiş kv hediyelik için belli yani hırsından) koşarak kapıya gittik kardeşimle kv koşa koşa aşağı iniyor. Bir yandan da bagırıyor. -Ben geldim kaç saattir kapıyı çalışıyorum açmıyorsunuz g.zekalılar vs vs gitti. Ben kucağımda bebek kardeşim agzı açık kaldık öyle. Eşime ertesi gün hesap sormak için yanına gitti eşime küsmüş konuşmuyo. Bende mevlüt felan yok benim evime gelen misaifre g.zekalı diye bagırıyo bende onun misaifirni evimde ağırlayamam dedim iptal ettim. İlk bebeğim di bütün hayallerim çöp oldu eşimde gelmiş o kadar kişinin bebeğine gititk altın takacaklardı gelip takmayacaklar oda çöp oldu diyo. Bi moralim bozuldu. Kv le konuşmuyoruz şimdi ameliyatta olacak gitmiycem iyice kavga gürültü kızlarınıda bana küstürmüş bir haftadır bir tanesi bile bebek nasıl diye sormuyo bile.