- 24 Aralık 2011
- 594
- 130
- 123
- Konu Sahibi yoygun0891
-
Ben dedigini yapardim beni desteklemeyen birsey yapmayan altinlarimi geri almayan nisanliyida silerdim. Ne terbiyesizli canim ya altinlar geri donecek yada nisan bozulcak derdim. Zaten rezil etmisler nisani atsa kimse suclamaz kizi daha gururunu kurtarir Ilerde cok rezil olur evlenirse yol yakinken donsun.
işin ilginç tarafı sadece altınlara takılmış ve ilerisini göremiyor maalesefki arkadaş...düğün takılarını düşünüyor bu insanların ileride neler yapabileceğini ve bu aileyle nasıl huzursuzluklar yaşayacağını düşünmüyor...
Nerden baksan elinde kalıyor derlerya öyle birşey sizinki.Nişanlınız size destek değil,ailesi şimdiden rengini belli etmiş.Siz bu aile ile çok zorlanırsınız emin olun.Altınlar ve paralar en hafif sorununuz olarak kalır.Şimdi siz düğünde takılan altın ve paraların sizde kalacağına inanıyormusunuz.Diyelim ki bir şekilde sizde kaldı,onlar almadı.Ertesi gün istenmeyecek mi ya da başka bir zaman.Al kızım bunlar senin hakkın mı diyecekler.Siz inanıyormusunuz Allah aşkına buna.Siz o gece yapıştırıcıyla da yapıştırsanız takılanları sonrasında sizde kalmayacağı gün gibi aşikar.Daha nişanda takılanları isteme cesaretini gösteremiyorsunuz,kaldıki düğündekilere nasıl sahip çıkarım diye düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?