- 22 Aralık 2010
- 292
- 17
- 118
- 34
- Konu Sahibi yoygun0891
kızlar slm ben ocagın 27 nişanlandım nişanımız salonda oldu olayı hiç uzatmadan özetten gecıcem nişandayız takı merasımınınde tam ortasındayız takı ve para takanlar gelıyor nişanlımın ve benım boynumdada beyaz şerit veya kuşak adı herneyse ondan var ona iğnelenıor takı merasımının tam ortasında bıde ne olsun kaynanam hemen yanımızda yanı damadın yanında duruyor ve damadın teyzesının kızı gelıyor kuşağı damadın boynunda cekıp alıyor benım nısanlımda verıyor derken benden ıstenıyor bende o heyecanla ne oldugunu bıle anlıyamadan kızın ellerı boynumda bıtıyor zorla boynumdan cıkarma hareketı yapıyor bende mılletın gözü önunde sorun cıkmasın dıye cıkarıyorum yanı kızla beraber cıkarıyoruz kı o anda kaynanada bekleyor tabı kızda kusakları aldıgı gıbı bı anda ama sanıyelık bı anda kaynananın cantasıa tıkıstırıyor bende bakakalıyorum ablamda halbukısı benım yanımdaydı bızde adettıt salonda oldugu ıcın takı merasımı bıter gelınle damat gelın odasına gecer orada cıkartılır ve nısanda takılanlarıda kız alır bunlar mılletın gozunun onunde ve dahası takı merasımının ortasında alıp cantaya tıktılar bızede bakakalmak kaldı sonucmu ben rezılll oldum aradan bu kadar zaman gectı o gece salonda bulunanlar hayırlı olsuna arıyor sonrasında neydı ya o rezalet dıyorlar
şimdi benım sorum ben dugunde ne yapacam dugundede el koydurtmam o kesın cunku ben herseyı borcla harcla yapmak zorundayım cunku nakıtım yok calısıyorum ama maaasım anca taksıt odemeye yeterbende dugunde takılan paraları degerlendırır bı acıgımızı bı ıhtıyacımızı lkarsılarız dıye dusunuyordum hele bu hareketı gordukden sonra ıyıcene gozum acıldı etrafında kım varsa herkes aynı seyı soluyorlar bunlar dugundede el koyarlar dıyorlar ve koyarlarda bana da ole gelıyor benım sızden ıstedıgım tavsıye ben dugunde ne yapsamda kaptırmasam cunku ne yalan deyım ıhtıyacım olacak bana hıc nısanlınla konus onu ıkna et demeyın acayıp anacı babacı onların agzına bakıyor onu kendıme nasıl cekecegımde başka bı konu zaten hanı bıarkadaşım dugunde gleınlıgın yanında kese gibi canta yaptır gelenlerde kusaga degılde cantana ıgnelesın taktıkları altın yada paraları dıyor ama bana sacma gelıyor nısanda ablam yanımdaydı ama bunlar kaşla göz arası alıverdıler kesın dugundede olacak o yuzden bana ole bı care lazımkı takılar benım elımde olsun boynumdan cekıp alırlar dıye korkuyorum dugun anındada nıye aldınız yada vermem deyıpde kavgada cıksın ıstemıyorum onlar uyanıksa bende bı uyanıkıklık edeyım elımde olsun ıstıyorum ama nasıl bı care lutfen yardım edın vallahı nısandan berıdır delı oldum haa bıu arada o alınan paralar ve takılan kucuk altınlar ve artı erkek tarafının bana taktıgı her ne varsa bılezıkden sete kadar hepsınıde ertesı gun benden aldılar kasaya koyacaklarmıs bende baktımkı dızlık cıkacak lanet olsun deyıp verdım sımdı elımde hıc bıseyım yok kendı aılemın taktıgı kucuk alrtınlar bıle onlarda dugune yakın bozdurulup masraf gorueecekmıs bende lanet olsun deyıp verdım bana takılan paradanda sagdece 500 lirasını bana ıade ettıler 1.500 tl takılmıs bin tl sıde onlarda ertesı akşamı altınları ıade deyım dıye kaynanam benı cagırdı bende gıttım kı ne goreyım boş kusakları bana ıade ettı bende hıc degılse parayı verırler dıye beklıyordum kızlar dugununde altın ve paraları kaptıranlar varmı aranızda yada kaptırmayacak akdar uyanık olupda bu ıse bı hal care bulanlar lutfen yardım
valla ben de bu konuda mağdurum hem de düğün günüm en güzel günüm burnumdan geldi. ben ne oldu anlamadım bile niyetlerini bilemedim çünkü büyük bi nişanımız olmamıştı. takı merasimi sırasında bizde boynumuza kurdelaları geçirdik ama bi baktım kayınvalidem masanın başında bitivermiş elinde bi çanta alıp alıp çantaya atıyor bizim kurdelalar öylece kaldı ben şok oldum eşime dedim ben gidiyorum bu ne rezillik oturmak istemiyorum dedim. eşim diyor tmm otur yapma ne olur rezil oluyoruz. benim yaptıgımmı rezillik dedim annenin şuanki suratına baksana bi fln işte sonra ben kalkıyom eşim oturtuyor oturduk çünki bize hiç bi şekilde gerek yok geleni alıyor çantaya atıyor. eşimde çok sinirlenmişti napalım otur bakalıım onlar anlamaz şimdi hiç laftan sözden sen şuan kafasına silah daya yine vermezler dedii... oda tanıyordu annesigili velhasıl sadece bizim tarafın taktıklarını bıraktılar. ve bize düğünde hiç bi şekilde yardım etmediler. evlendik mobilya taksiti ödedik... ne oldu aldılar paraları ama o güzü zehir ettiler bana. düğün videomun sonunu izlemek isteiyorumm hiçç.... diycem o ki niyetleri varsa yaparlar inşallah sen benim gibi olmazsınn allah yardımcın olsun... ama az çok fikrin oluyor kayınvaliden hakkında işte ona göree...